כדורסל :: מכבי תל אביב שוב בפיינל-פור, שוב מול טאו

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by burning soil, Jul 10, 2005.

1. FelaKaT Member

אני לא מבין בכלל איך אפשר להשוות את הפועל למכבי. יש להפועל שחקן שמתקרב ברמתו לפארקר? אדלשטיין מסוגל להתמודד שווה בשווה מול גרשון? על הסנטרים והישראלים אני לא רוצה לדבר, לכל אוהד שפוי ברור אצל איזו קבוצה היתרונות גדולים יותר.

אם גאיידמק לא יכפיל את תקציבה של הפועל ירושליים, יהיה לה קשה מאוד להתמודד כשווה מול מכבי ואני בכלל לא מדבר על הסיכויים שלה להשתלב ביורוליג.

אגב, הנה קצת פנינים מפיו של המאסטרו:
    "היכולת לא משתנה אבל לפעמים לחץ משנה יכולת. אתם רואים את השמחה שלהם אחרי העלייה לחצי-הגמר, מבחינתם הם הגיעו לפסגת העולם. אבל אולי הקבוצה שזכתה ביול"ב קאפ לא היתה שמחה ככה כי היא היתה רוצה יותר. זה שמכבי מגיעה בפעם ה-39 לגביע ורוצה ולא מוותרת ונלחמת כל שנה, זה דבר שצריך לכבד אותו".

2. idans Member

זאת בדיוק הבעיה! שאף אחד פה לא השווה בין מכבי להפועל, זה שחלק פה לא מבינים הבנת הנקרא זה כבר בעיה אחרת.

3. FelaKaT Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    אולי יש פה כאלו שלוקים בהבנת הנקרא, אבל הדבר הבטוח הוא שיש כאלו שצריכים משקפיים\ניתוח לייזר.

4. Igi Member

תגיד יש לך בעיה או משהו? כי זה מאוד נראה כך,האמת.
    מכבי ניצחה בדקות האחרונות בגלל החלטה שגויה של השופט על פאול של וויצ'יץ' שהיה צריך להיות עבירה בלתי ספורטיבית = מכוונת.

5. FelaKaT Member

מצטער, אתה לא הבנת את כוונתי בכלל.

ההודעה הקודמת שלי הייתה מכוונת לזה:

6. George Best Member

עזוב אותך
    SarDoniC

הם אפילו לא יודעים מה הם רוצים.כותבים הודעות שבהם הם משווים בין הקבוצות ואז אומרים שהם לא השוו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

הם שיכורים מהניצחון.יום ראשון הם יחטפו ויזכרו שי-ם צריכה להסתכל על מכבי מתחתית האוורסט עד לקצה..

7. Igi Member

לפחות "הם" לא כותבים הודעות על כדורסל אירופאי למרות שאין להם מושג בדבר ומוציאים את עצמם טיפשים.

ואני לעומת האוהדים של י"ם, לא כ"כ בטוח שהיא תזכה בגביע. בכל זאת, זהו משחק ביתי למכבי.. באמת נראה ביום ראשון.

8. burning soil Member

יוו תפסיקו לחפור,כאילו שירושלים מלאה בישראלים שרואים מגרש ונותנים תפוקה.
    לגבי המשחק,אמנם באיחור קל אבל הם הרוויחו את העלייה לחצי הגמר בצדק,רומא לא
    קבוצת חוטבי עצים אבל הם גם לא בדיוק בטופ של אירופה. בחצי הגמר זה כבר סיפור אחר,
    ירושלים יצטרכו ליצור יתרון משמעותי לקראת הגומלין אבל זה לא יהיה קל מול צ'טמן
    ופאפאדופולוס האימתני.

יום ראשון גביע,אם מישהו פה מוכר 2 כרטיסים במחיר סביר שידבר איתי בבקשה.

9. idans Member

אוו תגמור התכוונתי להודעות שלי.

וחוץ מזה רק בזה אני לא מסכים עם סרגיי, כי אי אפשר לקבוע רק ע"פ משחק אחד, וביום ראשון אנחנו במשחק חוץ, זה שונה.

ותפסיקו להגיד שירושלים קבוצה של זרים, להפועל יש 4 זרים כמו שמקובל, וכמו שיש לכל הקבוצות בליגה. לעומת זאת למכבי יש 7 (!!!!!!!!) זרים אז תפסיקו כבר עם זה. ובזה אני מסכים עם סרגיי שהוא אמר מכבי אמריקה תל אביב.

וכל הויכוח התחיל בגלל האוהד יונייטד (דוקא מתאים לאוהד מכבי) שאיך שרשמנו על ההישג של הפועל הוא ישר בא ופקפק בהישג וטען שרומא ברמה של ראשון, ושאין מה לשמוח (חוסר פרגון אופייני למכבי שלא מוסגלים לראות קבוצות ישראליות אחרות מצליחות).

