שמעתי עכשיו שבמקום שידור של ערוץ 10 בימי שני יהיו 5 משחקים בשבת של כדורגל. זה נכון? מישהו עוד שמע פה על זה? זה אומר שעכשיו יהיה מחזור על פני 10 שעות?! מטורפים! אני מבואס כי זה הרס את הרצף של משחק כדורגל ואז "בטריבונה".
זה יהיה אסון עם זה יקרה. הקיץ מתקרב,חום אימים,תארו לחם משחק בשעה 14:20 בשיא החום בוסרמיל , איך אפשר לשחק ככה,שלא לדבר על אחת בצהריים בצפון הנגב.
ב"הארץ" נכתב: מבוטל השידור בערוץ 10 בימי שני ומהשבוע ישודרו 5 משחקים בערוץ בתשלום. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/unsure.Xxx
זה נכון רק לגבי שני המחזורים הקרובים. וזיו-זה טוב ויפה שאתה רוצה לראות את המשחקים של חיפה, אבל מה עם אוהדים נגיד של נתניה, אשדוד וכו'? מה, רק האוהדים של חיפה חשובים?
קודם כל כן,זה די ברור שהאוהדים של חיפה הם היחידים שחשובים..לא? לא התכוונתי רק למשחקים של חיפה אלא למשחקים בכלל. הכדורגל צריך להיות משודר בערוץ 2,1 ו-10 כשכל ערוץ ישדר ביום שידור אחד או משהו כזה ואז כל המשחקים ישודרו...בקיצור לא צריך לשלם 20 שקל על משחק תת רמה כשאני יכול להסתכל באותה השעה מהחלון ולראות את שכן שלי בכיתה ו משחק כדורגל ואני מאמין שהוא משחק יותר טוב מהשחקנים של מכבי נתניה כרגע... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/new_shocked.Xxx
צ'רלטון לא יכולים להפסיק לסחוט את הכסף מאוהדי הכדורגל. הם החליטו שעכשיו הם משדרים 5 משחקים בשבת אחת ומשלבים עוד מעט גם את הפריימר ליג, כי ממילא לאף אחד לא אכפת מהכדורזבל בארצנו, אז איך הם יוכלו להתעלל בנו? נהגתי להתכנס עם חברים בשבתות האחרונות ולראות יחד את המשחקים בפיי פר ויו כך שבמקום שכל אחד יראה - 2-4 יראו ביחד את המשחקים וצ'רלטון תרוויח כמה עשרות שקלים פחות. אני מפסיק עם ההרגל הזה מעכשיו - אחרי שראיתי ששום דבר לא מספיק להם אין לי שום כוונה לשלם להם האלה, ואין לי שום כוונה להיות חלק מסטטיסטיקה של אנשים שלא מעוניינים להתאפק איזה חודש בלי לראות משחק של הקבוצה שלהם (ואני מאחל להם רק טוב בחיים, במיוחד אם המנהל הדיקטטור של הפורום הזה הוא אחד מהם, למרות שהוא בכלל לא מזמין את המשחקים). מתי תבינו שאי אפשר לשלם??? מתי תבינו שאם תשלמו הם יוסיפו לחבילה גם את הליגה הספרדית, ואת האיטלקית, ואת ליגת העל בכדורסל, ואת משחקי מכבי ת"א כדורסל באירופה ואפילו את ליגת האלופות. ספורט 5+ יתפרק לו וכל מי שירצה לצפות בקצת ספורט יצטרך לשלם (ועד אז המחיר בטח יהיו כמה מאות שקלים). הדרך היחידה היא לא לוותר לצ'רלטון, להפסיק לשלם לכמה חודשים מסכנים!!! *בני תתחיל להרגיע ומיד.
דניס ברקגאמפ, לא יודעת אם שמת לב, אבל גם ערוץ 5+ הוא בתשלום(חוץ מלקיבוצניקים שגובנים ערוצים מיס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx). ואם לא שמת לב, חוץ מהכיסים של בעלי צ'רלטון שמתמלאים, גם הקבוצות מרווחיות מזה. זכויות שידור, זה אחד השדברים שהכי תורם לקבוצות הקטנות עם מימון קטן. והנה, כן יוצא משהו טוב מזה. שלא תבין אותי נכון, אני מתנגדת לזה, אבל עדיין מה לעשות שלחלק מהאנשים זה עושה טוב.
