לאציו 2011/12 :: יציבות זו מילה גסה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י GRANDE LAZIO, ‏12/8/11.

1. Leoforos Member

סיסה עם שני שערים ב2 וחצי משחקים באנגליה, אם רייה היה יודע לנצל את השחקן הזה לאציו היתה היום בפסגה

נערך לאחרונה ב: ‏10/3/12
  2. GRANDE LAZIO Member

זו אחת הסיבות מדוע הקורבה עשה לרייה ת'מוות, עד שהוא נשבר ורצה להתפטר פעמיים. אבל לא רק, גם הסיכסוך עם יקירם זאראטה, וכמובן חוסר היציבות בתוצאות. הקורבה ממש אהב את סיסה, דיברתי עם כמה אנשים בפורומים של אוהדי לאציו ולוותיקים שבהם לא זכורה מערכת יחסים שכזו בין האוהדים לשחקן זר.

סיסה חלוץ גדול, לא היה לי ספק בזה לרגע, ולמרות שהוא כן הגיע למצבים ולא ניצל אותם. הבעיה היא שהמאמנים באיטליה חושבים שהם טקטיקנים גאונים ומשנים עמדות לשחקנים. בכל מקרה אנחנו הרווחנו את קוז'אק שהוצא מהנפטלין ונותן יופי של תפוקה על המשבצת של ג'בריל.

3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

4. GRANDE LAZIO Member

אנחנו לא הולכים לשומקום.
    הביזיון בטארדיני בסך הכל נוסף לתקופה האחרונה, למשחקים האיומים, יכולת עלובה, פתטית ומסכנה מול קבוצות תחתית. אנחנו קבוצה ממוצעת, מקום 8-10 יתאים לנו יותר.
    אין הסבר להופעות האומללות הללו. הרכבים די חזקים הועלו, שחקני 'מפתח' חזרו מפציעות אבל שום דבר לא משתנה. אותה הגנה אומללה שסופגת שער מכל מצב נייח.

אנחנו פתטיים. קבוצה בלי עמוד שידרה, בלי מנהיגים, בלי מאמן, בלי הנהלה.
    הכנות משחק מהבזויים שנראו בהיסטוריה של המשחק. רייה התפטר שלוש פעמים ונשאר בכוח, המחוייבות שלו שואפת לאפס ורואים את זה. הכנה לקויה פעם אחר פעם, הרכבים ומערכים מפגרים שמתשתנים מדי משחק, חילופים מאוחרים או תלושים מהמציאות. האיש צריך לצאת לפנסיה, אין לו מושג לא בטקטיקה ובטח לא בכדורגל. רייה די מרדה.

אני באמת מקווה שנאפולי תסיים שלישית, לא מגיע ללאציו לשחק באלופות. אנחנו לא שייכים לאיזור הזה של הצמרת. עם כל התקוות שהיו לי, לצערי בטארדיני הבנתי סופית שטעיתי, שאני הוזה, שאין לתפיסה שלי מהמשחק קשר למציאות. לא עם הליצן על הקווים, והאפסים בפרונט אופיס. ביזיון אחד גדול מה שלאציו מראה בתקופה האחרונה. מילא מול קבוצות חזקות, או בחלק העליון, אבל בולוניה, פארמה, קטאניה? להתבזות בצורה הזו? אין תירוצים, גם לא כשקלוזה לא משחק.

הגיע הזמן להיפטר מרייה. אני לא מאמין איך הוא החזיק מעמד עד עכשיו, לוטיטו באמת מבייש את עצמו, ההתנהלות שלו היא בדיחה, לא פלא שהקורבה שוחט אותו כל משחק ואין לזה קשר לכרטיסים וכסף לאביזרי עידוד. לוטיטו הוא פשוט מנהל גרוע, גרוע, גרוע.

לוטיטו.. לה סנטי קואסטה וסה? וא פאנקולו!

נערך לאחרונה ב: ‏1/4/12
  5. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

רוצה לשבח את מודיבו דיאקיטה, שלאציו כאן מרעיף עליו שבחים ללא הרף (לא פחות מהבלם הכי טוב באיטליה). התמודד מצוין עם הטריו של נאפולי+פאנדב, הרבה החלטות חכמות, ניצול מיטבי של הפיזיות שלו בשמירה על כדורים ובזכיה שלהם. בקיצור, אולי לאציו שלנו לא הוזה (למרות שלהיות הבלם הכי טוב באיטליה זה תואר מחייב) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/4/12
  6. GRANDE LAZIO Member

אני ממש לא מגזים, זו דעתי עליו אחרי אינספור משחקים של צפייה העונה.
    בשנים עברו בעיקר קיבלתי סלידה ממנו, העונה הוא עשה מהפך ביכולת,
    הבנאדם ראשון לכל כדור, קרקע או אוויר, הפריצות שלו עם הכדור מדהימות, הוא מהיר בצורה בלתי רגילה.
    בלם חזק, פיזי, לא עושה חשבון לאף אחד.

