לה סקוואדרה אזורה 2014-2016

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏25/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנאלי: חשבתי (שוב) כמה חבל שטוטי (רוסי היה יכול להיות רעיון מעניין, יותם) לא זומן על תקן סופר-סאב ושגם מארקיזיו וגם וראטי נפצעו.

אנאלי*: ברוב המקרים יש לי נטייה לסלוד משחקנים חד גוניים. זה יכול להיות טנקים כמו פלה או סתם אצנים כמו בוריני. בהיעדר חלוץ דומיננטי וכוכבי על מסביבו שיוכלו לחפות על המצב הייתי עושה כל מה שאפשר כדי לייצר פלטפורמה דומה לזו שספאלטי בנה ברומא עם עיבוי הקישור ביחד עם false 9. זה יוצר כדורגל חיובי לא צפוי, אך יצירתי וקבוצתי - ולכיוון הזה הייתי שמח אם איטליה הייתה פונה - לפחות ביורו הקרוב.

אבל קונטה זה קונטה וספאלטי זה ספאלטי אני מניח. זה פשוט לא חסר תקדים לשנות הכול לאחר פציעות של שחקני מפתח. רק במונדיאל האחרון ואן חאל עשה את זה עם הולנד כאשר כל המערך שלו היה בנוי סביב היכולת של סטרוטמן הנסיך, הגבר והאח בקישור. כן, הוא היה עד כדי כך שפיץ.

* - ניסיתי לצאת מגניב. בפועל אני לא יודע מה קרה כאן.

2. uri מנהלים

אגב, שמתם לב שאין אף מגן שמאלי בסגל...

3. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

יובנטוס לא רוצה לשחרר את בונוצ'י למחנה האימונים שיתחיל מחר למרות שהוא מורחק ובמילא לא ישחק נגד מילאן בגמר הגביע. זה לא יגמר לעולם...

אני לא אתפלא אם אדר בסוף יכנס לסגל הסופי, קונטה מודה לו על השערים שכבש בשלב המוקדמות בלי קשר לכושר הנוכחי. אני גם לא מבין למה גביאדיני לא הוזמן.

ביום שני הקרוב קונטה יפרסם עוד רשימה של מוזמנים לקראת החלק השני של מחנה האימונים. ב-29 בחודש יתקיים משחק ידידות נגד סקוטלנד במלטה, ב-31 יתפרסם הסגל הרשמי והסופי. בשישי ביוני יתקיים משחק נגד פינלנד בורונה ולאחר יומיים הנאציונלה תמריא לכיוון למונפלייה, שם יתאמנו לקראת המשחקים.

4. uri מנהלים

אני באותה תחושה כמוך, למרות שבוא לא נגזים 2 שערים ב 9 הופעות זה לא משהו כל כך יוצא דופן שקונטה אמור לשמור לו אמונים.

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

@רודמן אם נזרום הקו שלך של החלוץ המדומה. אינסינייה יכול להיות חשיבה מעניינת לתפקיד הזה.

6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חשבתי עליו שציינתי את זה. אבל הפוטבול מנג׳ר של ספאלטי זה דבר אחד והמציאות של קונטה זה דבר אחר.

סתם ציינתי את זה כמשהו למחשבה. קשה לי מאוד להאמין שקונטה באמת ישנה משהו מעבר לפרסונל כתוצאה מהפציעות האחרונות.

7. uri מנהלים

לא רואה את אינסינייה בתפקיד הזה, הוא טוב לו באגף. גמביאנדיני (שלא באמת חלוץ מטרה למרות שזה התפקיד שהוא מקבל על עצמו בנאפולי) יכל לעשות זאת, אבל הלז לא בתוכניות של קונטה כפי שגילינו. בכל מקרה, לקונטה אין את יכולות האימון של ספאלטי, ואולי לכן עדיף שילך במסלול נוח יותר, של חלוץ מטרה.

8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://archivio.panorama.it/images/g/i/giampiero-ventura/9379659-1/giampiero-ventura_h_partb.Xxx

FORZA

SerieA אוהב/ת את זה.
  9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

Amen. מינוי נהדר.

10. Roma מנהלים

מתחיל להיות צדק בעולם הכדורגל? רנייארי לוקח אליפות ראשונה בקריירה וונטורה מקבל סוף סוף הזדמנות בבמה הגדולה באמת.. מעניין מה הלאה.

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ואני חשבתי שירידת הליגה של בניטז ואיבוד מעמדו הגבוה זה הצדק הגדול ביותר.

EsheD אוהב/ת את זה.
  12. Roma מנהלים

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

https://pbs.twimg.com/media/CjI_9FPXIAADTU3.Xxx:large

מעניין מי ה7 שלא ישרדו את הרשימה הסופית.

14. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

הסקורר האיטלקי הכי טוב השנה לא נכנס אפילו לרשימת ה-30... העיקר הבומברים אדר ואימובילה בפנים. לא פאבוגול, לא בלוטי, שום כלום. שיהיה לנו בהצלחה כמו שאומרים.

15. Roma מנהלים

אני מקווה שהטורניר יעבור מהר. סגל מאוד חלש יחסית לשנים עברו.

מצב נושא:
הנושא נעול.