לה סקוואדרה אזורה 2014-2016

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏25/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

טוב, אנחנו נועלים את הדיון כדי לגרש אתכם לאזור פורום היורו החדש.

2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

טוב עכשיו שקצת נרגענו, שלא תחשבו שאני לא יודע עד כמה בופון גדול או משהו. לא אשכח לו את זה, אינזאגי עדיין עם נדודי שינה.

yonmu אוהב/ת את זה.
  3. uri מנהלים

טוב לחזור לפה.

Andrea Barzagli crying after Italy are beaten by Germany - GazzettaWorld

דיברתם הרבה על בופון, אבל אני בכיתי יותר עם ברצאלי, שזה כנראה היה המשחק האחרון שלו בנבחרת, בטורניר שבו שיחק כל דקה ודקה ובהקרבה ואיכות שיש רק להתפעם ולהודות לו על כך. תודה לך אנדראה! 3>

4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

פורום היורו היה נוראי לקריאה ברובו, אבל הדבר הכי גרוע שנעשה שם זה לסגור את הדיון כאן.

אין לי את הכוח או את הרצון להרחיב על מה שהיה אתמול, אבל נכתבו שם 2 דברים שהפריעו לי:
    1. הגרמנים הראו ״עליונות״ = הטרלה/פרובוקציה/טמטום.
    2. ״הגיע לגרמנים״ כמו שמגיע לונגר להמשיך לחיות יום אחד נוסף.
    יותר חשוב: אני מוצא את עצמי בתהליך דיי ארוך ומוזר שלא חשבתי שיקרה אחרי ארסנל; זה התחיל עם סיקורים/כתבות/תגובות מרתקות של החבר׳ה כאן לפני כמה שנים שגרמו לי בכלל להיכנס לפורום האיטלקי; נמשך עם צפייה שהלכה וגדלה בסריה א׳ (בסדר, לפעמים לא רק קובי רואה את המשחקים); יורו 2012 - באלוטלי את קסאנו - שתוק קובי!; טיול שני באיטליה כאדם ״בוגר״ שגם יכול לזכור (בערך) מה עשה שם; המשיך לעונה מופלאה של הסריה א׳ עם שקרים גסים של יותם (״גולדאינגה ראפר - לא שחקן״, ״זלאטן חייב לחזור למילאן - חולה עליהם!!!1״), תספורות מוזרות של יצורים, ים היפסטרים מגניבים על המגרש ומחוצה לו; טוטי מלך העולם עד יום מותו; יורו 2016 - קונטה מטריל - ומזיין עם נגרי העל שלו עד שהגרמנים מנצחים בפנדלים, בופון וברצאלי בוכים, ואני איתם. את התודות כבר רשמתי להם, אבל עכשיו זה רשמי: אני. אוהד. נבחרת. איטליה.

פורצה יא חארות! פורצה! כושלאימא של כל גרמני כאן בפורום והמגרבץ שלהם על הקווים. שימותו.

תמות גם אתה!

נערך לאחרונה ב: ‏4/7/16
    SerieA, Gianzola, eran.m ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  5. uri מנהלים

!Benvenuto @רודמן

https://media.giphy.com/media/xT0GqsYbMBuAIYBZ3W/giphy.Xxx

אלעד, Nigel de Jong ו-Gianzola אוהבים את זה.
  6. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אי אפשר להשאר אדיש לבכי של ברצאלי , ספורטאי ענק. כתבתי את זה גם בפורום יורו, אבל אני באמת מרגיש בר מזל שאני רואה את החבורה הזאת נלחמת כל שבוע גם בטורינו.

EsheD אוהב/ת את זה.
  7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלעד, ברוך הבא יא חיידק. אתה רשמית שייך למשפחת הכדורגל המגניבה בתבל.

משפחת כדורגל שבה החלוצים הם נגרים, הבלמים הם בין המוסרים הטובים בעולם, הקשרים הם המתקלים הטובים בעולם ושחקני אגף התקפיים כמעט ולא קיימים.

הנשיאים חולי נפש, המנכ"לים הספורטיבים הם הדמויות החשובות במועדון, המאמנים אחד אחד נראים כמו דמויות מסרט ו-80% מהקפטנים הם דמויות קאלט.

האוהדים מפגרים ומגניבים בו זמנית, התלבושות בפער עצום הטובות בעולם ובאופן כללי להכל יש וייב של חגיגה מוזרה בכפר נידח.

8. eran.m Member

ברוך הבא למועדון , אכלתי הרבה חרא מהאזורי עד שזכינו סופסופ בגביע המיוחל ( מפחי נפש עם סגלים " פסיכים " ב 94 , 98 ) , לא יודע אם זה יקרה עוד שוב בימיי חיי, מקווה שכן , גם בשבילך.

9. FelaKaT Member

אני יודע שיצלבו אותי פה ואני באמת ובתמים אוהב אותו וחולה עליו, אבל האמת צריכה להאמר, בופון לוזר לא קטן וההגנה הנוכחית של יובנטוס ואיטליה אולי מדהימה, אבל היא לוזרית קטנה לא פחות.

זהו, מוכן לצליבה וגם לסקילה.

10. yonmu Member

בדיוק היום התווכחתי על זה עם חברים לגבי זלטאן.
    בסופו של דבר הוויכוח מתנקז לשאלה מה ההגדרה של לוזר (או ווינר).

אם מדברים נטו על מזל זה דבר אחד, אם מדברים על תארים בכל הקריירה זה דבר אחר ("לזלטאן יש 13 אליפויות!"), ואם מדברים על שחקן שנראה רע במיוחד במשחקים מכריעים זה דבר אחר.

