אוהד בית"ר... חחח מה זה 4 אליפויות ו5 גביעים? לנו יש 6 אליפויות, בקטע הזהע אתם לא עולים עלינו, כמה שזה יכאב לך ויהרוג אותך בלב, ואתה יכול לעוות את המציאות כמה שאתה רוצה, אנחנחו לא מכרנו באף משחק העונה פחות מ2500 כרטיסים לקהל שלנו(זה לא הרבה, בכלל לא, אבל זה גם לא מאה, ובארץ מסתובבים המון המון המון אוהדי הפועל פ"ת שרק מחכים להזדמנות טובה לחזור, כלומר מאיר שמיר מחוץ לקבוצה) ומה אתה מתגאה בזה שיש לכם כוח? מה אתה מתגאה בזה שהכול מכור? אתם היית םצריכים להיות כיום בליגת המשנה, וקריית גת הייתה צריכה להיות בליגת העל, אבל הכול מכור, וזה הגועל נפש, אבל אתה רוצה לברוח מהמציאות, תברח. אתם כבר הרבה שנים קבוצה קטנה, מאוד קטנה, אז את הביטחון שלך אני לא יודע מאיפה אתה לוקח, אבל יש לך עוד המון זמן כידי להגיע לרמה של הפועל פ"ת. ומה שעצוב שיש לך מאמן שכונה, והסגל שלך, הוא לא יותר חזק משל הפועל פ"ת,וזה מאוד עצוב, בגלל שהשנה הסגל של הפועל פ"ת מחפיר.
או! כמו שאמרת סבלנות! קח את בני יהודה מודל לחיקוי את כשרוני שאטן עזב אותם והם התפרקו מי לא רצה שהם יירדו ליגה? תראה לי פה אחד שלא רצה! הרבה שונאים את בני יהודה ורצו לראות אותה מידרדרת כמו ביתר שמשון... בוא אני יגלה לך סוד אחי אין לך מה בני יהודה יותר שנואה מהפועל פ''ת שלך! אבל קבוצה מפורקת כביכול שבאמצע בא אחד גם שכונה בשם יובל גפני סיימה מקום 6 בעונה מוצלחת מבחינתה שכולם כבר הספידו אותה וסיימה למעלה בנקודה מתחת להפועל ת''א אם אינני טועה.. אז עוד כל יכול לקרות והפועל פ''ת אולי לא תרד אבל גם בעוד 20-30 שנה לא תשחזרו את ''העבר'' אחי .. תגיד לי שאתה לא רוצה את טוטו אנסומבו ויואב זין בהפועל פ''ת.. אין אחד שלא רוצה לראות אותם בקבוצה שלו.. כמבון שלא במכבי חיפה כי שם הם יכולים ליהיות רק קישוט לספסל.. אבל לבית''ר הם כמו כפפה ליד.. אתה מתאר לך את ההתקפה של ביתר? אסולין טוטו אנסומבו יואב זין די אחי חלום.. והלוואי שתשארו יותר משנתיים אמרתי הלוואי קבוצה כמוכם משתייכת לליגת העל ושמה מקומכם אבל היום אין דבר כזה ''מגיע'' מי שלא טוב,מפורק,אין הגנה ,אין התקפה סביר שנגמר הקריירה כמו שכולם חושבים אחי נכון המסורת עכשיו המסורת לא יכולה לעזור להפועל פ''ת מסורת תמיד תישאר אבל אם כל בנאדם יבוא ויגיד לך מסורת מסורת מסורת כן נו מה מסורת אז? אחי תחיה את הרגע לא את העבר.. זה כמו שתיקח ילד אוהד מכבי חיפה וילד אוהד מכבי ת''א ותתן להם להתווכח אז אוהד חיפה יגיד אנחנו עכשיו ככה ככה וככה ואפחד לא יכולה להגיע למכבי חיפה עוד הרבה זמן ויבוא הילד אוהד מכבי ת''א יגיד לו אז מה למי יש 14(אני צודק?) אליפויות? .. אז נכון היסטוריה אבל היום ההיסטוריה שווה לת*ת מי זוכר מה שהיה אז? מה אתה חושב את האוהדים של היום מה היה אז? הם רוצים לראות תוצאות עכשיו בהווה! תחיה את הרגע ותקבל תוצאות בשטח תראה למה אתם מסוגלים אחי היום הפועל פ''ת מצטער להגיד לך הכי חלשה.. עם כל הצער שבלב וד''א אני מחזיק ממך אתה צודק! אתה חייב להילחם על האהבה שלך זאת הקבוצה שלך ואתה אמור ללכת איתה במים ובאש ואני מקווה שתצליחו
