לה סקוואדרה אזורה 2014-2016

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏25/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

2. uri מנהלים

קאפלו כבר הספיק להגיב שאין לו שום עניין באימון הנבחרת.

3. uri מנהלים

סה״כ לא רע, יותר במובן שגרמנו לספרד להיות חלשה. אבל אי אפשר לבנות רק על קנדרבה, צריך עוד שחקן שיצור. הצד של אדר וג׳אקריני חלש. ואם כבר מישהו פה טען שזה רק משחק ידידות! אז אפשר לעשות חילופים מוקדמים (להכניס את אנטונלי ואינסנייה במקומם) ולראות אם זה יכול להראות יותר טוב.

4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוי ואבוי אם הוא לא יהיה באנקר בהרכב.

נערך לאחרונה ב: ‏24/3/16
    DRORIKO אוהב/ת את זה.
  5. uri מנהלים

מחצית שניה מצויינת. הכי טובה בעידן קונטה ואני מקווה מאוד שהוא יסיק את המסקנות. אפילו שער מנבדל של מטר לא יוציא אותי מהאופוריה. פורצה!

נערך לאחרונה ב: ‏24/3/16
  6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינתי כל שחקן שיכול לשבור במעט את התבנית ולהוסיף מהירות/התלהבות/שיגעון/יצירתיות/אחר צריך להילקח ברצינות לגבי ההרכב.

פלורנצי ואנטונלי יכולים לרווח בצורה טובה את האגפים ולתרום להתקפה. זאזה יטריף מקדימה (רק לא פלה את אדר בבקשה).

מת כבר לראות את וראטי ואינסינייה משתפים ביחד פעולה.

7. Enzo Maresca Member

הבדל מטורף בשטף ההתקפי בין השלישייה שפתחה לזו שהחליפה אותה. קונטה אמנם יצור ועקשן אבל אין מצב שהוא עיוור אז אני מקווה שהוא יסיק את המסקנות הכל כך מתבקשות ונראה את אינסיניה וזאזה במקום אדר ופלה כבר מול גרמניה. גם *ברנארדסקי היה מעולה אבל צריך לשמור קלף על הספסל אז אני לא אכעס אם קאנדרבה (שהיה טוב בסך הכל) ימשיך ב11. חוץ מזה היה אחלה, מוטה ופארולו הפתיעו לטובה ועל הדרך גרמו לי להזיל ריר מהמחשבה שבצרפת מארקיזיו ו-וראטי יעלו במקומם.

* ראיתי את המשחק של האצוריני מול אירלנד ובשעה שהיה על הדשא ברארדי היה שאנן ואדיש כאילו הוא גבר רצח וכל המעמד קטן עליו. זו בדיוק הגישה המחורבנת הזאת שמונעת ממנו לעשות את הצעד הנוסף קדימה בסאסואולו ומאפשרת לשחקן פחות מוכשר אך הרבה יותר מקצוען כמו ברנא לתפוס את המקום "שלו" בסגל הבוגרת.

8. uri מנהלים

ביקשתי לא פעם מקונטה להחזיר את תיאגו מוטה לנבחרת והיום הוא הוכיח שידעתי מה לבקש.

וסתם תמונה,
    http://cdn.corrieredellosport.it/images/2016/03/24/223526359-58fb0392-d12c-44d8-8b8e-00f37c51a4ba.Xxx

9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיברו כאן בעמוד הקודם על ה״בעיה״ של אינסינייה במערך של 3-5-2.

אני בכל מקרה רואה אותו בנבחרת הזו כשחקן ״חופשי״ במגרש (ע״ע דיבאלה) שצריך לספק הברקות אישיות ולעשות את ההבדל.

אגב, אורי, לא הצלחתי למצוא גיף, אבל פלורנצי צורח בהמנון היה הרבה יותר חזק. איזה גבר השחקן הזה.

10. uri מנהלים

11. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

מכל הדברים שנאמרו על קונטה (חלקם גם מוצדקים וכנראה טוב שהוא יעזוב) אי אפשר לקחת לו את עבודת המוטיבציה. אני בטוח שנראה נבחרת איטלקית לוחמת ומלוכדת בצרפת, השאלה הגדולה היא האם נראה גם ניצוצות וקצת הברקות בהתקפה? ספרד בלי אינייסטה ובוסקטס היא ספרד חיוורת ולא מוכרת, ככה שהתיקו די איכזב אותי כי גם הזדמנויות היה אפשר לסיים בצורה יותר מדויקת. אני מקווה שמול גרמניה נראה את אותה יכולת משכנעת שראינו במחצית השניה וגם כמה שערים, לא רק אחד.

ישנם שחקנים שמראים יכולת רעה, לא משנה מה הם עשו במוקדמות, הם לא אמורים להיות בצרפת אם הם ממשיכים לדשדש.

12. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינסנייה זה מסוג השחקנים שבאים בגללם לראות כדורגל,מבחינת כישרון הוא השחקן הכי מוכשר בנבחרת ועם STAR QULLITY . שרק ימשיך ככה.

13. uri מנהלים

יש דיבור על כך שהמחצית השניה נגד ספרד הכניסה בקונטה רוח הרפתקה וכי נראה הרכב כזה מול גרמניה:
    Buffon; Darmian, Bonucci, Astori; Florenzi, Jorginho, Thiago Motta, Bernardeschi; Insigne, Zaza, El Shaarawy

כרגע אני מתקשה להאמין. בכל מקרה אני כבר אגלה בפירנצה, שם אצפה במשחק באיזה בר (וכמה ימים אחר כך במשחק מול סמפדוריה בארטמיו פראנקי).

EsheD אוהב/ת את זה.
  14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

Germany: Ter Stegen; Rüdiger, Mustafi, Hummels, Hector; Kroos, Rudy; Götze, Özil, Draxler; Müller

Germany bench: Leno, Trapp, Schurrle, Podolski, Reus, Can, Ginter, Kramer, Gomez, Bellarabi, Tah, Volland

Italy: Buffon; Darmian, Bonucci, Acerbi; Florenzi, Thiago Motta, Montolivo, Giaccherini; Bernardeschi, Zaza, Insigne

Italy bench: Perin, Sirigu, Antonelli, Astori, De Sciglio, De Silvestri, Ranocchia, Rugani, Jorginho, Parolo, Soriano, Candreva, Eder, El Shaarawy, Okaka, Pellè

15. uri מנהלים

יכול להיות שהתלהבנו מוקדם מדי, ראיתי את ספרד מול רומניה וגם שם הספרדים היו נורא חלשים. אכתוב משהו בשושו, כי אני בכל זאת בפירנצה, המשחק קצת גדול על ברנרדסקי וקנדרבה צריך להיכנס, גם ג׳אק חלש ועדיף את היכולות ההגנתיות של אנטונלי. את מונטוליבו כולם כאן רוצים לראות בחוץ אז למה לא, ואולי גם פלה במקום זאזא.

מצב נושא:
הנושא נעול.