כתבות מוזרות ומצחיקות...

Discussion in 'פורום אוף טופיק' started by reda, Aug 15, 2003.

1. ליהי Member

עליך?! מה פתאום שאני אדבר עליך?!?!!

למה שאני יגיד שמישהו שהחליף את הכינוי שלו לשם של שחקן צרפתי, שמזדהה עם העם הצרפתי, שר את ההמנון הצרפתי בקולי קולות, ואמר פעם בראיון שהוא מוכן למות בעד הנבחרת שלו (וזה רק הנבחרת!), ואתה מדבר על זה שהצרפתים הם חרא עם ואנטישמים. זה בערך כאילו אני אקרא לעצמי עכשיו היטלר, לא יותר ולא פחות. תחשוב על זה.

וניצן- לפי דעתי אתה טועה, כי דווקא הפריזאים הם תופסי התחת נושכי הכריות המעצבנים, ובאיזורים הכפריים ובערים היותר קטנות נמצאים האנשים הבאמת נחמדים. הפריזאים באמת לא סובלים תיירים,אבל אי אפשר להאשים אותם. כל השנה מסתובבים להם בין הרגליים תיירים,כל אדם שלישי ברחוב הוא תייר וזה מעלה את הסעיף. לעומת זאת בכפרים אנשים הרבה יותר נינוחים ונחמדים ודווקא מאוד אוהבים לארח תיירים. :wink:

2. Thierry Henry Member

נו אז? אני אוהב ת'סגנון משחק שלו.
    לא מכיר תבנאדם, יודע איך הוא משחק ואוהב תסגנון משחק שלו!

3. Fernando Cavenaghi Member

זידאן מוסלמי, אני לא אשכח איך לפני המשחק מול רומא באולימפיקו ריאל באו לפגוש את האפיפיור, כולם נישקו לו את הרגל ואז זידאן בא אחרון והם לחצו ידים.(היה רק חסר שהאפיפיור יקום וינשק לזידאן את הרגל)

4. ילד Member

הערה קטנה:
    אם שחקן יהודי היה עושה את זה לא היית מתלונן.

5. ג'רי בית הלוי Member

באמת בנצור, למה שהוא ינשק לו את הרגלים? האפיפיור הוא נוצרי קתולי, זידאן הוא מוסלמי, אין שום סיבה שהוא ינשק לו את הרגליים, זה פגיעה בדת המוסלמית, ואני גם לא חושב שמר פאולוס השישי ציפה שאדם מוסלמי ינשק לו את הרגליים. הוא אמנם זקן, אבל לא אידיוט. אתה היית מנשק לאפיפיור את הרגליים?

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אם הייתי נוצרי לא הייתי מנשק לו את הרגל...זה קצת מלוכלך..הוא לא גוזז ציפורניים ויש לו ציפורן חודרנית.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

7. Reyes Member

8. Reyes Member