כל יום זורחת השמש, מתי גם אני אזרח?!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Ampelmann, ‏26/6/07.

1. ברברה Member

לא אי אפשר לשמוח על מהלך כזה, כי אין בו שום דבר חיובי.
    ואני לא מבין, אם אתה לא מסכים עם משהו למה אתה אומר "ככה זה, אין מה לעשות", מה הקטע פה?
    גם כשמכבי חיפה תרד ליגה אתה תגיד "זה מה יש, אין מה לעשות"?
    יש לך ערכים? תבטא אותם.
    התנהלות בזיונית של משרד הפנים! (רואה?)

2. Igi Member

זה שהממשלה וכל הקשור בה מתנהל בדרך בזיונית לא מחדש ולא יחדש לי כלום. אבל שום דבר חיובי? אתה בטוח שאתה יודע על מה אנחנו מדברים?
    משרד הפנים סוף סוף הצליח לזרז את התהליך המסורבלים שלו לקבלת אזרחות לפחות לטובת שני אנשים שכן זכאים לה(ואם אתה לא מסכים,תקרא את ההודעה של תומר22 בדיון הנבחרת,אולי תשנה קצת את דעתך) וכן יוכלו לתרום למדינה, ואתה אומר לי שאין פה שום דבר חיובי?
    ברור שהדרך עוד ארוכה ולא בטוח בכלל שהתהליך הזה יפתח דלתות לטובת ספורטאים כמו קולאוטי ותמוז(שזכאים לאזרחות) וקבוצות אוכ' שונות.

ובקשר לדוגמא המוזרה שלך - קודם כל, ירידה של מכבי חיפה אני לא אראה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
    אבל גם אם כן(למרות שלא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx), איך זה קשור למקרה הזה? כמו שהסברתי לך, במקרה הזה יש בכל זאת משהו חיובי.

נערך לאחרונה ב: ‏26/6/07
  3. ברברה Member

יש בזה דבר חיובי בקטע המקצועי של הנבחרת זה כן, אבל אני מדבר כאן על המדינה ועל ערכים שלה.
    וזה שמשרד הפנים הצליח לזרז את התהליכים המסורבלים לשניים מתוך מליון אנשים שמחכים בתור זה ממש לא חיובי, הייתי שמח אם כולם היו עוברים את התהליך המזורז ולא מחכים שנים אבל זה לא נעשה.
    אז אני מעדיף שכולם יעברו את התהליך המסורבל ולא חלק ככה וחלק ככה, כי כמו שאמרתי, אנחנו מדינה דמוקרטית ויש פה דבר כזה שנקרא שוויון.
    ובקשר לדוגמא המוזרה שלי:
    בכוונה הקצנתי ונתתי לך דוגמא של משהו שאני מניח שיעצבן אותך.
    כשמישהו/משהו מעצבן אותך לא נראה לי הגיוני להגיד "ככה זה", כשאתה אומר "ככה זה" זה כאילו אתה משלים עם העניין ואני (והייתי מקווה שגם אתה) לא מוכן להשלים עם הפרוטקציות שנעשות פה יום אחרי יום.

4. Number 8 Member

כנראה ששר הפנים שלנו, רוני בראון, לא איבד את הראש, חזר בו מהחלטתו והודיע שכאשר רוברטו קולאוטי יקבל את הדרכון הישראלי, עדיין תישמר לו הזכות לצאת לקריירה מקצוענית באירופה מבלי שאזרחותו תישלל, כך שגם אם קולאוטי יחתום בנירנברג, דרור קשטן יוכל להשתמש בשירותיו בנבחרת ישראל.