להפועל פתח תקווה יש עבר מפואר אבל הווה מכוער כפי שזה ניראה כרגע. אוהדי הפועל פתח תקווה לא יכולים לחיות על העבר . להפועל פתח תקווה היו כמה שנים יפות בשנות ה-90 (הפסד אליפות ,זכיה בגביע המדינה ומקום שני בעונת 96-97 ) וכמובן גם את עונת 99-00 הגדולה שלהם (מקום 3) כל זה היה לפני שנות ה-2000. בשנות ה-2000 הפועל פתח תקווה בנסיגה ומכבי פתח תקווה בעליה. כפי שזה ניראה כרגע עם דני לוי ורונן אלעד המצב לא ניראה טוב
בשנים הבאות יהיה לכם דרבי, אבל לא נגד הלוזונים, אלא נגד גדודי חללי כפר קאסם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx תוכלו לרכוש שם במזנון אוכל לפרות באורווה, ואחרי כל משחק הם יזמינו אותכם לכבש עם אורז וצנובר ותהיה הופעת אורח של מחבל מתאבד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
שמע דל פיירו אתה צודק בקשר לרוב הדברים, אבל בקשר לטוטואנה אנסומבו ויואב זיו אני באמת לא רוצה אותם, באמת הם לא נראים לי מעניינים במיוחד, ובכול מקרה המצב כיום לא משו, אבל כמו שאמרת, אני אלך עם האהבה ולא אעזוב אותה כי מה שנשאר להפועל פ"ת זה האוהדים, והסמל, השאר כבר רקוב. ולנדב מיכאלי אתה צודק כיום זה המצב, למרו תשאני עדיין חושב מה שאני חושב על לוזון, המצב בהפועל פ"ת הוא לא טוב, אבל אני אופטימי, שהמצב בהחלט יהיה טוב, ואחננו נשרוד את השנים הרעות. מה שאני לא מוכן לקבל זה את התגובה המפגרת של "בית"רי מלידה" הקבוצה שלך בשנים האחרונות כמו שאמרתי היא מהגרועות בהיו בליגה, ואיליולא הכוח בהתאדחות לא הייתם בליגת העל, אז מאיפה יש לך ביטחון לצחווק על הפועל פ"ת? לנו יהיה שנה הבאה דרבי נגד מכבי פ"ת, ואם זה לא יקרה זה יהיה בגלל שמכבי פ"ת לא תהיה בליגת העל, לא ההפך, לעומת זאת עם אלי אוחנה, יש מצב שאתה תיפגש עם האדימם מירושלים, הפועל, בליגת המשנה, בכול מקרה שיהי לכם הצלחה העונה, אני אופטימי לגבי הקבוצה שלי ובטוח שבעוד כמה שנים מכבי פ"ת תחזור למקומה בעיר, הקבוצה שתמיד תרדוף אחרי הבכירה, הפועל פ"ת.
חחחחחחחחחח.............מכבי פ"ת לא תהיה בליגת העל.........פחחחחחחחחחחחחחח.......... בוינה אתה גנוב על כל הראש, יש לך יציאות לא מהעולם הזה........פחחחחחחח.......... תאמין לי שאם היו עושים מהבדיחות שלך אוכל, לא היו יותר רעבים בעולם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx :aaarofl: די, הרסת אותי מצחוק , אני רץ להשתין!
רוץ תשתין אתה גם מוזמן להמשיך לנשק את אלי אוחנה, ולעודד את יוסי אבוקסיס, גם ככה עוד שנה אני אראה את הדרבי של ירושלים בליגה הלאומית
הנה הוכחה שאתה לא קורא אפילו מה שאנשים כותבים פה. אם מה שכתבת כאן זה נכון אז מכבי פתח תקווה השנה יורדת לליגה השלישית בגלל בעיות תקציב
למה שאני אנשק את אוחנה? הומואים יש במטלון ועמישב, לא בעיר הקודש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx אל תדאג לבית"ר - לבית"ר יש אוהדים, לבית"ר יש שליטה בהתאחדות, ואם נצטרך עזרה נבקש יפה מאחים לוזון. ממך אני רק מבקש שתביא לי לבנה, שמן זית, תאנים, וטחינה היונה בטיולים בכפרים בגליל ובנגב - אני אשלם לך בתשלומים, כמו מאיר :aaarofl: סע לשלום חביבי, המפתחות בפנים. אל תשכח גם לעשות מנוי לכביש 6 - ככה תוזיל לעצמך את האגרה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
תודה, ניפגש בטדי השנה, וגם בשנים הבאות, ואל תדאג, אתם תסבלנו מאיתנו המון, חכה, היום אתה צוחק, עוד כמה חודשים תבכה, בכול מקרה מאחל לך בהצלחה.! אלללה אוחנהההההה