זה שאתה התעוררת עכשיו... מנצ׳יני לא ספר/זימן את קאלבריה כל העונה (אני מסכים שהגנתית היה מצויין) והעדיף את פלורנצי ודי לורנצו ההתקפיים (ששיחקו במערך דומה גם בקבוצותיהם) אין סיבה שעכשיו, ברגע האחרון, הוא יחשוב אחרת. אתה יכול, כמו קובי, לבקר את מנצ׳יני על התנהלותו מול קאלבריה, אבל אין מקום לחפש סיפורים איפה שאין. איטליה של מנצ׳יני שיחקה ותשחק 4-3-3 התקפי, בשיטה הזו שני המגנים הם גם כלים התקפיים.
אז זה הולך להיות מערך מאד הרפתקני כשה"מגינים" שלך הם פלורנצי וספינזולה. זה שזה עבד נגד יוון והנבחרת ההיא של מחיטריאן לא אומר שזה גם יעבוד נגד בלגיה ואנגליה. אני מאד מקווה שאני טועה.
ההרכב למשחק ההכנה האחרון לפני היורו: Donnarumma; Florenzi, Bonucci, Chiellini, Spinazzola; Barella, Jorginho, Locatelli; Berardi, Immobile, Insigne
העיתונאים האיטלקים כל הזמן מזכירים את השיאים שמנצ'יני סופר בכל הקשור למאזנים של משחקים ללא הפסד, או משחקים שהוא מנצח ללא לספוג. היכולת מאוד טובה והשחקנים מראים תיאום (ועוד בלי וראטי וסנסי), אבל המשחקים החשובים יתחילו בשישי הבא והמבחן האמיתי הראשון יהיה מול טורקיה. נקווה לטוב. פורצה!
מאד אוהב את משחק הלחץ של האזורי ואת ההשקעה של השחקנים. גם לדעתי כל חילופי המקומות הם במקום והנבחרת משחקת חכם ומהר, גם זה יאמר לזכות מנצ'יני(שהוא שלעצמו מאד מפתיע). אבל כמו שנאמר מעלי כל מה שהיה עד עכשיו זה רק החימום. היורו זה סרט אחר לגמרי. אבל בהחלט יש בסיס לאופטימיות.
קאסטרובילי בדרך. עריכה: קאסטרובילי כבר הגיע, אישור מאופ״א כרגע לא. בכלל מזל רע בקישור: קודם וראטי, אחר כך סנסי ועכשיו פלגריני. נקווה שזה יסתכם בזה. פורצה! זה מתחיל מחר.