אני הייתי הולך עם פסינה וברארדי. מבין גם את החשיבות של ג'ורג'יניו, אבל לדעתי לוקאטלי שחקן טוב יותר ויכולת הבעיטה שלו עשויה להיות חשובה מול האמצע הרך של האנגלים(בהנחה שאנדרסון אכן לא יפתח). הביקורות על צ'ירו מצחיקות אותי בגלל משחק אחד פחות טוב אחרי יורו בסך הכל מעולה. קונטה, קאפלו, פיפו, כולם בדעה הזו. לא יודע מה יקרה הערב אבל צ'ירו היה ויהיה באנקר גם אחרי היורו. אין לו תחליף.
יסלח לי לוקאטלי אבל לשים אותו בהרכב במקום ג'ורג'יניו אחרי הטורניר של האחרון זה לעשות פפ בצ'מפיונס. אין יותר אווילי מזה.
אין לו תחליף כי אין מחליף ראוי לדעתי. צ'ירו בחצי ורבע היה זוועה. מחזיק ממנו אבל ציפיתי ממנו ליותר ביורו הזה.
נכון שמשון הגיבור שמאבד את הכוחות שלו כשגוזרים לו את השיער? אז אימובילה כשהוא עולה על מטוס של אליטליה
אימובילה לא היה נהדר באף משחק בטורניר, גם באלו שהוא כבש אבל כמו שנאמר כאן - נסלח על הכל אם היום הוא יהפוך לצ'ירו אימובילה שאנחנו מכירים מלאציו. FORZA ITALIA!!!!!! Sent from my SM-N970F using Tapatalk
איך השארנו אותו לבד?! איזו שטות, איזו טעות! שהורסת את כל ההכנה שלנו כבר מהדקה השניה והופכת את המשימה הזו לכל כך קשה. איך?! עכשיו זה עליך מנצ׳יני. בוא ותוכיח שאתה לא רק מנג׳ר מצויין, אלא גם מאמן כזה. פורצה!!!