לדעתי הוא הבלם הכי טוב באיטליה, אולי אני לא צופה מספיק באחרים, אין לי מושג אפילו מי נחשב לקונצנזוס כרגע, אך לדעתי זה דיאקיטה. אנשים פשוט לא רואים אותו מספיק. אם נשחק בליגת האלופות שמו יהדהד במוחם של רבים מחובבי הכדורגל באירופה. הוא טופ 5 בבלמים כרגע באירופה, בלי ספק בכלל.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחמם את הלב לראות איך מועדון מכבד את אחד השחקנים הגדולים בהיסטוריה שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx :

http://www.corrieredellosport.it/images/30/C_3_Media_1455230_immagine_obig.Xxx

http://www.corrieredellosport.it/images/61/C_3_Media_1455261_immagine_obig.Xxx

http://www.corrieredellosport.it/images/40/C_3_Media_1455240_immagine_obig.Xxx

עכשיו משודר בספורט 1 שידור חוזר של המשחק אתמול. אני מצפה להופעה נהדרת מצד דיאקיטה אותו ציינתם לטובה וכמובן לצפות שוב בשער האדיר של מאורי.

GRANDE LAZIO (מה השם?), לא מגיע לרייה מעט קופלימנטיםhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/4/12
  8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: איטליה (ובפרט לאציו) שוב באבל. מירקו פרסיני, שחקן הנוער של הקבוצה מת לאחר שנכנס לקומה בשבוע שעבר בעקבות תאונת דרכים. יהי זכרו ברוך.

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

נאור, מזל שיש את התמונה של המסך בהוקרה לשחקן הנפטר, כי אם זה היה רק הדגל (לאור זה שמדובר בקהל של לאציו) הנפת היד הייתה פחות ברורה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

עם כל מאמן אחר לאציו עכשיו הייתה במאבק האליפות.

וברצינות, מילא ביקורת נקודתית, אבל קללות קבועות כלפי מאמן שמוליך את הסגל הזה קרוב מאוד לכרטיס לליגת האלופות אני לא מבין.

10. Ricky van Wolfswinkel Member

זה בגלל שאפשר להפיק מהסגל הזה יותר, אני לא אומר לקחת אליפות כי לאציו הזו פחות טובה מיובה ומילאן אבל פער סביר ולא להפסיד משחקים נגד קבוצות חלשות.
    אולי גם המפלה שלהם נגד אתלטיקו בליגה האירופאית פגעה באמון האוהדים ברייה.

לדעתי, אנחנו קרבים ליום בו לאציו תשתין על כל העולם, ממעדון בדרך לפשיטת רגל לוטיטו הפך את לאציו למועדון תחרותי שמצליח להגיע לליגת האלופות מבלי לבזבז הרבה כסף על רכש מבלי לגמור את העונה במינוס. אולי הם הושפלו מול אתלטיקו אבל אל תשכחו שאתלטיקו היא קבוצה שמבזבזה עשרות מליונים בשביל להביא את פלקאו וככה הגדילה לה לעצמה את הגירעון שרק הולך וגדל.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא מסכים עם החלק הראשון, לכן כתבתי שאני לא מבין. לגבי השני, ההשמצות פה התחילו עוד לפני אתלטיקו.

12. aloneli Member

כמה יותר אפשר להשיג?ועל איזה סגל אתם מדברים בדיוק שיכול לתת פייט ליובה ומילאן על האליפות?

להיות מקום 3 בשלב הזה של העונה ולהפסיד לקבוצה טובה יותר באירופית בשלבי הנוקאאוט זה אולי העונה הכי טובה של לאציו בשנים האחרונות.אפשר לחשוב איפה היא הייתה בשנים האחרונות שהעונה הזאת לא משהו לדעתכם.

אגב כל פעם שצפיתי בלאציו העונה היא קיבלה בראש ושיחקה גרוע חוץ מהדרבי בתחילת העונה.אולי הקבוצה לא הכי יציבה אבל אם היא תסיים 3 זאת תהיה עונה מוצלחת מבחינתה.

13. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: האם העונה של מירוסלאב קלוזה כבר גמורה? המאמן אדי רייה: "אני מקווה שסנאד לוליץ' ומירוסלאב קלוזה יחזרו לשני המחזורים האחרונים של העונה, אבל זה כלל לא בטוח. במיוחד במקרה של הגרמני".

14. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתיה קסאני שמושאל העונה לפיורנטינה מפאלרמו, עשוי לחזק בעונה הבאה את לאציו שחושקת בשירותיו. גם בבלצארטי מגנה השמאלי של פאלרמו, הרומאים מתעניינים.

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה