התפתחויות בנושא מותו של מארק ויויאן פואה: תוצאות הנתיחה שלאחר המוות הראו כי לא היה שום פגם בליבו של פואה, ושהוא מת מוות בנסיבות "טבעיות" - התקף לב פשוט. מוזר מאוד... איך שחקן בכושר כמו של פואה יכול למות מהתקף לב תוך כדי משחק?
די זה פשוט בולשיט. אף כדורגלן בלי בעיות רפואיות שאוכל נכון (ופואה משחק ברמה עולמית, כמובן שהוא שמר) לא יכול לקבל התקף לב. לא היה ולא נברא. אם לא יודעים מה קרה שלא יתחילו למכור תירוצים שאף אחד פשוט לא קונה! :x
אבל ספורטאי מהרמות הגבוהות, שנמצא תחת מעקב של רופאים, תזונאים ומומחי כושר, איך זה יכול לקרות לו? הוא גם לא איזה וידוקה שמן... הוא היה בכושר מצויין!
פולדש, בתיאוריה הרפואית שלך שחקני כדורגל יכולים לעשן גראס/סיגריות ולשתות אלכוהול בצורה מוגזמת ועדיין תראה בהם ספורטאים מצטיינים. התיאוריה שלי,מה לעשות,קצת שונה. אני לא מאמינה ששחקן ברמות שלו עם הרגלי בריאות כמו שלו וזונה כמו שלו,גיל כמו שלו,כושר כמו שלו והעובדה שלא היו לו בעיות לב/ריאות/תפקודים של שאר האיברים החיונים בגוף אנעראף יכול סתם ככה לחטוף התקף לב. מצטערת, לא קונה את זה. אבל אם זה גורם לך לישון יותר טוב בלילות- סבבה.
לכי תדעי...את לא יודעת איך הוא התנהג מחוץ למגרש ומה עשה..אני לא יודע למה הוא מת אבל אסור למחוק שום אופציה.
ליהי נסטה קלע בול לעניין. לכי תדעי שהוא לא סבל ממתחים, לא שתה הרבה בזמן האחרון, לא עישן גראס... את סתם סוגרת אפשרויות די סבירות. וליהי - בתור אוהדת לידס קצת קשה לי להבין איך את נגד שתיית אלכוהול ועישון סמים בתור עיקרון של הקבוצה...
חלילה פולדש. בתור אוהדת לידס אני לא נגד אלכוהול/סמים וגזענות. נהפוכו אני רק אומרת שהתשובה ש"אין תשובה/סיבה" היא לא בדיוק התשובה שאני קונה.