לא מסכים איתך בעליל. שחורציאניטיס חייב לצאת עכשיו לנ.ב.א, לשחק את ה10-15 דקות שלו בכל משחק במשך שנתיים-שלוש, ובאותו זמן להתפתח גופנית (אם יש לאן) וטכנית (יש המון). רק שלא יילך לדטרויט - רק דארקו ברח משם והוא מראה יכולת מצויינת.
כל הכבוד למועדון מס' 1 בעידן החדש של הכדורסל האירופאי. אפשר להגיד את מכבי ואת הכוכב האדום בלגרד באותה נשימה.
על תדאג, דטרויט לא צריכה אותו גם על היציע. ומיליצ'יץ' סתם שחקן מנופח שעשו ממנו יותר מדי בגלל שנבחר שני(הטעות היחידה של דומארס). בייבי שאק עדיין לא מתאים לאן בי איי.
*אל תדאג, עם א'. לפני כמה שנים עלית לארץ? (אני לא ציני, אני באמת שואל). ראית את מיליצ'יץ' של אורלנדו? אחד הגורמים שהביא סיכוי קלוש לאורלנדו להגיע לפלייאוף אחרי עונה מזעזעת. אפילו דוויט האוורד אמר שדרקו לימד אותו כמה טריקים חדשים (בעיקר בכל הנוגע לחסימות). גם קרלוס ארויו התחיל לפרוח מאז עזיבת הפיסטונס.
טוב, אז אתה בעצם בא ואומר שדטרויט היא בית הקברות לשחקנים כמו מיליצ'יץ' וארויו? מיליצ'יץ' וארויו לא בדטרויט מסיבה פשוטה מאד. הם לא ברמה הזאת. דטרויט היא הקבוצה הטובה בעולם כבר שלוש שנים בזכות ג'ו דומארס שהטעות היחידה שלו הייתה היא בחירת דארקו במקום דוויין ווייד או כריס בוש. ולפני כמה זמן הוא גם הודה בטעות שלו ושלח את מיליצ'יץ לאורלנדו. סתם שחקן בינוני, לא יגיע לשום מקום.
אתה נביא? אתה יודע מה יהיה בעתיד? כל פעם שמיליצ'יץ' קיבל דקות בקבוצת הכדורסל המגעילה בשם דטרויט פיסטונס, הוא הראה ניצונות של כדורסל יפה. אתה לא יכול להתווכח עם זה. עכשיו שהוא מקבל הרבה דקות יחסית לדטרויט, באורלנדו, הוא מראה כדורסל יפה מאוד.
לא עשה כלום. דטרויט מגעילה? פחח אתה כנראה עוד אחד מאלה שחושבים שכדורסל זה דנקים ושלשות. לך תראה את פיניקס שבמילא לא תגיע לכלום עם ההגנה של עשר בעשר.
הכיצד אתה קובע נחרצות? מיטב פרשני ESPN TNT וכו' אמרו שיש בו משהו. והם מבינים יותר ממני וממך כמובן. אני חושב שכדורסל אמור לשמש הנאה ולא שיממון הבנוי על תרגילים חוזים ונשנים. הכדורסל של דטרויט פאסיבי, משעמם, ואיטי למדי. כדורסל זה שואו בשביל לבדר את הקהל. כמובן שהשואו צריך להיות מסודר ובעל סדר, אך כדורסל אנמי כמו שדטרויט מציגה זהו שיא השפל מבחינת הנאה הצופה. כמה פעמים אפשר לראות את היציאה מחסימה של המילטון? די כבר. אתה פעמים אפשר לראות את ראשיד יוצא החוצה, נעזר בפרינס ועושה סל משעמם משלוש או את פרינס נעזר בבן וואלאס, חודר פנימה ללייאפ קל. זהו אמנם כדורסל יעיל מבחינת הישגים ותוצאות, אך זהו אינו מטרת הכדורסל. מטרת הכדורסל היא להנות ולגרום לצופים להנות. צריך להגיד תודה רבה לוושינגטון שלך שעושים את זה, בצוותא עם פיניקס ועוד כמה קבוצות בודדות.
ואני יודע שג'ו דומארס יותר חכם גם ממני גם ממך וגם מכל הפרשנים באן בי איי(שאראס יצליח באן בי איי פחחח), הודה בטעות ושחרר את מיליצ'יץ. ודבר שני כנראה שאתה לא מבין מספיק בכדורסל(בחלע להלעיב)כי אני(ועוד רבים אחרים)מאד נהניתי בשנה שעברה מדטרויט, מה גם אם לא שמת לב השנה הם קבוצה מאד התקפית עם פליפ סונדרס. פאסיבי, משעמם, איטי? כל הקבוצות היו מ=ת=ו=ת לשחק כמו דטרויט. כל קבוצה הייתה מתה לספוג את כמות הנקודות הנמוך שדטרויט סופגת, כי ההתקפה הכי טובה היא ההגנה. ולא, אני לא אוהד את דטרויט. ואתה יודע מה? הלוואי ולוושינגטון היו את הכלים לשחק כמו שדטרויט משחקת.
זה שאתם נהניתם, הופך אותי לפחות מבין בכדורסל? כל אחד לפי דעתו. אני עדיין חושב ששואו זה דבר חשוב בכדורסל ולא רק יעילות.
מה בדיוק אתה נהנה?! לראות את נאש וג'ימי ג'קסון וריי אלן מפגיזים שלשות ולראות את אמארה עושה דאנקים?! אני נהנה לראות את ההגנה הנהדרת של דטרויט, את חוכמת המשחק שלהם, את האפקטיביות שלהם.
כן! אני נהנה לראות את זה! זה מביא לי פירפורים בבטן, אורגזמה מסוג אחר, תחושת היי בצורה בלתי נילאית. תראה, איני מתעלם מהאפקטיביות של דטרויט והיא אכן קבוצה מאורגנת ומסדורת, אך המשחק שלה שבלוני (תסלח לי שאני משתמש במיה המתועבת הזו - שונא אותה) ומשמים, שכולו מבוסס על מהלכים רוטוריים חוזרים. אתה אוהב את ההגנה שלה? למה אתה אוהב הגנה? מילא לאהוב התקפה, אבל לאהוב הגנה? זה מוזר, מאוד מוזר...
למה אני אוהב הגנה? כי לדעתי זה הכדורסל הנכון! הכל מתחיל בהגנה! דאנקים זה שכונה. סופש"ע האולסטאר נועד לאוהדים כמוך. דטרויט משחקת כדורסל, וגם כדורסל נכון. פיניקס וסיאטל זאת שכונה אחת גדולה. מספיק עם האוף טופיק, נמשיך אם אתה רוצה בדיון האן בי איי.
אנחנו בנויים כנראה משתי אידיאולוגיות שונות בקשר לדרך שבה אנו אוהבים את הכדורסל שלנו, בוא נפסיק את זה כאן כי זה הופך למין צ'ט בינינו. --- לכשיחזור מנהל הטופיק - הכותרת דורשת שינוי!