רק דבר עוד לא הבנתי, את הכדורגל בארץ לא הקפיאו כבר מזמן? ממה שראיתי אתמול בדרבי, כדורגל אין פה. יש משחק אחר, יותר איטי, יותר מפוחד ונרפה. לקרוא לזה כדורגל זה בושה לענף כולו.
אתה לא טועה בשם, אתה טועה במה שכתבת שקרה. נזרקה פצצת תאורה והיא פגעה ב פנים של שביטה, זה לא שניסו להוריד לו את הפנים בכוונה. כל הכבוד למאבטח, מה שהוא עשה עם החזיז, באמת כל הכבוד. החלמה מהירה. נ.ב-הגזמתם עם הקטע שצריך לעצור את הספורט בעולם.
האלימות במגרשים היא כבר מעל ומעבר, הגיע הזמן שמשטרת ישראל שמקבלת כל כך הרבה כסף מהקבוצות שנדרשות לאבטח את המגרשים/אולמות במספר שוטרים רב ומספר מאבטחים רב, הגיע הזמן שהמשטרה תעשה בכניסה לכל משחק בדיקה קפדנית, בלי אפליות כלל, כל בן אדם לבדוק לא משנה מהיכן הוא הגיע, לא משנה את מי הוא אוהד. אני מאשים את המשטרה ואת חברות האבטחה שלא עושות חיפושים ובדיקות על בני אדם באופן קפדני, אני לא פעם אחת עובר בדיקה בכניסה למשחקים אם זה של בית''ר ירושלים במשחקי בית או במשחקי חוץ ואם זה במשחקי כדורסל של הפועל ירושלים, הבדיקות הן שערורייה. מכן והלאה ניתן רק להתפלל שהמאבטח יבריא.
להפסיק את הספורט בכל העולם? על מה ולמה? אירועים מצערים כאלה קרו בעבר ויקרו בעתיד, זה שבמקרה שניים קרו באותו יום לא מרמז על משבר כלל עולמי. באיטליה יצטרכו לחקור לעומק את המקרה עם לאציו, בארץ יצטרכו לחקור לעומק את המקרה במלחה. זהו.
לא צריך לעצור את הספורט ולא צריך להעניש את הקבוצות. צריך לתפוס את האשם לזרוק אותו ל-3 שנים בכלא,להרחיק אותו לצמיתות מכל מגרש שיש ולתת לו קנס כספי שיגרום לו להבין אם לו דרך שאר הדברים אז דרך הכיס מה שהוא עשה. וככה להתחיל עם כל אוהד,הבעיה שהפריבילגיות שהמשטרה עושה הם לא לאדם הרגיל אלא לכל הערסים שמכניסים אותם והשוטרים הערסים שמכירים אותם עושים להם קומבינות. צריך להתחיל להעניש בצורה הכי חמורה שיש על כל עבירה בספורט וככה זה יבריח את הקהל הלא שפוי וישאיר רק את הקהל השפוי. לסגור את כל הספורט?בגלל שיש דתות יש פנאטים,אז שלא יהיו דתות בכלל? בגלל שילדים הולכים לבית ספר הם לפעמים הולכים מכות שם,לסגור את כל מערכת החינוך? בגלל שאתה קונה לפעמים מוצר מקולקל בסופר אתה יכול להגיע לבית חולים עם קילקול כיבה,אז לסגור את כל רשתות המזון בעולם?
שיניתי את דעתי - אני בעד אלימות !! צריך שהאוהדים השפויים יתפסו את המתפרעים הבודדים, ויבצעו בהם לינץ' ! מי שרוצה לבוא להרוס את הספורט - צריך להרוס אותו. ולמה? כי המשטרה בארץ לא שווה כלום: מוטי קינד ז"ל. אמיר ראנד. אדהאם שביטה. אירועי אליפות בית"ר האחרונה. החזיז שפגע בדראפיץ'. המאבטח במלחה. די למשטרה!
הדבר היחידי שצריך להפסיק זה את המשטרה. לפני כל משחק, הן בכדורגל והן בכדורסל, היא זו שמחליטה ודורשת את כמות השוטרים / סדרנים שיהיו במשחק. אם הקבוצות לא מסכימות לכמות שמהשטרה קובעת היא פשוט לא מאשרת את המגרש. אז המשטרה מציבה כמות שוטרים שלפעמים כפולה מהכמות שבאמת נחוצה, מקבלת סכומים לא קטנים מהקבוצות, ולבסוף היא לא עושה כלום. ומה העונש לקבוצה שהאוהד שלה פרץ למגרש? עונש כספי. מה הקבוצה אשמה על כך שנתנו למשטרה את כל מה שדרשה, והיא מצידה לא עושה כלום?
נקטעו לו שלושה אצבעות ... אי אפשר להפסיק את הכדורגל/כדורסל בכל העולם ואתם יודעים את זה יש אנשים חזקים שבחיים לא יתנו לזה לקרות . אז אל תדברו שטיות .
