לוח המשחקים לעונת 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י rivaldo, ‏20/7/10.

1. Raulito Madridista

הייתי מעדיף לו הסופר-קלאסיקו הראשון היה נערך דווקא בברנבאו(זה רק אני או שסופר-קלאסיקו בנובמבר זו מסורת מסוימת בספרד?), כפי שהיה בעונת קאפלו ב-07\2006, זה בטח לא הזיק. אבל חייבים לומר שלוח המשחקים הרבה יותר הגיוני ונורמלי בהשוואה לעונה שעברה - הפעם ריאל מדריד תארח את כל הקבוצות הגדולות בביתה בסיבוב הראשון, פרט לברצלונה כמובן. עד לדרבי נגד אתלטיקו מדריד במחזור העשירי, לוח המשחקים מאוד שומם(אחר-כך יהיה עומס של משחקים נגד קבוצות גדולות) ואני לא רוצה להישמע חזיר, אבל צריך לצפות לתשעה נצחונות רצופים. בכל-אופן, כולן תשחקנה נגד כולן כך שצריך לקחת באופן פרופורציונאלי את ההגרלה הזאת. לוח משחקים מסוים עשוי להיות נוח אך הכל במידה מסוימת. לגבי ההגרלה באופן כללי - כבר במחזור השלישי יש משחק אטרקטיבי מאוד - אתלטיקו נגד ברצלונה, כך שאני מרוצה. שבוע אחר-כך שוב אתלטיקו תיהיה חלק ממשחק איכותי - היא תתארח במאסטייה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/10
  2. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם יש דבר כזה הגרלה קשה אז אין ספק שקיבלנו את ההגרלה הכי קשה(למרו שבליגה לדעתי אין דבר כזה וכולם פוגשים את כולם ככה שלי זה לא ממש מזיז)

עד המחזור ה 10 5 משחקי חוץ סופר קשים ברצף(בילבאו,ולנסיה,סביליה,ויאריאל,ריאל) ובמחזור השלישי נגד ברצלונה בבית...

זה נהיה כבר הרגל בשנים האחרונות שהמשחק ה"גדול" הראשון בעונה הוא ברצלונה-אתלטיקו בשנתיים האחרונות זה היה ה"מבחן" הראשון של ברצלונה לעונה והם פשוט התפוצצו עלינו,הפעם זה בבית שלנו ומקווה שאנחנו נתפוצץ עליהם בדרך לעונה גדולה...

תמיד מרגש לפתוח עונה רק עוד חודש ושבוע :aaarse: