צודק אחי, אתה פשוט צודק.. אתה כ"כ מבין בכדורסל! הוקינס,בודירגה,אילייבסקי,הליוול... שחקנים מדרג 4 אחד אחד! בהחלט ברמה של ראשון. ולמה בדיוק שירושלים לא תחלום על גביע? אולי רק העובדה שכל משחק רשמי בארץ נערך בהיכל תמנע מהם לזכות. אבל לפחות לפי המשחק הראשון בין שתי הקבוצות, ראינו שמכבי לא יותר טובה מי"ם.
מה אתה מצפה מאוהד מכבי? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx יום ראשון הגביע הוא אדום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx
אוי אחי כמה שטויות, רומא ברמה של ראשון?? שנינו יודעים שזאת השטות הכי גדולה שנרשמה פה בפורום בתולדות אסוקר, אז אני לא אגיב...אני לא אתחיל לפרט לך באיזה מקום היא בליגה האיטלקית, ואת מי היא נצחה בתקופה האחרונה, ובגביע לאן היא הגיע, ומדברים פה על הליגה האיטלקית. איכס זה מגעיל החוסר ופרגון והזלזול של מכבי והאוהדים שלה כלפי הישגים של קבוצות אחרות, הם פשוט לא יכולים לראות קבוצות אחרות מצליחות..אחרי זה הם מתפלאים שאנשים עצובים מזה שהם זוכים ביורוליג. בקיצור יום ראשון המוסלמים ( :aaa021: ) באים ליד נוקיהו בשיא הכוחות והמרץ ועם טפירו אחד, נקווה שיהיה טוב...אההה ועוד לפני זה עם ישראל מחזיק אצבעות לבולוניה... תל אביב עולה באש!!!
יותר מזה, אני לא מבין איך אפשר להזדהות עם קבוצה שיש לה שניים וחצי ישראלים.לובליאנה יותר ישראלית מהאמרקאים האלה.ושתבין, גם הקפטן אמריקאי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx הקשר היחידי בינם לבין ישראל הוא מיקום גאוגרפי בלבד. מתלהבים מזה שניצחו את אולקר..סה"כ ברמה של הפועל ת"א לא יותר מזה.אבל אתה יודע, קשה להם לפרגן שניצחנו את הקבוצה הכי חמה באיטליה אז זה מה יש. מקווה שבולוניה תנצח את האמריקאים לפחות בהפרש בו ניצחה אותם ריאל..
אולקר הרבה יותר טובה מהפועל ת"א בזה תהיה בטוח... הזילזול של ג'ורג' בסט היה מצחיק ושגוי מאוד בהפועל ירושלים וברומא, קבוצה מצויינת שבאמת כיף לראות משחקים שלה (רוב הפעמים..) והיריבה גם היא מצויינת ולא הייתה מביישת השתתפות ביורוליג. ובכל זאת, אתה לא צריך לרדת לרמה שלו עם השוואות כושלות ולא אובייקטיביות. דירק שארפ הוא הרבה יותר מ"אמריקאי". הוא פה כבר הרבה מאוד זמן, התאזרח ובעל אזרחות ישראלית ככה שהוא ישראלי, גם אם הוא לא נולד פה בארץ. מכבי אמריקאים? אולי... מה לעשות, בשביל להצליח ברמות האלה, לצערנו אין ישראלים ברמה מספיק גבוהה. מכבי בכל זאת משתמשת בטל בורשטיין כשחקן חשוב בחמישייה, משתמשת בשרון ששון כמחליף שזוכה ברוב המשחקים לכמה דקות, מפתחת את עומרי כספי ושחקני נוער אחרים (בינהם הלפרין (לא שחקן נוער אבל שחקן שעתידו לפניו) שעכשיו בהשאלה בלובליאנה), ושומרת אצלה את אסף דותן ורגב פנאן שמה לעשות לא מספיק טובים ומשחקים פעם בכמה משחקים. אי אפשר להצליח ברמות הכי גבוהות ללא שימוש בזרים ברמה הגבוהה ביותר באירופה... מה לעשות. הפועל ירושלים אגב גם היא לא קבוצה של ישראלים טהורים. כמו שאמרתי בשביל להצליח צריך זרים ברמה גבוהה. ג'נקינס לפי מה שבדקתי לא הולך לבית כנסת כל שישי, גם לא שאר הזרים של הפועל. אל תעביר ביקורת על משהו שקורה גם בקבוצה שאתה אוהד, איך אומרים, תסתכל קודם על עצמך ואח"כ תבקר אחרים. אני אוהד מכבי... כן כן, אוהד מכבי... אין הרבה כאלה במדינה שלנו אני יודע. יש לי מנוי ואני נהנה לראות קבוצה ישראלית (גם אם לטענתך היא ישראלית רק בגלל מיקום גאוגרפי מה שאני לא מסכים איתו) מצליחה וזוכה ביורוליג כבר שנתיים ברצף. כיף לי לראות שפוחדים וחוששים לקראת משחק נגד קבוצה ישראלית. גם כשהפועל משחקת ביולב אני בעדה אגב, עצוב לי שהמצב הוא לא ככה אצל כל אוהד ישראלי לא משנה של איזו קבוצה. בבקשה, אל תצאו לי פה בהכללות מטורפות כמו "קשה לאוהדי מכבי לראות קבוצה אחרת מצליחה" וכו', אתם הרי יודעים שיש גם את האוהדים שמה לעשות אוהבים לראות כדורסל באשר הוא ורוצים בטובת הארץ שלהם, מה גם שאוהדי הפועל לצערי היו לטובת צסק"א שנה שעברה וככה גם היום בכל משחק של מכבי הם בוחרים ביריבה. יהיה אחלה של משחק ביום ראשון, שהטובה תנצח... לי אישית הייתה חסרה התחריותיות בתוך ישראל.
