אודוגי לא רק צריך להיות מזומן, הוא צריך לפתוח אלא אם כן ספינאצולה בכושר שיא. וכמובן שזאניולו חייב להיות מוזמן, אבל אני חושב שאולי הוא פצוע (שוב)?
מנצ׳יני מאוהב בזאניולו ומזמן אותו תמיד. הפעם הוא חזר מוקדם מהצפוי מפציעה בכתף ומנצ׳יני פיספס את זה. להבדיל מזאניולו, מנצ׳יני אף פעם לא החזיק מקאלבריה. אגב, גריפו (אם יש פה צופי בונדסליגה, הם יכולים לתרום) הוא שחקן הרכב קבוע שתורם תמיד שערים ובישולים (4+2 העונה) בפרייבורג שנמצאת בצמרת הבונדסליגה ושלא כמו האיטלקיות מנצחת את כל המשחקים שלה באירופה ליג.
גם אימובילה נפצע. 3-5-2 Donnarumma; Toloi, Bonucci, Acerbi; Di Lorenzo, Barella, Jorginho, Cristante, Dimarco; Scamacca, Raspadori האם היו לאיטליה הרכבים חלשים מאלו... אבל, אולי דווקא הרכב כזה יצליח... פורצה!
יחסית לציפיות מההרכב הזה, מחצית לא רעה (לצופה הניטרלי די רעה) אפילו היינו עדיפים במעט (וזה בעיקר תודות לז׳ורז׳יניו). להבדיל, אתמול במשחק המקביל של עד 21, ההרכב נראה מבטיח והיו ממנו ציפיות, ובדקה החמישית אנגליה הייתה כבר ביתרון של 0-2. חייו האומללים של אוהד האדזורי.
בטרנספרמרקט ניונטו מופיע כ1.70. אין מצב שזה נכון. לא הייתי נותן לו סנטימטר אחד מעבר למטר וחצי. מה זה הדבר הזה?