טעות! ניצחנו שם במחזור ה-36 בעונת האליפות של 2003 בית"ר הובילה 2-0 מצמד של קוביקה אינדיו פריירה שם שער עצמי ונמני שם עוד שניים למכבי 3-2
ם לא שמת לב...הוא כתב: חוץ מעונת האליפות. ואם כבר תדייק...קוביקה לא כבש צמד, אלא שער אחד...את השני כבש דוד אמסלם.
אתה בכוונה עושה את זה או שבאמת לא שמת לב למיליון פעמים שאמרנו שלא מחשיבים את 2003? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx וחוץ מזה לא היה מחזור 36. זה היה מחזור 31
כי את המשחק הזה אני זוכר, את הפעם הקודמת לא. משום מה אני לא זוכר 1-0 על בית"ר בעונת 00\01, אני זוכר נצחון 2-0 משערים של בנין ועוד מישהו שזה היה ההפסד הראשון של בית"ר בליגה, אחרי זה בא הפסד 1-0 משאנדור במשחק ההשלמה כי המקורי נדחה בגלל מני לוי, ואת ה7-0 בסוף. ערבבתי?
עירבבת... המשחק השלמה היה ב02\01, זה היה אחרי שהמשחק המקורי הופסק בגלל ההתמוטטות של מני לוי(תתעורר כבר סעמק). תאמין לי שאני לא ממציא את ה1-0 הזה, הוא היה.
בכל הפעמים האחרונות שמכבי ניצחה את בית"ר בטדי היא פגשה קבוצה מפורקת, בין אם אחרי העזיבה של גוטמן ובין אם בסיום עונה משעממת שהפסדנו 5 משחקים רצוף
אותו דבר אפשר להגיד על כל נצחון בית"רי על מכבי בשנים האחרונות, מה לעשות שכבר מזמן לא קרה ששתי הקבוצות היו במצב נורמלי, אולי מאז ה2-0 ההוא של מכבי בתחילת 00\01 נתי, עד כמה שאני יודע, מני לוי ער כבר יותר משנה
גם אני שמעתי שהוא התעורר או משהו אבל עדיין לא יכול לדבר וללכת... טוב עזוב אין לי מושג מה קורה איתו. שיהיה בריא.
ממי? מחוד ההתקפה המסוכן ביותר בליגה: אבוטבול וברדה בנאדם... צא מהסרט... חרא לוח משחקים, לי זה לא כ"כ נראה במקרה ש-3 עונות ברצף בית"ר מקבלת את הקבוצות הטובות בליגה! 03/04- מכבי חיפה 04/05- מכבי חיפה 05/06- מכבי ת"א
אממממ דרבי במחזור ה2 מחזור 4 נגד ביתר יהיה עונה מעניינת עם ההרכשים החדשים מי יתן והשנה תהיה ליגה טובה לעומת 2 העונות האחרונות שבעיני היו גרועות ביותר הפועל תל אביב עד המוות!!
ואכן, המוות עבור אוהדי ה. ת"א ממש נשקף מהחלון בכל שבת. לפחות עם בדיר וברדה, זו קבוצה לאמצע טבלה ולא לתחתית