דירק שארפ ממש ישראלי, הוא צבר בכלל.. אמריקאי לכל דבר תפסיק עם השטויות! נכון גנקינס לא הולך לבית כנסת ביום שישי, אבל להפועל ירושלים יש 4 זרים (כמו לכל קבוצה בארץ) ובחמישיה יש שני ישראלים. לעומת זאת למכבי יש את שארפ, באסטון, סולומון, וויציץ, פארקר, פני, וארנולד. 7 (!!!!!) זרים, אתה קולט? זה שאין ישראלים ברמה מספיק טובה..אולי....עכשיו (עם הנתון הזה) תתוכח עם סרגיי על זה שמכבי לא קבוצה ישראלית.
השאיפות של מכבי ושל הפועל ירושלים לא זהות. אולי בעתיד הפועל ירושלים תאבק על היורוליג, נכון לעכשיו המצב לא ככה, ומכבי מתמודדת במפעל יותר גדול מהפועל ואחת הפייבוריטיות לזכות בו למרות התקופה הגרועה של מכבי. מכבי צריכה סגל חזק יותר, עבה יותר ומה לעשות גם עם יותר זרים - במכבי רוצים לזכות ורק ככה אפשר, על זה אי אפשר להתווכח. שוב אתה מתעלם מהקטע שהפועל ירושלים מלאה בזרים גם כן, ואני מבטיח לך שאם היא תרצה בעתיד לשאוף ליותר (כמו שזה נראה המצב ככה) היא גם תביא עוד כמה זרים כדי לקדם את המטרות שלה. תפסיק עם הגישה המתוסכלת והילדותית, כולנו ישראלים, ומכבי קבוצה ישראלית אם תרצה או לא(!!). במקום לריב איתי על שטויות, תתמוך בקבוצה מהארץ שלך ואל תעודד את הקבוצה שנגדה כשהיא משחקת באירופה.
זה רק אני או שג'נקינס אוסטין מייסון ןסליי הם זרים? י-ם עד לא מזמן הייתה עולה עם חמישייה שכללה 4 זרים. ובמי שכתב את השטות ש"כבר במשחק במלחה ראינו שמכבי לא יותר טובה מי-ם". פחחח זה מה שיש לי להגיד. קודם כל מכבי ניצחה למרות יום אדיר של י-ם מהשלוש. דבר שני המשחק היה במלחה.בנוקיה מול 10000 צהובים מכבי נותנת 15 בקלילות לי-ם. מי בכלל בירושלים מתקרב לרמה של פארקר וויציץ?סולומון עדיין יותר טוב מג'נקינס, ולי-ם אין שחקן ישראלי ברמה של בורשטיין. מכבי עולה על י-ם ב3 רמות, יום ראשון מכבי תנצח בקלילות, תרשמו 15 הפרש. "לא פלא שרוב הארץ רוצה שמכבי לא תנצח באירופה". זה משפט שמראה כמה אתה קנאי.שתצליחו לדגדג את מכבי, הנינים שלך אולי יספרו לנכדים שלהם. רומא לא קבוצה, אולי דרג 5 ביורוליג.
עזוב, הוויכוח איתך אבוד מראש אם אתה לא מבין בכדורסל. הדבר הנכון היחיד ששמעתי ממך אומר בדיון הזה - "מי בכלל בירושלים מתקרב לרמה של וויציץ?" זה נכון. לירושלים אין את הפורוורד הזה שיכול לרכז,לזרוק מרחוק,מקרוב,לקחת ריבאונדים,לעשות הגנה.. ללא שום צל של ספק, השחקן הטוב במכבי ואחד הטובים באירופה, אם לא הטוב ביותר.
by the way וויציץ' הוא סנטר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ומפארקר התעלמת אה?
וויציץ' סנטר, ולא פורוורד.אם הוא יעבור לאנ בי איי, הוא ישחק שם כפורווד אבל ביורוליג הוא 5 בלבד. אתם יכולים להתלהב מהניצחון שלכם על רומא, אני עדיין מאמין שהיאטלקים שווים דרג 5 ביורליג. מכבי פייבוריטית ברורה לקראת יום ראשון ומי שטוען שמכבי מפחדת, משקר והוא יודע זאת מצוין. הקנאה במכבי אוכלת את כולכם, וגם ביום ראשון י-ם תראה את מכבי מניפה את הגביע. למה?כי גם הכסף של גיידמק לא יכול על הניהול של מכבי, על הקבוצתיות של מכבי ועל המסורת. י-ם כרגע קבוצה לא רעה בכלל, אני לא מכחיש, אבל היא עדיין ממש לא ברמה של מכבי. סרג'יניו, אם אתה כל כך בטוח בניצחון שלכם, תחשוב על משהו, אני מוכן להתערב איתך. ותפסיקו כבר עם מכבי"אמריקה"תל אביב, כאילו שאם היו אומרים לכם שי-ם תיקח 2 אליפויות אירופה ברציפות, תוך תצוגות כדורסל בלתי נשכחות,, לא הייתם מסכימים שזה יקרה גם עם הרכב של 5 מוסלמים.
אולקר ברמה של הפועל? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx גרין בורשטיין שארפ ששון זה 2 ישראלים?