לה סקוואדרה אזורה 2014-2016

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏25/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. uri מנהלים

רוגאני יחליף את ברצאלי.
    חבל, הוא כנראה לא ישחק, אפשר היה לזמן את טונלי ולהשאיר את רוגאני לצעירה.

2. uri מנהלים

משוער:

http://cdn.corrieredellosport.it/images/2016/03/24/091035644-2d3af950-3408-4a12-90f6-9ea1aaeef121.Xxx

3. SerieA Il Capitano

ההרכב הכי אפור בהיסטוריה של הכדורגל. למה לא אינסינייה???

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  4. Roma מנהלים

לפחות ל-4 שחקנים לא מגיע לפתוח בהרכב. הייתי מכניס את ג'ורגיניו, אלשע\איינסינייה, אנטונלי ובגזרת הפצועים כמובן שבראגזלי ווארטי אם לא היו פצועים היו פותחים.

הביזיון הכי גדול זה אדר, לא פוגע בכלום מאז המעבר לאינטר ואין צורך שהוא יפתח בהרכב בזמן שאלשע פורח ברומא ועל אינסינייה אין מה להרחיב.

5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יכול לתאר עד כמה שאני שונא את קונטה. פשוט שונא. מתעב. הוא יותר גרוע מליפי למרות שהוא לא בן זונה כמוהו. זה חתיכת הישג. פשוט לספור את הימים עד שהבנאדם טס החוצה מהכדורגל האיטלקי.

6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי אני גונב את הפוקוס האיטלקי, אבל אני חושב שזו פעם ראשונה שדל בוסקה מנסה משהו אחר.

7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה משנה מה דל-בוסקה עושה, עשה ויעשה. עומד מולו הרכב שמתאים לפיאצ'נזה.

איכס.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  8. VAR Member

לאור התגובות כאן נכנסתי לרגע ללייבגיימס להיות בטוח שלא טסתי קדימה בזמן ושהמשחק הערב הוא לא במקרה משחק הפתיחה של מוקדמות המונדיאל.

לא יצאתם מפרופורציות. אתם לקחתם מעבורת חלל ופשוט שיגרתם את עצמכם מפרופורציות.

זה משחק ידידות!!!!!!!!!!!!!!

Don Joan Roman ו-אלעד אוהבים את זה.
  9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

קוראים לזה לקרוא את המפה. או שלא יודעים לקרוא אותה או שמתכחשים. כמו שב-2010 קסאנו ומיקולי ישחקו במונדיאל וזה שהם עדיין לא מקבלים הזדמנויות שלושה חודשים לפני הטורניר לא מעיד על דבר וזה סתם צירוף מקרים שהמאמן רץ עם אותם שחקנים שהוא מכיר ורץ איתם לכל אורך הקמפיין. זה לא מעיד על דבר, נכון? הוא לגמרי הולך להעיף אותם ביוני ורק אז להוציא את התותחים הכבדים, נכון כפליים?

אם לא פציעות שלהם, אדר ופלה גם יפתחו את הטורניר בהרכב. וג'אקריני מינימום חילוף ראשון.

Juventini אוהב/ת את זה.
  10. SerieA Il Capitano

אין סיבה שקונטה ישנה את מה שהוא עושה עכשיו בדיוק כמו שהוא לא שינה במוקדמות היורו. חוסר הקרדיט לאינסינייה, כשפאקינג אדר(!!!!) משחק יחד עם פלה... אלוהים.

11. VAR Member

אתם באמת מאמינים שלפחות וראטי, מרקיזיו, ברצאלי וקייליני לא יפתחו בהרכב, כשסיכויי גבוה מאוד שגם DDR?
    לגבי לורנצו אני חושב שהעניין ברור - הוא לא מתאים ל3-5-2 הזה. אני הייתי רוצה להאמין שהנבחרת מסוגלת לשחק גם 4-3-3 אבל בסופו של דבר מה שיעבוד הכי טוב זה מה שיהיה, ואם צריך להקריב את אינסינייה בשביל זה אז סו בי איט.
    אגב, שלא ישתמע מדבריי שאני מעריץ של קונטה. אבל הוא נשפט לא לפי המשחק היום (לא מעניין) ולא לפי היכולת במוקדמות (מזעזעת, וזה לא חדש. קרה בערך עם כל מאמן). הוא יישפט לפי מה שנראה בקיץ. אם נראה ביורו הרכבים מהסוג הזה אני אשב בצד ואתן לכם ללכלך חופשי. אבל בינתיים - פרופורציות. יש המון כישרון בנבחרת הזאת ובודאות יהיו שחקנים שמגיע להם לשחק ויישבו בחוץ.

12. SerieA Il Capitano

ראשית לפי מה שאני רואה כאן זה 3-4-3, אבל זה באמת לא משנה בעיני. השחקנים המוכשרים ביותר צריכים לשחק. בוודאי שההגנה תראה אחרת, אבל מה שמעניין אותי יותר זה הקישור וההתקפה. שחקנים כמו אדר לא צריכים להיות בהרכב של נבחרת איטליה. אפילו כאשר אין לנו טוטי/באג'יו/דלבקיו ושאר החבר'ה לא צריך לוותר על שחקנים כל כך מוכשרים.

13. VAR Member

קנדרבה הוא לא חלוץ אז מן הסתם 3-4-3 זה לא.

אין דרך לא להסכים יותר מאיך שאני לא מסכים עם המשפט השני שלך. המוכשרים ביותר צריכים לשחק? אז מה, נלך על הרכב עם וראטי, ברטולאצ׳י, בונאוונטורה, אינסינייה, קנדרבה ובאלוטלי?

יש אילוצים של עמדות. ב3-5-2 אינסינייה פחות יבוא לידי ביטוי. בגדול זה גם המערך שאני פחות אוהב בגלל המוגבלות ההתקפית שלו אבל יכול להיות שקונטה רואה במערך הזה יובנטוס +וראטי, שזה בלשון המעטה לא רע. לא יודע. בכל אופן לאבד את זה בגלל משחק יזיזות (לאור ההרכבים זה מה שזה, הספרדים די הולכים לדפוק כאן :) ) זה א. ילדותי וב. מיותר.

14. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל עוד הוא יוכיח אחרת,אני מצטרף לכל מהבקרים - ההרכב המשוער הזה לא שווה כלום אפילו בליגה....
    התעלמות מוחלטת משחקנים מוכשרים... איכס..

15. SerieA Il Capitano

המוכשרים ביותר בהתאמה למערך, כמובן, אבל אינסינייה גם במערך הזה שאתה מתאר בוודאי טוב מאדר. וראטי טוב מפארולו, ולדעתי קאנדרבה צריך לשחק במקום ג'אקריני. אני אתן איזה grace לפלה היות והוא מבקיע הרבה באנגליה.

מצב נושא:
הנושא נעול.