11. DRORIKO Member

לגבי בופון, קשה להגיד על מישהו שזכה בתואר הכי חשוב בעולם שהוא לוזר

12. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם השנים התחזקה אצלי הדעה שמונחים כמו ״ווינר״ ו״לוזר״ משעממים ומשתנים בהתאם לנקודת הזמן; כל קריירת האימון שלו ראניירי נחשב ללוזר הנצחי, ואחרי העונה האחרונה הוא מתוייג כווינר הגדול של הפרמיירליג; רובן היה נחשב ללוזר במשך שנים עד שהציג כמה הופעות אדירות בליגת האלופות כשהוא מסיים עם בישול ושער ניצחון בגמר מול דורטמונד; אדם הוא לוזר עד שהוא נהפך לווינר, ולהפך, קרי, המושגים הללו - לפחות אותי - לא מעניינים. מעבר לכך, לפעמים אני מרגיש מהצד שיש אוהדים שמעמידים ספורטאי על במבחנים בלתי אפשריים: אם הוא לא לקח אליפות עולם/אליפות אירופה/ליגת האלופות/10 אליפויות ברצף הוא כן ככה ואם לא אז ירד לי ממנו (לא מכוון אלייך, פלקאט).

במקרה הפרטני של בופון ושאר ההגנה של יובנטוס: הם האחרונים שאפשר לבוא אליהם בטענות (מעבר לעובדה הברורה שאין מה לבוא אליהם בטענות). אם לא הם, כל הסופרלטיבים לקונטה לא היו צצים כי חלק מהותי מהטקטיקה שלו הסתמכה על מרכז ההגנה הטוב והמתואם באירופה.

הבהרה חשובה1: כותב שורות אלה מוכן לעבור צד בשביל הלה המדובר. תגובות שליליות נוספות אכן יביאו עימן צליבות וסקילות.
    הבהרה חשובה2: אני לא בטוח שהבנתי אפילו מה פלקאט רוצה (ולמרות הסעיף הקודם אתה יותר ממוזמן להרחיב).
    הבהרה חשובה3: כושאלאימא של כל הגרמנים.

נ.ב: תודה לכל המברכים המפגרים והמגניבים בו זמנית. אני מרגיש כאילו עברתי טבילה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/7/16
    Don Joan Roman ו-Gianluigi Buffon אוהבים את זה.
  13. JohnTerry26 Member

איך בופון והבלמים של יובה לוזרים? הם היו פייבוריטים לזכות באיזשהו תואר ולא זכו? פישלו ביותר מדי משחקים חשובים? הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה בופון שלא זכה באלופות עם יובה והפסיד שני גמרים. לגבי הבלמים בכלל אין לי קצה חוט.

14. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה נראה מצחיק כשמסתכלים על זה לאחור , אבל הודות לאינטרנט אין שום צורך בזכרון סובייקטיבי שגורם לתגיות כאלה כמו של ״לוזרים״ לאחת מחוליות ההגנה ההיסטוריות בתולדות יובה.

מי בכלל האמין שיובנטוס תגיע לגמר בשנה שעברה? מי חשב שהיא תעבור את ריאל ? לעזאזל, אפילו לפני משחק הגומלין יחסי ההימורים בווינר היו ברורים, אז הפסדנו לקבוצה הטובה בעולם, אז זה להיות לוזר? ואיטליה? מישהו בכלל הימר שהסגל האפור והמאמן המעצבן יעברו את שלב הבתים? יעשו בצפר לספרד? יהיו מרחק בעיטת פנדל מלעבור גם את גרמניה? הלוזרים האלה היו אלה שהביאו את איטליה לשם. אם הם לוזרים אז מה רונאלדו? תראה כמה הוא מפסיד למסי את תואר כדור הזהב,לא לדבר על אליפות ספרד או תואר עם פורטוגל. ומסי? פחחח הלוזר הכי גדול בכדורגל העולמי , בכל זאת 0 מ 4 בגמרים עם ארגנטינה.
    ומולר? הלוזר הזה הפסיד לאתלטיקו מדריד! קבוצה שהפסידה בעצמה לויאריאל במהלך הליגה!

מקווה שהנקודה ברורה, לא כל הפסד הופך אותך ללוזר, בטח לא כשאתה עולה על הציפיות .

Don Joan Roman ו-Gianluigi Buffon אוהבים את זה.
  15. Raulito Madridista

בופון הוא עוד לא בידיוק מיכאל באלאק ובכלל אני לא אוהב את ההגדרה הזו. בלי בופון הקבוצה והנבחרת שלו לא הייתה מגיעה גם 'לכמעטים' האלה. תראו את הקריסה של איקר קסיאס כשהוא בן 35 לעומת בופון שבגיל 40 כמעט נראה הרבה יותר מרשים ממנו, מאוליבר קאן ומאחרים, זה מדהים. במדי הנבחרת, המונדיאל חתום על שמו יחד עם קנבארו, וברמת הקבוצה היה הפסד אחד למילאן בגמר בפנדלים(נגד ריאל מדריד הוא נתן הצגה) ובגמר ב-2015 הוא הפסיד לקבוצה הרבה יותר טוב. אין מה לעשות, יובה להוציא עונות נקודתיות היא אנדרדוג באירופה. גם על זידאן אמרו שהוא לוזר כי הוא הפסיד פעמיים בגמר ליגת האלופות, כדורגל הוא לא טניס. אמרו את זה עליו גם לפני גמר 2002 אז כבש את הוולה המדהים לרשת של לברקוזן, למרות שכבר אז היו באמתחתו זכייה במונדיאל עם צמד בגמר וזכייה ביורו 2000.

מצב נושא:
הנושא נעול.