לוח המשחקים לעונה הקרובה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י bensror, ‏8/6/05.

1. barakrom Member

ברקו כבר לא יכול לחכות לנקמה שלו בשחר לעיני 15 אלף בק.אליעזר. אוי כמה שהוא לא יכול לחכות, הולכת להיות שם חגיגה עצומה שלו על הראש של כל הקישור האחורי הירוק

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ב"ה

3. robson Member

אם השחצן לא ייפצע עד המחזור העשירי{קשה להאמין שלא..}, ושישמור על הפנים שלו שלא יחטוף בעיטה מסטרול באימון..

4. barakrom Member

אל תדאג, שום דבר לא יציל אותך ממגע הקסם במחזור ה-10. גם חרקירי

5. robson Member

אני נראה לך דואג?..

וברצינות, ה"קוסם" לא שיחק כבר שש שנים יותר מארבעה משחקים רצוף בלי להיפצע או לריב עם מישהו..
    למה אתה חושב שהבחור ישנה את אופיו העונה?..

6. Roberto Baggio Member

לא הכרזתי על האליפות , אבל אני בטוח שמכבי ת"א לא תהיה שתזכה. יש להם 6 שחקני רכש שהשלושה המובילים שלהם עברו את גיל 32 , אם זה לא יהיה כמו מקרה בית"ר 01' או אשדוד 04' אני מביא מניאק...
    ברקוביץ' עם כל הדיבורים שלו כבר לא שיחק מעל חצי שנה כדורגל ומעונת 99'/00' הוא לא שיחק 5 משחקים ברציפות בלי לפחות משחק אחד כל חודש.
    ג'ובאני ממש לא אותו שחקן של פעם וראינו את זה בחודש האחרון במכבי חיפה , הוא לא ייתן עונה טובה כמו תמיד זה אני יכול להבטיח לך. ככה זה עם בוגדים.
    אליאב אם יגיע , בכלל לא שיחק בעונה שעברה, יחיאל שחקן טוב ודוארטה כבש גול אחד בחודשים האחרונים של העונה.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא אמרתי שמכבי ת"א תזכה....אל תכניס דברים לפי...

אבל כמו שלמכבי יש שחקנים מעל גיל 30 גם לחיפה...עידן טל אוטוטו 30, דוידוביץ' גם, באדיר גם, חרזי, קייסי ובנאדו כבר מזמן הצטרפו למועדון גיל הזהב של מכבי כך בתאכלס זה לא אומר כלום...

מי שתנצח בכל סיבוב 8-9 משחקים תיקח את האליפות וזה לא משנה אם זו תהיה מכבי חיפה, מכבי ת"א או מכבי פ"ת...

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/05
  8. באר שבעי בנשמה! Member

קיצר תגידו מה עם הליגה הלאומית שנה.?!?

9. Ariel Member

לפי "טלספורט" מכבי ת"א החליטו להעביר את הדרבי במחזור ה-2 לאיצטדיון ר"ג.

10. Roberto Baggio Member

אם תבדוק טוב בהודעה שלי לא אמרתי עליך כלום , רק אמרתי שאני לא מכריז על האליפות כמו שאמרת.
    ובנאדו , קייסי , טל , באדיר , דוידוביץ' וחרזי זקנים אבל יציבים מאוד והשנה הם דרסו את הליגה בלי בעיות אז אי אפשר לדבר עליהם כשחקנים גמורים כמו על נמני שעדיין שחקן יחסית טוב דווקא ובגלל זה לא רשמתי עליו כלום , ברקוביץ' ורוסו.
    ובכלל הליגה שלנו נעשתה זקנה , מה המשחקים לא איטיים מספיק?

11. Apu Member

מחזור שני, כל אוהדי מכבי באים לר"ג, הם עוד בטוחים שיש להם קבוצת חלומות, עוד לא התבאסו, ומקבלים בראש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

12. burning soil Member

אני מאמין שאין פה על מה להחליט,זה ברור מאליו שהדרבי יתקיים בר"ג במיוחד אם תהיה
    תוצאה טובה בירושלים.

פתיחה קשה אבל מעניינת,יהיה טירוף. לצערי אני לא אהיה בארץ בזמן של המחזור
    הראשון ואני אפסיד את המשחק בטדי.

13. הרצליה Member

זה לא היום כנראה.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

נמני שחקן גמור? על מה אתה מדבר תגיד לי...

היתה פה ליגה שנה שעברה? שאתה אומר שכל אותם שחקנים דרסו אותה, היתה פה ליגה? היה פה כדורגל? בשנתיים האחרונות הליגה מתה מוות קליני לא היה פה כלום...

פתאום יש ליגה...מכבי מתחזקת...לא מספיק אבל מתחזקת...בית"ר מתחזקת...אשדוד מנסה לשמר, נצרת עילית נראית כמו קבוצה נחמדה ובכפ"ס בונים משהו לטווח ארוך...אל תשכח את מכבי פ"ת שהם לא פראיירים ויהיו יותר טובים משנה שעברה...וגם יש את הפועל ת"א...קיצר עונת 02/3 חוזרת מבחינת הליגה שלנו אני מקווה...מה הסיכוי שחיפה יהיו בצ'מפיונס בדה ז'ה וו כזה? : )

15. Roberto Baggio Member

לא אמרתי שנמני שחקן גמור , אמרתי שהוא יחסית בסדר , אבל בדוגרי עוד כמה שנים יש לו בכדורגל? שנה שנתיים?
    אז מה שלא היתה ליגה? מכבי חיפה עשתה מה שצריך ושיחקה מציון. אחרי 20 דקות היא היתה מובילה 4-0 נגד בני יהודה , 3-0 נגד ב"ש , מה רע?

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/05