אני קראתי בוואן שבסוף 4 אצבעות נגדעו לו והצליחו לחבר 2. בכל מקרה אני מקווה שאולי יצליחו לחבר לו את כל האצבעות ושרק יהיה לו עושר,אושר והמון בריאות בחיים[למאבטח].
גם הקהל של הקבוצה שלך ניאו נאצי ואלים ומצידי שהקבוצה הזו תיסגר וכל אוהדיה ישלחו לכלא ל-15 שנים ושיזיינו שם אחד את השני בתחת....
קצת תגובות להודעות שעלו בדיון הזה: בופון- אני לא חושב שלסגור את הספורט זה רעיון כדאי או ריאלי. אני לא מוצא את העונש הזה צודק כלפי מאות אלפי ספורטאים מקצועיים ומיליוני עסקנים, ספונסרים ומחזיקי מניות אשר יאלצו להפוך למובטלים או לאבד את השקעתם בגלל צעד מוזר שכזה. אני גם לא חושב שהאדם הקטן, זה שכן רוצה להנות ויש הרבה יותר כמוהו מאשר אלה נגדם אתה יוצא, צריך לסבול. בוא נסכים שאפשר לבטל את הרעיון הזה? נוסף על כך, כמו שקירק כבר הספיק להגיד לפני- מי שבא עם אמל"ח למשחק כדורגל הוא הבעיה ולא המשחק. אם תסגור את הכדורגל, אנשים כאלה יעשו פרוגרומים במקומות אחרים. Ofek7- דורסמן וקליין אולי נתנו לאימפולסים שלהם לדבר בצעד יוצא דופן, אבל בפועל לא הייתי סומך על המילים האלה ברגע שהאדרנלין יתפוגג. אלא אם השניים גם ככה תכננו 'אקזיט' בקרוב, אין סיכוי שזה מה שיגרום להם להוציא את ידם מהקבוצה, שהיא בעצם העסק שהם מנהלים. צעד מטופש בעליל. ניחוש שלי- בהנחה והזורק לא יתפס, העניין יתפוגג, ירד מהכותרות ובעוד שנה בערך, בכתבת צבע באיזה מוסף סוף שבוע, הכתב יעלה את ההצהרה הזו ויזכה לביטול מנומק בנוגע הצורך האישי בלעצור את האלימות ולא לברוח...(או בפשטות- לא מכרתי ולא התכוונתי למכור). בקשר למה שלא מעט אנשים כתבו כאן נגד המשטרה- גם פה אני חושב שנעשה חוסר צדק. כמעט לפני כל משחק המשטרה מחרימה עשרות אמצעי לחימה בשערים, אבל מה לעשות שיש סדרנים "מבפנים" ואוהדים שמצליחים להערים גם על הבדיקה הזו (דמיינו לעצמכם שהיו עושים בכניסה לכל מגרש בדיקות כמו בנתב"ג, כמה שעות היה לוקח להכניס את כולם?). קל מאוד להוציא כעס על השוטרים, שבישראל הם באמת לא משהו, אבל עושה רושם שלמרות התפקוד הלקוי של המשטרה בשנתיים האחרונות וחוסר היכולת של מערכת האכיפה לעמוד בפני גורמי החוק עצמם, השוטרים הפכו על הדרך לשק החבטות של כל ציבור מתוסכל בישראל. אשמים, אבל לא אשמים בלעדיים. Abu- ארבל צודק. ובכל זאת, את הדברים שהוא פלט אתמול במהלך הדרבי ובמהלך השידור של הארוע ממלחה אומרים לחבר'ה ולא אומרים בטלוויזיה. הוא צודק, אבל הוא יצא קצת לא מקצועי עם כל ניבולי הפה שלו. מעבר לזה, אתה חושב שאוהדי הקבוצה הביתית פחות מסוכנים מהקבוצה האורחת? זה בכלל לא נכון. יש קבוצות מועדות לפורענות, אבל בטוח שאוהדי אינטר בסן-סירו לפני שלוש שנים היו יותר מסוכנים משכניהם האדומים ואוהדי לאציו מסוכנים יותר בית-או-חוץ...לא מסכים עם הכלל הזה שגורס שאוהדי האורחת זכאים לבידוק הדוק יותר, בעיקר מכיוון שהם מיעוט. ושלישי- עדי ראיה זה כלום. כל אחד יכול לקפוץ ולהגיד "ראיתי" ולך תוכיח שהוא לא ממציא. לכל מהללי המאבטח, עם כל הכבוד לבחור שנפל פה קורבן לתופעה נוראית, הוא בסה"כ חשב שהוא מרים בקבוק מים ריק שיפריע למשחק, לא אליל...(ואם הוא כן חשב שזה חזיז, לא עדיף שהיה מבקש מאנשים לזוז במקום להחזיק אותו ביד?) לכאן או לכאן- אני מאחל לו את ההחלמה הכי מהירה והחיים הכי טובים שיש מעכשיו, איחול שנובע מהמקום האמיתי ביותר שאפשר לאחל איחול כזה- הבושה והצער. החלמה מהירה.