ודרך אגב, בכל ההודעות שלי לא רשמתי שהפועל יותר טובה ממכבי, מכבי עדיין זאת מכבי, אז לפני שאני עושה ניתוח לייזר תנסה לעבוד קצת על הבנת הנקרא שלך.

10. idans Member

בוא נראה, נצא מנקודת הנחה שהפועל פותחת בחמישיה עם 4 זרים (מה שקורה לעיתים רחוקות) אבל שתהיו מרוצים.
    טפירו נכנס תמיד אחרי 5-6 דקות ולא יוצא עד לסוף המשחק כבר הפכנו ל 3 זרים על הפרקט, מתן נאור פותח כמעט תמיד לפני סליי ומשחק הרבה יותר ממנו, הפעם ניתן לך לעשות את החשבון לבד.

אם בהפועל הזרים הם שליש קבוצה (כמו שמקובל) במכבי הם 7 מתוך 12 ביורוליג (אנחנו גאים בקבוצה הישראלית שמצליחה באירופה), ובליגה הם 6 מתוך 12 - חמישים אחוז מהקבוצה (מצטער לאכזב אתכם אבל שארפ וארנולד זרים), אחרי הקצת סטטיסטיקה הזאת תתקן את המשפט שציטטתי.

11. burning soil Member

אוך באמת,במשחק מול רומא,פרט לטפירו ששיחק קרוב ל-40 ותרם תפוקה יפה,אף ישראלי לא
    היה על המגרש דקות רבות כל כך,שלא נדבר על רגעי ההכרעה ברבעים 3-4.

12. Marcelinho Member

אוקיי וממה זה נובע שיש בהפועל ירושלים פחות זרים?

חשוב להפועל ירושלים וגאיידמק הישראליות שבקבוצה שחיביים לשים כמה שיותר ישראלים על הפרקט? ממש ממש לא. המטרה של הפועל ירושלים העונה היא זכייה ביולב ובשביל זה מאיר טפירו או מתן נאור מספיקים... עונה הבאה, כשהקבוצה תתמודד ביורוליג, אני מבטיח לך שאחוז הזרים אצלכם יגדל...

למה אתה שואל?
    מהסיבה הפשוטה שכשרוצים להביא שחקן איכותי, הרבה יותר קל להביא זר איכותי מאשר ישראלי. יש הרבה יותר זרים והרבה יותר מבחר, מספר השחקנים הישראליים שבאמת טובים ברמות הגבוהות קטן מאוד.

בנתיים תשמח ותקרא למכבי אמריקה או כל שטות אחרת שעולה בראשך... שנה הבאה הקבוצה שלך תיראה ב-ד-י-ו-ק אותו הדבר ושנינו יודעים את זה, אז מספיק עם ההודעות המתוסכלות.

13. SeRgInHo Member

בכל מקרה בהצלחה לבולוניה היום http://smiles2k.net/smiles/sport_smiles/443.Xxx

14. FelaKaT Member

אז לפני שאני עובר לשאר ההודעה המגוחכת שלך, הגיע הזמן שתתחיל לעבוד על הבנת הנקרא שלך.
    אין לי מושג למה הצעת לי להתחיל ללמוד מקצוע שאותו סיימתי, ויתרה על כך שאתה עצמך חייב בו שידרוג רציני.
    מילא הבנת הנקרא, אבל גם את הדברים של עצמך אתה לא מבין? זה כבר על גבול הטיפשות.

איך ההודעה הזאת:
    מסתדרת עם ההודעה הזאת?

הדגשתי בשבילך את הקטעים הרלוונטים בכדי שיהיה לך קל יותר.

למה אתה חושב לעזאזל שהעולם סובב סביבך? אתה ראית התייחסות כל שהיא בהודעה הראשונה שלי כלפיך?

מה ההבדל בין ארנולד\שארפ למאיר טפירו? כולם מחזיקים בתעודת זהות כחולה, כולם יכולים לשחק בנבחרת ישראל וכולם אזרחים של המדינה בה אתה חי.

אתה לא יכול לסובב את הדברים בכדי שהם יתאימו לך, מכבי מחזיקה ב5 זרים, ז"א זר אחד יותר מאשר להפועל.
    איך אמרת, מכבי אמריקה ת"א? :aaa021:

15. Igi Member

סרדוניק, מוזר שלכולם בדיון הזה יש בעיה בהבנת הנקרא. הייתי אומר שאתה הוא זה שמתנסח בצורה מעצבנת ולא אנחנו - שלא מבינים שום דבר ממה שאתה בא לכתוב פה.

בכל מקרה, מכבי בינתיים ביתרון באמצע הרבע הרביעי.