לברקוזן, האנובר, וולפסבורג, הופנהיים והמבורג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י eran levy, ‏12/8/12.

1. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

טוב, אז כמו שאורי כתב בדיון ההעברות - אמיר ספאחיץ? חתם בלברקוזן.
    ספאחיץ? הוא קפטן נבחרת בוסניה, בלם בן 32 שבעונה האחרונה שיחק באנז?י מחצ?קאלה כמושאל מסביליה. הוא יגיע בהעברה חופשית מהקבוצה האנדלוסית (כמו אנדרס פאלופ),וכנראה יהיה מחליף (קשה לי לראות אותו פותח על חשבון טורפאק/וולשיד).
    החתמה סבירה, לפי דעתי - הוא בא בהעברה חופשית לספסל (כמו פאלופ), ויחסית למחליף הוא נחמד (שוב, כמו פאלופ). אבל אחרי הכל, הוא בן 32 ועד כמה שאני זוכר, חוץ מעונה טובה אחת במונפולייה הוא לא כיכב בקבוצות ששיחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

השאלה עכשיו היא אם ספאחיץ? בא במקום טובי אלדרוילדר (שהיה כנראה די קרוב לחתום), ואם כן - אם סמי היפייה מאמין שטורפאק וספאחיץ? כמחליף מספיקים לליגת האלופות ולצמרת הליגה (טורפאק בעונה שעברה היה בינוני).

את כל ההעברות של לברקוזן לעונה הקרובה בינתיים אפשר לראות פה.
    אני מרוצה מהרכש עד עכשיו, ולדעתי ההרכב לעונה הקרובה אמור להיראות ככה בערך :

ברנד לינו (פאלופ)
    בונייש (סטאיפילידיס) - וולשיד - טורפאק/אלדרווילדר* (ספאחיץ?) - דונאטי/ורג?סקו*
    ריינארץ
    בנדר - רולפס/קסטרו
      היונג מין סון - רובי קרוז/סידני סאם/קסטרו
    קיסלינג (מילק)

אני מקווה שאוקן איידין, קשר נבחרת גרמניה עד גיל 19, יקבל גם צ?אנס מדי פעם, כי יש לו פוטציאל גדול והגיע הזמן לתת לו להראות אותו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

2. OriRR Member

BerndLeno (מה השם אגב?) - אתה לא חושב שלברקוזן צריכה להביא גם עוד מגן שמאלי?
    לדעתי אין קשר בין ההעברה של ספאחיץ' לבין זאת של אלדרוילדר. ספאחיץ' מן הסתם בא בתור גיבוי לספסל ולא להרכב לעומת אלדרוילדר שהיה מגיע ישירות להרכב. אולי זה אומר שאחד הבלמים יעזוב?
    ורג?סקו כבר חתם/סיכם אצלכם?
    אם לברקוזן תביא את ורג?סקו ואת אלדרוילדר בנוסף לעוד שחקן-שניים בהתקפה שיעמיקו את הסגל היא אחת המועמדות הרציניות להתמודד עם באיירן לאליפות.

3. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

לגבי מגן שמאלי - בונייש היה טוב מאוד בעונה הקודמת, אני חייב להודות שהופתעתי ממנו (אחרי שבברמן הוא היה בינוני). גם סטאיפילידיס הוא שחקן מאוד כישרוני, אבל אם להגיד את האמת - אף אחד מהם לא מספיק טוב אם רוצים להגיע לשמינית/רבע גמר בצ?מפיונס (כן, אני מאמין שעם הגרלה סבירה אפשר להגיע לרבע). בונייש יכול להיות שחקן רוטציה טוב, ואת סטאיפילידיס  צריך להשאיל לדעתי לקבוצה קטנה יותר בגרמניה (שיצבור ניסיון בבונדסליגה ויקבל דקות). אז כן, אם יש אופציה טובה במחיר סביר - הייתי שמח לראות מגן שמאלי חותם בלברקוזן. אבל לא מישהו כמו ציגלר (השוייצרי) - בונייש לא פחות טוב ממנו לדעתי.

ספאחיץ? כנראה יהיה כמו פרידריך בעונה שעברה - לא ישחק כמעט, אבל הוא יכול להיות אופציה סבירה בתור בלם ?רביעי? (אם אלדרוילדר או ורג?סקו יחתמו). היו שמועות שטורפאק יעזוב, אבל אלא אם אלדרוילדר או בלם אחר ברמה גבוהה יחתום (ויהפוך את טורפאק לשחקן ספסל), קשה לי להאמין שהוא יוותר על האפשרות לשחק בליגת האלופות.

אני לא חושב שצריך עוד שחקן התקפה. סון באגף אחד, קרוז בשני (או סאם), בלאראבי ואיידין הכישרוני כמחליפים, ואם צריך גם ארקדיוש מילק וגונזלו קסטרו יכולים לשחק כקשרים התקפיים. ברור שהייתי שמח אם מישהו כמו דה ברוינה או בלהאנדה היו מגיעים, אבל כנראה שנסתפק ברובי קרוז http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

4. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

באייר לברקוזן שיחקה את משחק הידידות הראשון שלה, וניצחה 1-4 את רוט וויט אסן.
    ללברקוזן כבשו רולפס, קסטרו ושני הצעירים פטרסון צ'אטו ולוין אוזטונלי.

הרכב לברקוזן :
    דיוויד יילדל - אנדרה מאנדט, ניקו פריי, עומאר טורפאק, לארד פרקאדה - אריק זנגה, סיימון רולפס - מתיאס הארטוויג, יינס הגלר, גונזלו קסטרו - סטפן קיסלינג.
    גם כן שותפו :
    לומב, אוזטונלי, ווגנר, צ'אטו, דורהולץ, קקטאולאה, הומבאך והנגלמן.

5. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

לברקוזן ניצחה אתמול את אודינזה 0-3 במשחק ידידות :aaarse:
    רולפס, קיסלינג וסון כבשו, בנוסף לנגיחה למשקוף של בוניש.
    קישור לתקציר - https://www.youtube.com/watch?v=n58WimugZ7U

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/7/13