לה סקוואדרה אזורה 2014-2016

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏25/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. uri מנהלים

אם אני מקים חברה או מותג אין ספק שאני לוקח את איש יחסי הציבור של קונטה. האיש גאון, אחרת איך אפשר להסביר שמאמן כזה חלש בעל רפוטציה של אחד הטובים באירופה?!

2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אנחנו מזכירים קצת את גיברלטר, מתי ספגנו כזאת תבוסה? ועוד מול גרמניה...<_<

3. FelaKaT Member

כן, יותר הגיוני להאשים את קונטה מאשר את הסגל הכי פחות מוכשר של איטליה שאני זוכר.

4. תומר1989 Member

זה העיתונים האיטלקים הגונבי דעת עם הכותרות העלובות שלהם "שלישית המחץ-ברנאנדסקי זאזא ואינסינייה, איטליה הצעירה"

הדור הזה פשוט מביך בכל זירה בין לאומית שהיא.
    במצב העניינים הייתי שוקל להביא את פירלו גם ליורו הקרוב

5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

להציב באמצע הקישור את מוטה האיטי עם מונטוליבו זה היה רעיון ממש גרוע. השילוב ביניהם לא מסתדר. קנדרבה היה חייב לשחק, לפחות לפתוח.

6. uri מנהלים

האמת, קונטה לא צריך אנשי יחסי ציבור, מספיק לו אוהדים כמו אלה, שיאשימו את כול הדור ולא, חס וחלילה, את המאמן.

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי סקרן לראות היום את ג'ורג'יניו, וגם מסקרן אותי באופן כללי האם הוא יכול לבנות ציוות עם וראטי.

(ברור לי שאין לזה שום קשר לקונטה)

8. SerieA Il Capitano

היות וחסרנו את כל ההגנה בערך, וגם את וראטי ודה רוסי, ובנוסף לעובדה שזה משחק ידידות, אינני מתרגש.

נערך לאחרונה ב: ‏30/3/16
    Don Joan Roman ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  9. VAR Member

אתה באמת חושב שבסגל עם אינסינייה, מרקיזיו, וראטי, פלורנצי + ההגנה של יובנטוס (הטובה באירופה) + אופציות כמו בונאוונטורה, ג'ורג'יניו, פרננדסקי וקאנדרבה מהספסל אין מספיק כישרון?

אני חושב שזו הנבחרת הכי מוכשרת ומאוזנת שהייתה לאיטליה מזה עשור. הדבר היחיד שהיה אז ב2006 ואין היום זה רוצח בחוד ההתקפה, אבל את זה גם לספרד וגרמניה אין אז מה לעזאזל אתם רוצים?

המכשול היחיד עשוי להיות אם קונטה ימשיך להתעקש על המערך והשחקנים הלא נכונים. ועדיין, הפאניקה הזו בגלל משחקי ידידות היא מיותרת. את החרבות צריך לשלוף אחרי הכישלון ולא לפני שריקת הפתיחה.

10. SerieA Il Capitano

אני דווקא חושב שהנבחרת של 2012 הייתה מוכשרת יותר.

11. Roma מנהלים

http://images.globes.co.il/Images/NewGlobes/big_image/2014/muller575.Xxx
    הדבר הכי קרוב לרוצח היום.

בגדול אני מסכים איתך, נבחרת מאוד מוכשרת בעלת חיסרון משמעותי בשפיץ כמו שאר הנבחרות הגדולות אולי למעט צרפת.

12. VAR Member

הוא לא בדיוק חלוץ.

זכותך. אני חושב שכיום יש שחקני אגף טובים יותר (או יותר נכון לומר: יש שחקני אגף), הגנה מנוסה יותר שרצה ביחד, יורש ראוי לפירלו (וראטי) והכי חשוב: אין את באלוטלי שיסרטן.

נערך לאחרונה ב: ‏30/3/16
  13. SerieA Il Capitano

באלוטלי היה מצוין נגד אנגליה וגרמניה ובגמר הספרדים הגיעו כל כך כועסים על הביקורת שממילא היינו חוטפים. ההגנה אומנם התבגרה ביובה אבל הייתה טובה מאד גם אז, פירלו היה בשיאו וקסאנו בחצי הגמר בישל שער נפלא. אין לנו בנבחרת היום חלוץ כמו די נטאלה ואינסינייה טרם הוכיח את גדולתו. עם כל הכבוד לברננדסקי, הוא עדיין צעיר ולא בטוחה איכותו עדיין. הקישור של אתמול לקוח מ2012, ואני בטוח שדה רוסי של 2012 טוב מזה של היום.

עם זאת אני חושב שאין נבחרת כמו ספרד של 2012 ביורו הקרוב לכן לא נצטרך להיות כאלו גדולים כדי לזכות.

כך או אחרת, חובה לעלות עם אינסינייה בהרכב. הוא היחיד בהתקפה שיכול ליצור משהו מכלום (עד שברננדסקי יוכיח אחרת).

14. תומר1989 Member

ששחקנים כמו אוקאקה צ'וקה אדר ואצ'רבי מוצאים את עצמם בנבחרת מבינים שזה דור גרוע . עם כל הכבוד לג'ורג'יניו או כל שחקן אחר שלא נספר- אני לא חושב שזה מה שיעשה את ההבדל.

15. yonmu Member

לדעתי יש רק 4 סגלים ברמה של איטליה באמת ביורו - ספרד, גרמניה, צרפת ואנגליה.
    על אנגליה מיותר לדבר, צרפת עושה רושם של נבחרת צעירה מדי (השחקנים הבאמת טובים שלה צעירים מדי - ואראן, פוגבה, מרסיאל, קומאן), אבל מול גרמניה וספרד אנחנו אכן נחותים. ההגנה האיטלקית חזקה יותר משתי האחרות, הקישור נחות רק במעט אבל ההתקפה נחותה בהרבה.

כל זה על הנייר. בפועל השאלה היא איזה מאמן יוציא יותר מהסגל שלו, וגם כאן אני לא סומך על קונטה יותר מדי. בכל מקרה, 5-3-2 עם הגנה יובנטינית פלוס אנטונלי ופלורנצי בצדדים, וראטי-מרקיזיו-מוטה\מונטוליבו בקישור ואינסינייה לצד חלוץ מטרה זה כנראה הכי טוב שאפשר להפיק מהסגל הזה. זאת תהיה נבחרת שקשה לה לכבוש, אבל יהיה הרבה יותר קשה לכבוש מולה.

מצב נושא:
הנושא נעול.