אריאל למה אתה מזלזל? צלחת האליפות של האדומים היתה יפה מאוד, רק היה חסר קצת דבק בצדדים, והנייר כסף היה קצת מקומט, אבל חוץ מזה צלחת די יפה ומושקעת.
רפאל זה בגלל שאתה לא מבין אותו,סלומון הוא חבר טוב של הקרש בסל...ובגלל הוא כל הזמן מוסר לשם כדורים.. חוץ מזה שהרבה פעמים הוא מסר למזכירות כדורים וכאלה דברים...בקיצור...צריכים את ליובין!
חח בואנה לא נמאס לך לזיין ת'שכל אה? :/ לא מסספיק שלמרות שכתבתי לך כבר שאני לא אוהד הפועל אתה ממשיך להגיד את זה.. פארקר וסולומון זה לא אותו סגנון שחקן? שחקנים שצולפים מכל מקום, פורצים לסל ובלתי ניתנים לעצירה(פארקר של השנה שעברה לפחות). נכון שסולומון לא עושה עבודות הגנה, אבל מבחינת ההתקפה הם אותו סגנון שחקן, וזה הבעיה במכבי - שאין זה שיארגן את המשחק וישתף את השחקנים בתוכו-->שראס.
ההשוואה בין פארקר לסולומון זה אחד הדברים הכי מצחיקים (או עצובים?) ששמעתי. פארקר? דומה לסולומון? תפסיק לזיין את השכל איך הגעת למסקנה הזאת? פארקר שחקן הרבה יותר חכם ואינטליגנטי, הוא עושה הגנה הרבה יותר טובה הוא תוקף בצורה הרבה יותר חכמה והקבלת החלטות שלו פי 100 יותר טובה. הוא לא הולך עם הראש בקיר, הוא לא מחטיא פי 3 מאשר הוא קולע והוא לא מאבד אינספור כדורים. ולמרות שסולומון רכז.. פארקר מוסר הרבה יותר. בקיצור, שטות גמורה.
תגיד לי אתה דפוק? השנה בהתקפה, סולומון הוא הפארקר של השנה שעברה בגרסה יותר משוגעת. למה נראה לך שהשנה פארקר פחות מורגש? כי יש שחקן שמשחק כמוהו בהתקפה. חוץ מזה, היו השנה הרבה משחקים בהם פארקר הלך עם ראש בקיר..
לדעתי הבעיה העיקרית של מכבי היא בעמדת הרכז. הביאו לשם את סולומון שמעדיף לחדור ולעלות לסל מול שחקנים של שני מטרים ועשרה מאשר למסור ואין את הלפרין. כמה ששאראס חסר... חובה להביא את ליובין או רכז אחר למכבי. זה יכול להציל למכבי את העונה כי בסגל הזה היא לא תעלה אפילו לפיינל פור. או שיורידו את וויצ'יץ' לעמדת הרכז... כרגע סולומון חייב להתנער מהצד האגואיסטי שלו, לשתף יותר את החברים ואת הסלים המשוגעים להשאיר לפארקר...
סולומון הוא ממש לא פארקר של העונה שעברה, זה הקטע. הוא מנסה להיות. אבל הוא בחיים לא יצליח. שיעשה טובה ושלא ינסה זריקות משוגעות, אולי הוא יצליח באחת מתוך שלושים וזה רק יפיל את מכבי. את הזריקות המשוגעות שישאיר לפארקר (פארקר יש רק אחד) ושיתרכז קצת באיך לסדר למכבי את המשחק במקום רק להרוס ולבלגן אותו.
פארקר לא הולך עם הראש בקיר..ואם הוא הולך עם הראש בקיר זה מול שחקן אחד וזה בדרך כלל נגמר או בסל או בסל ועבירה שסלומון הולך עם הראש בקיר זה נגמר בדרך כלל בקיר. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
נו אז פה אתה סותר את עצמך ומצדיק אותי... "הוא מנסה להיות." הוא מנסה,וקולע 20 נק' כל משחק.. בגלל זה פארקר לא מורגש השנה ומכבי משחקת פחות טוב.
מתברר שהרוסים כל כך אוהבים את השם משפחה של דיוויד בלאט שהם כבר רוצים להחתים אותו להיות מאמן נבחרת. עכשיו ברצינות כל הכבוד לו,גם מאמן בקבוצה בכירה באיטליה ועכשיו אולי מאמן את אחת הנבחרות הטובות באירופה[כשההתאחדות שם קיבלה המלצה חמה מלא פחות מאשר אנדריי קירילנקו..]
שייקחו את דיויד בלאט,לא צריך אותו בכדורסל שלנו. מאמן אוברייטד לגמרי שאני ממליץ לכם שלא לשכוח את העזיבה שלו מהנבחרת דקה לפני אליפות אירופה בקיץ.