לילך אם את לא יודעת זה בני. ואולי לחלק מהאנשים זה עושה טוב אבל הם הורסים לנו את הכדורגל. הם משלמים שבוע אחר שבוע ונותנים לגיטימציה לגנבים להמשיך עם זה וכמו שאנחנו רואים הם רק יגדילו את הפשע שלהם ויקנו עוד ועוד תחרויות ומשחקים.
אבל למה החלטתם כל כך מהר שהם הורסים את הכדורגל? מה בגלל שהם משדרים לנו 4-5 משחקים בשבוע, אז הם הורסים את הכדורגל? הכדורגל הישראלי אשם במצבו, ולא חברת צ'רלטון אשמה בזה. הם סה"כ הרסו קצת(הרבה) את השעות של המשחקים, חוץ מזה- כלום. וזה שאתם באים עכשיו בהצהרות "ישימו שם גם את הליגה האנגלית וכל העולם", זה ממש שטויות. כאילו למה נראה לכם? הזכויות של זה כבר מכורות לספורט 5+, שדרך אגב גם הוא לוקח כסף.
מה שטויות בזה ? ממש בתחילת דרכה של שבשת של כדורגל,היו במקביל למשחקי ליגת העל משחקי הפליאוף של יורו 2004 , בנוסף לשני משחקים מליגת העל נכלל איזה משחק פליאוף ב'שבת של כדורגל' אבל בגלל תלונות של אנשים שטענו ש'שבת של כדורגל' זה רק כדורגל ישראלי,שובץ במקום משחק הפליאוף של יורו 2004 משחק מליגת העל. הם בעצמם הבינו שליגת העל זה סתם חרטא ברטה,וניסו להכניס משחק מאירופה,האוהדים שיש להם כסף ומושפעים לזבל שנמצא בכדורגל שלנו עצרו את זה,אבל רק לבינתיים. עכשיו הם קנו את זכויות השידור של הליגה האנגלית בשנה הבאה,מה שהיה שנים בספורט5 (ופלוס) , אר כך זה יתחיל להשתלט על הליגות הטובות בעולם (ספרד ואיטליה) ואז ישאירו לנו בחינם כדורעף,כדוריד,אתלטיקה,סייף וכל הזבל שלא מעניין.
שימו לב למה שמציע לנו ב20 שקל(ליום) בשבת ששל כדורגל למה שמציע לנו 5 פלוס ב24 שקל (לחודש). עוד בכתבה: אחי נצרת - מ.ס אשדוד (13:00, ) הפועל ת"א -בני יהודה (14:30, ) הפועל באר שבע - מכבי פ"ת (16:30, ) מכבי נתניה - בית"ר ירושלים (18:40, מכבי ת"א - הפועל פ"ת ( 20:30, ) במקביל לאחי נצרת - אשדוד באותה שעה בספורט 5פלוס,מנצ'סטר יונייטד פוגשת את ארסנל במטרה להציל את העונה. ואז נחים קצת,חוזרים ב17:15 עם הליגה הצרפתית במשחק מרתק בין ליון למארסיי,ואחרי עוד מנוחה (20:00)קלה,טסים לספרד,ריאל מדריד מתארחת באלבסטה,ומיד אח"כ בלי שום הפסקה ב22:00 הלהיט החם של ספרד,ברצלונה,מארחת את הלהיט החם של אירופה,ויאריאל(בספורט5).
איזה כיף שאני כל שבוע במגרשים ואני לא צריך לחשוב על להזמין את בPPV. הייתי מציע לאנשים כאן לעשות כמוני. תלכו למגרשים, ואז לא יהיה לכם את הדילמה האם להזמין או לא(למרות שגם עם באר שבע משחקת ביום שני/ראשון אני לא מזמין). נ.ב הראל, לא אהבתי את ההערה לגבי הליגה האנגלית. מה זה תפסו שליטה בליגה האנגלית ובעתיד יתפסו שליטה בליגות הטובות בעולם? הליגה האנגלית היא מהטובות בעולם, ומרגע ששולטים בה שולטים באחת מהליגות הטובות בעולם. חוץ מזה, שעם אין ליגה אנגלית שנה הבאה בספורט 5+, אני ישלח את הערוץ לעזאזאל.