לה סקוואדרה אזורה 2014-2016

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏25/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. uri מנהלים

בלגיה 13 ביוני (ליון), שבדיה 17 ליוני (טולוז) ואירלנד 22 ליוני (ליל).

קונטה: ״בלגיה היא הפייבוריטית ואז יש שלוש נבחרות באותה הרמה: שבדיה, אנחנו ואירלנד.״ נכון שמאז והגיע לנבחרת המשפט הזה הכי קרוב לאמת ממה שזכור לי אי פעם, ובכל זאת התבטאות די מביכה.

אגב, ניסיתי לרכוש כרטיסים דרך האתר של אופ״א, אבל חייבים להיות בעלי דרכון או תעודת תושב איטלקי בכדי לקנות. :/

נערך לאחרונה ב: ‏13/12/15
  2. DRORIKO Member

*מחזיק אצבעות שאינסינייה יהיה בריא בקיץ*

3. Roma מנהלים

קונטה בתור מאמן איטליה מביך וכך גם ההצהרות שלו.

יש לי אזרחות\דרכון צרפתי אז אני יכול לרכוש? או רק לצפרדעים אני יכול? איזה שטות.

4. uri מנהלים

רק לצרפתים.

http://srv1.Xxx.co.il/5/566d41f30604c.Xxx

5. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

@Roma לפרוטוקול, גם לצרפת אתה לא יכול לקנות כי התנאי שלהם זה חברות במועדון האוהדים של הנבחרת (גם גרמניה ואנגליה ככה).

6. uri מנהלים

רק עכשיו מישהו הביא לידיעתי שכן ניתן לרכוש כרטיסים לאיטליה, גם אם אינך איטלקי. למטה (מתחת לבחירת מדינה) יש אפשרות לאוהדים נייטרלים. ושם ניתן לבחור כל משחק (עד 4) אני הולך (בתקווה) לאיטליה נגד אירלנד ונגד שוודיה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/1/16
  7. Roma מנהלים

8. SerieA Il Capitano

מאנצ'יני בבקשה. Save us.

9. uri מנהלים

Portieri: Gianluigi Buffon (Juventus), Mattia Perin (Genoa), Salvatore Sirigu (Paris Saint Germain).

Difensori: Francesco Acerbi (Sassuolo), Luca Antonelli (Milan), Davide Astori (Fiorentina), Andrea Barzagli (Juventus), Leonardo Bonucci (Juventus), Matteo Darmian (Manchester United), Lorenzo De Silvestri (Sampdoria), Andrea Ranocchia (Sampdoria).

Centrocampisti: Alessandro Florenzi (Roma), Emanuele Giaccherini (Bologna), Jorginho (Napoli), Riccardo Montolivo (Milan), Thiago Motta (Paris Saint Germain), Marco Parolo (Lazio), Roberto Soriano (Sampdoria), Marco Verratti (Paris Saint Germain).

Attaccanti: Federico Bernardeschi (Fiorentina), Giacomo Bonaventura (Milan), Antonio Candreva (Lazio), Eder (Inter), Stephan El Shaarawy (Roma), Ciro Immobile (Torino), Lorenzo Insigne (Napoli), Graziano Pellé (Southampton), Simone Zaza (Juventus).

נערך לאחרונה ב: ‏20/3/16
  10. uri מנהלים

צריך לציין שקייליני ומרקיזיו פצועים. הייתי מעדיף את ד׳אמבורסיו על דה סילבסטרי, ובצעד שיותם היה קורא לו היפסטרי, את טונלי על אצ׳רבי. חוץ מזה אין טענות.

11. DRORIKO Member

חסרים לי ברארדי,גביאדיני וסנסונה. אדר ופלה? באמת?
    לפחות הוא הזמין את אינסינייה, שמח גם על הזימון של ז'ורז'יניו שהעדיף אותנו על ברזיל.

נערך לאחרונה ב: ‏20/3/16
  12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

בצעירה

לא משחק מספיק

לא יובנטיני מספיק

אני איתך פה. יותר בגלל שאני ממש לא תופס מאצ'רבי וכשקושר לרומא הדבר הראשון שעלה לי לראש זה סימונה לוריה.

ביורו אני רוצה לראות הגנה של פלורנצי-ברצאלי-בונוצ'י-קייליני, או בגרסת 3-5-2 עם אנטונלי משמאל. בקישור חובה וראטי, מוטה ומרקיזיו. לא הייתי מתנגד לאינסינייה וזאזה בהתקפה אם הולכים על 3-5-2. יהיה ממש מבאס לראות את אדר ופלה משתלבים בכל העסק.

uri אוהב/ת את זה.
  13. Roma מנהלים

http://www.pagineromaniste.com/wp-content/uploads/2014/10/Simone_Loria_Roma.Xxx
    אגדה. איזה ימים אפלים..

בכושר הנוכחי של אדר הוא לא אמור להיות מוזמן גם לנבחרת ישראל.

המצב בחלק האחורי(הגנה ושוער) מצוין הבעיה מתחילה בקישור ההתקפי וההתקפה החלשה. פלה, אימובילה, זאזה וכל שאר החלוצים פשוט בינוניים .
    דווקא שלישיית התקפה שמורכבת משני ווינגרים מהירים(איינסייניה ואלשע לדוגמא) ביחד עם פלה העמוד תאורה יכולה להתאים לנו.

14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן. השוער, מרכז הגנה וקישור ברמה עולמית. אינסינייה לא רחוק מזה בהתקפה, אבל שם בערך זה נגמר. אני לא רואה את אלשע ולורנציניו ביחד על המגרש. האופציה היחידה למערך 4-3-3 זה עם קאנדרבה בימין. ברנרדסקי לא טוב מספיק (עדיין).

15. DRORIKO Member

היה צריך לזמן אותו לבוגרת

מצב נושא:
הנושא נעול.