ותסביר לי אתה משהו... איך שחקן שהיה כ"כ אהוד בחיפה האוהדים לא נלחמים על זה שיהיה בקבוצה? או שלפחות יהיה אכפת להם ממנו שהוא רוצה לחזור לשחק בקבוצה? הא?! הם עשו מש'ו? תראה למשל את האוהדים של מכבי ת"א מה הם עשו... זה הרס להם ת'קבוצה אולי אבל הם הביעו תמיכה בנימני וגם בסוף החזירו אותו אחרי הכל. ולמה שחר הזבל הזה יורק לברקוביץ בפנים ואפילו לא נותן לו לסיים קריירה גדולה בקבוצה שהוא גדל בה?
בדיוק בגלל זה, כדי לא להרוס את הקבוצה, אמחנו לא רוצים להרוס קבוצה רק בשביל אחרי 3 שנים אפורות לבנות גלעקטיקוס, מה לעשות שהמועדון מעל לשחקן, ואייל בניגוד לנימני לדוגמא ליכלך על המועדון ממנו הוא יצא עוד שעבר לסוטון. אבי נמני הוא דיווה בכדורגל הישראלי אבל בסה"כ בן אדם, אייל הוא דיווה ובן אדם קטן, ושביל זה שווה להילחם. ואוהדי מכבי חיפה כן רצו להילחם בשבילו, אבל אחרי מה שאמר אתמול, כבל לא שווה להילחם בשבילו, אנחנו מבחינתו אויבים כי אנו שייכים למועדון מכבי חיפה!
כמו שאמרו פה באחת התגובות הראשונות , הוא יורק לבאר ממנה הוא שותה פשוט מאוד . הוא חייב ללכלך כדי שהוא יצא זה שבסדר . הוא מדבר ככה על חיפה בגלל ששחר אפילו לא רוצה אותו כשחקן ספסל ותאמינו לי שהוא עשה בשכל , הרי מה מכבי חיפה צריכה אותו ? למה במה הוא יועיל לה? הרמה של הזרים של חיפה הרבה יותר גבוהה ממנו , היום הוא סתם שחקן בינוני , פעם הוא היה אחד הגדולים , פעם .
חיכיתי לזה, הבנאדם לא שיחק מאז פברואר או משהו, אם הוא לא ברמה לפרמייר ליג (ועדיין היו לו הצעות מסאות'המפטון, אסטון וילה, ומצרפת) , זה לא אומר שהוא לא יכול לשחק בארץ.
לא, עובדה שברקו לא שיחק הרבה בסלטיק, ואז הגיע למאן סיטי והיה השחקן מס' 1 שלהם כושר גופני יורד, יכולת? לא בהכרח.
אין כזה דבר, כל דבר בחיים זה ככה, אתם לא עושה אותו הרבה זמן אתה שוכח איך לעשות את זה (עכשיו יבואו כל הכותבים של הוצא מהקשרו)
כל ההתבטאויות של ברקו מראות שהוא לא ממש סופר את הכדורגל פה: הוא חושב שתוך שנה הוא יביא כאן דאבל בהליכה... הוא חושב שיש לו מקום בהרכב למרות שכבר שנה הוא לא ראה דשא... אני לא יודע אם זה משחצנות, אולי הוא פשוט לא מכיר ולא עוקב אחרי הכדורגל פה.
הרצון הקטנוני לנקמה ייתן לו מספיק כוחות כדי להתאמן חודש לפני כולם. אבל אז הוא ייפצע. כרגיל. חוץ מזה מאדון "אני לא עושה הגנה במרכז המגרש" , אני מצפה לקצת יותר עצלנות מאשר להתחיל להתאמן לפני כולם.. כשברקוביץ' עזב את סלטיק הוא היה בן 29.. עכשיו הוא כבר קצת יותר מבוגר.. ועדיין בעונה הראשונה שלו בסיטי הוא נפצע לחודשיים. בעונה השנייה הוא כבר הפך משחקן הרכב לשחקן רוטציה, ועדיין היה פצוע או מינימום "בספק עם צורך במבחן כשירות" לפני כל משחק. בעונה השלישית הוא היה כבר שחקן ספסל חילוף שלישי במקרה הטוב. על התקופה שלו בפורטסמות, קבוצה בינונית לכל הדעות, אין הרבה מה להרחיב.
בעונה הראשונה של הסיטי בפרמייר ליג ברקוביץ' היה המנהיג במרכז המגרש , ואם אני לא טועה סיים כמלך הבישולים או סגן מלך הבישולים בליגה באותה עונה, בעונה השלישית מה שגמר לו תקריירה בסיטי בעצם היה ויכוח מיותר עם קיגן
ע"ע אגו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx עריכה - הודעה 1500. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx