"לא שמחתי שישראל הבקיעה נגד אירלנד"

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י בית"רי מלידה, ‏6/6/05.

1. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחקן ששיחק בנבחרת ישראל מצפים לזה.. אני לא מצפה מכל ה7 מיליון וכל היהודים בגלות לשמוח, אבל מברקוביץ'? כן.

מה הרעש? הוא אחד השחקנים הגדולים בכל הזמנים שיצאו מכאן, ועל זה אין מה להתווכח, מבחינת כשרון נטו הוא אחד הגדולים

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/05
  2. בית"רי מלידה Member

היה

WAS .

3. Melixon 15 Member

בתור אחד ששונא את בקוביץ בגלל שהוא סתם חתיכת שחצן זבל
    אני דוקא יהיה טיפה איתו הפעם... מה שהוא אמר טיפה יצא מהקשרו
    מי שראה את הרעיון עם דני ענבר שמע בבירור מש'ו כמו:
    "לא שמחתי, תמיד עצוב לי שאני לא בנבחרת"

אז אולי גם זה לא נשמע הכי טוב ועדיין ברקוביץ נשאר זבל אבל רק שתבינו על פחות או יותר מה הוא דיבר הוא לא בא סתם ללכלך הפעם

4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב ראיתי גם את הרעיון ובאמת קצת הוציאו מהקשרם, ברור שהוא לא התכוון שהוא ישב ובכה ועודד את אירלנד, הוא היה די אדיש ובאיזהשהוא מקום אפשר להבין אותו.

הכי אהבתי "איך תסדר עם נמני ורוסו? לא תריבו?"

-"נריב, נקלל, נתווכח, בסוף ניקח דאבל"

5. בית"רי מלידה Member

http://www.news-israel.net/images/upload/berkovic_throat.Xxx

ברקוביץ' בתנועת "שחיטה" לאוהדת שלא מצאה חן בעיניו

http://www.news-israel.net/news.asp?id=14121

זבלאקטי-כוס.

6. barakrom Member

איל אומר תמיד מה שהוא חושב-וגם כשהוא טועה, והוא טועה הרבה, אני מעדיף סוג כזה של שחקן על פני שאר הפוליטיקאים בכדורגל כמו גרנט, רביבו שתמיד מחפשים לזכות באהבת הקהל ושומרים את האמת שלהם בבטן.

7. M_T_A Member

תשמעו אולי הוא אמר שהוא לא שמח כי הוא רצה לקחת חלק בזה אבל עדיין זה מעצבן.

8. Ljungberg 8 Member

עדין זה מעצבן אבל הרבה פחות ממה שחשבנו קודם.
    כשאתה רואה כותרת שתופסת את כל העמוד שכתוב בא "לא שמחתי בגול של ישראל", זה יוצא שהוא ממש שונא את הנבחרת שלנו, זה יוצא מגעיל וזה לא ככה.

9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

בחיי, כמה פטריוטים יש פה, אני בטוח שזה לא ילדים שסתם משחקים אותה או משהו כזה...

10. barakrom Member

איל דיבר נקי, מהלב-זה העיקר, חוץ מזה ובלי קשר הוא השחקן שתרם מקצועית הכי הרבה לנבחרת בכל הזמנים

11. אלי מתחן Member

ברקוביץ' הוא צבוע ושחצן, הוא ציפה לשחק מול אירלנד גם במצב הנוכחי בו הוא לא שיחק יותר מחצי עונה, ואפילו לא התאמן במסגרת מסודרת?

12. Hammers Fan Member

לברקוביץ' לא אכפת מהנבחרת, לא אכפת מהגאווה הלאומית, אכפת לו רק מעצמו. כואב לו שהנבחרת נמצאית באחד הבתים הקשים שאי פעם היו לה ושלושה משחקים לסיום הקמפיין היא עדיין בלתי מנוצחת ועם סיכוי טוב לעלייה.

אייל חי מכותרות ה"קוסם" למינהן, והוא מפחד שלכדורגל הישראלי יהיה איזשהוא הישג שהוא לא היה מעורב בו. אני מתפלא כאן על חלק מהאנשים, רק עכשיו הבנתם שאייל ברקוביץ' אדם שמגיל 11 הפסיק להתבגר?

תפסיקו להתרגש ממנו, חבל שכל כך הרבה אנשים מושפעים מהאישיות המכוערת והילדותית שלו...

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/05
  13. John Barnes Member

גם לי נמאס.
    אתם לא מבינים שהוא השיג את המטרה שלו? הוא רצה קצת תשומת לב, והוא קיבל אותה, ובגדול. מכל מה שהוא עושה כל התשקורת על הרגליים. ברקו אמר ככה, ברקו הפליץ... נמאס!. אז כואב לו שהוא לא בנבחרת, אז מה?. זו סיבה מספקת ל20 כותרות בעיתון? לטורים מיוחדים בגלל המשפט המטומטם שהוא אמר?.

די כבר!.

14. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק, אנשים חושבים שאם ברקוביץ' היחידי שאומר את זה אז הוא היחידי שחושב ככה, ואני מוכו להתערב שזה לא נכון

15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

תסבירו לי רק דבר אחד: איך קורה ששחקן שהיה כ"כ אהוד בחיפה("הקוסם") ,יורק על הכל כולל האוהדים שהיו משוגעים אחריו?
    נעזוב את הקטע שלו עם שחר, אני בטוח שגם שחר לא היה תמיד בסדר עם אייל, אבל חברה מיום ליום אני שונא אותו יותר ויותר, פעם שרנו גובאני ר... בן ...ה, אם משהו היה אומר לי שפעם אוהדי מכבי חיפה ישירו כזה דבר על אייל, הייתי אומר לו שהוא חולה,
    אוי כמה פעמים אני צריך לאכול את הכובע, מיום ליום הוא מוכיח את הגאוניות של שחר שלא החזיר אותו לקבוצה.
    נכון סמל צריך לחזור לקבוצה שלו תמיד, אבל סמל לא מלכלך אף פעם על המועדון שלו ועכשיו הוא מנצל את תיסכולו גם על הנבחרת, חברה הוא היה שחקן גדול ותמיד בן אדם קטן, העונה הקרובה תוכיח שהוא שחקן קטן(דו משמעי) ובן אדם עוד יותר קטן,ןלהיפך.
    והפעם אני לא יאכל את הכובע, אלא אייל בכבודו ובעצמו.
    טיפ לאייל- יום כיפור מתקרב, תתחיל לחשוב על הנוסח של ההתחנפות לאברם גרנט, שחקני נבחרת ישראל, אוהדי נבחרת ישראל, ומועדון כדורגל מכבי חיפה על כל שלל אוהדיו!!!!
    בושה ןחרפה אייל