כדורסל ישראלי :: עוד עונה חלפה, והיא האלופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י יוגב אסולין, ‏9/11/03.

1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצן פיני גרשון הוא מאמן, הוא אישיות סמכותית. מאנשים כאלה אתה לא מצפה להכפיש קבוצות יריבות בכל הזדמנות מבלי קשר לראיון (אלא אם כן קוראים להם אלכס פרגוסון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/new_cussing.Xxx ) ולהעכיר את האוירה. קהל ומאמן זה פשוט דברים שונים. קהלים מקללים בכל מקום, אבל כשבנאדם שנמצא בתוך הענף יורד לרמה הזו (מה זה יורד לרמה הזו? הוא זה שדרדר את כולם לשם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ) זה אומר עליו משהו לא במיוחד מחמיא.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז 4,000 האוהדים שהיו אתמול בשערים של ירושלים הם אוהדי האמא של ההצלחות טוב?

תזכיר לי כמה הבאתם במשחק סיום העונה בשנה שעברה במלחה? 400 איש!

או עם ארז אדלשטיין שלא מילאתם את האולם בכלל...

אז הנה הצלחתם וזכיתם ביול"ב קאפ א זה לא הוציא מלא טרמפיסטים מהחורים שלהם? וגם תהיה בטוח שמלא אוהדים שלכם כועסים על זה שקפצו מלא טרמפיסטים לקבוצה...

3. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תגידו שפיני גרשון יגיד את זה בגלל שהאוהדים לש הפועל מקללים, כי זה מעגל. מעגל שנמשך הרבה זמן, שבו פיני מנסה להראות כל הזמן שלו יש יותר גדול. המעגל הזה התחיל בזמנו כשהפועל פיטרה את פיני, והוא לא היה יכול לשכוח (וגם לא היה יכול לסבול שהקבוצה שפיטרה אותו באמצע העונה לקחה בסוף העונה גביע). הוא התחיל להקניט ולרדת על הפועל בכל הזדמנות, ומנגד הקהל של הפועל לא נשאר חייב. המעגל הזה הוא מעגל דבילי, שבו פיני גרשון השחצן מרגיש גבר כי הוא רב עם ילדים שמקללים אותו. אחרי הפיינל פור הוא שבר את כל השיאים, ובאמת לא פלא ש5,000 איש צעקו שלשום פיני גרשון בן זונה, שמן הסתם הגיע לו. שחצן מגעיל.

4. Julian Joachim Member

עומר, בעונה שעברה הייתי במשחק האחרון של הפועל במלחה וגם בשאר המשחקים הביתיים בבית התחתון. למען האמת, לא ממש הייתה סיבה לבוא. לא היה כדורסל, לשחקנים לא היה אכפת מאף אחד ומעל הכל, לא הייתה חשיבות למקום שבו נסיים (7 או 8). זה קצת שונה מהמצב של מכבי שבליגה מגיעים 2000 אוהדים למשחקים ובאירופה 10000.

5. Steford End Member

אף מילה על המשחק אתמול באוסישקין?
    הפועל ניצחו את בני השרון בזכות רבע רביעי טוב, במשחק שלא התעלה לרמות גבוהות והייתה במיוחד לחימה. טוב ככה זה פלייאוף.
    בסיום 73:69 להפועל כמובן...
    שמח שניצחנו אבל כמו שליאור ליובין אמר, היכולת של אתמול לא תספיק
    בני השרון ניצחו בשלושת הרבעים הראשונים, כל רבע נסגר בהובלה לשהם, רק ברבע הרביעי הפועל התעלתה ונשארה בלתי מנוצחת באוסישקין בליגה השנה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

6. Julian Joachim Member

ולכולם נשאר רק להקיא מגיא פניני ורוקני שרק מרביצים. איכס.

בדקות אלו המשחק בין נהריה למכבי. נקווה שלא יהיה שחזור של הגמר משנה שעברה.

7. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

ציון נאנוס הזה קורע...
    הוא עשה כתבה על סנטאנדר בחדשות 2, השורה התחתונה שלו היא ששלושתם מצליחים, ואז הוא מסיים את הכתבה עם משפט שהולך בערך ככה: "מי היה מאמין, 3 ישראלים שמצליחים בקבוצה ישראלית בחו"ל, אפילו אצל מכבי ת"א אלופת אירופה אין מספר דומה..."... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

8. zizou Member

אני לא יודע עד כמה זה נכון, אבל פורסם כי מאירו טפירו חתם במכבי ת"א ל-3 שנים.
    שמעון מזרחי טוען שזה שטויות במיץ.

נקווה שלא יבוא, חבל עליו, בניגוד להלפרין ובן שימול שיש להם עוד כמה שנים להתבלש ולהתייבש על הספסל של מכבי, טפירו isn't getting younger וחבל לגמור את הקריירה ככה.
    את מי הוא יחליף? אם זה גור שלף, אז יאללה בוא אחי בוא! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

דעות?

9. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

טפירו לא מספיק טוב בשביל מכבי. מכבי צריכים יציבות, יכולת טובה בכל רגע נתון, וטפירו לא יכול לספק את זה לאורך זמן. יש לו ימים של שגעון שבהם אף שחקן באירופה לא יכול לעצור אותו, אבל אם נשווה אותו לדוגמא לשאראס נגלה שמאיר הרבה פחות יציב, ושלצד ימים מדהימים יש לו ימים נוראיים עם קבלת החלטות גרועה ויד לא מאופסת. הוא מעולה בשביל כל קבוצה ישראלית חוץ ממכבי, והאמת שלא יזיז לי אם העסקה תצא לפועל - במכבי הוא לא ישעה כלום וככה לפחות הוא יעזוב את בני-השרון המאוסים, שבמשך כח המשחק אתמול פשוט בא לי להקיא מהאלימות והמזליקיות שלהם, ששמרו אותם במשחק במשך 3 וחצי רבעים.

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריח של הפתעה... ?
    http://wmh.walla.co.il/archive/97201-4.Xxx
    מחצית בהיכל נוקיה,נהריה מוליכה 50:47 .
    משחק מצויין של נהריה,מנצלת טוב מאוד את איבודי הכדור של מכבי,שבאו למשחק הזה שהם ניצחו אותו עוד בהצגת השחקנים.

11. Steford End Member

רבע שלישי מכבי בורחת.....
    אני לא מאמין שיש סיכוי לנהריה
    טוב הכל כצפוי

12. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה חבל שנהריה לא ניצחה... היו לה כמה דקות של מומנטום אבל בעיקר רשלנות שלה (החטאות דביליות מתחת לסל של ליי אפים) הפסידה את המשחק. ומול מכבי ברגע שאתה לא קולע אתה מקבל וחזק, מכבי ניצלה את הדקות האחרונות בשביל להביס את נהריה. חבל.

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוווווף אני כבר לא יכול לראות את מכבי..הם חייבים לזרוק את באסטון ופארקר...
    אני רואה אותם ואני נכנס לדיכאון..אני מת לעשות חצי מהדברים שהם עושים..כל ההטבעות והחסימות וההגנה המדהימה...פשוט תענוג..איזה אתלטיות וגמישות!!!!!
    אני יכול לראות קלטת של 20 שעות רצוף רק של מהלכים שלהם ועדיין לרצות לראות עוד...
    אני לא מאמין שארז כץ והם משחקים באותה הליגה ומרוויחים על אותו מקצוע...עולם אחר...

14. ג'רי בית הלוי Member

הנה משהו מעניין- לכתבה

מעניין אותי מאוד מה היו אומרים אוהדי הפועל ירושלים ות"א ושאר הצדקנים למיניהם, אילו השחקן היה מייסאו באסטון(שחקן שחור למהדרין) ומוני פנאן היה נרתם לעזרתו. זאת הייתה עוד פעולה לא חוקית ודורסנית של אימפריית שימון, נכון?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/5/04
  15. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין מה אתה רוצה ניצן. אווג'ובי טעה בקטע הזה, הוא כבר מבחינה מנטלית היה מחוץ למשחק בדרך הביתה, לבוש כבר והכל ופתאום מבקשים ממנו לעשות בדיקה אחרי שהוא לא היה אמור לעשות, זה מרגיז ללא כל ספק. אני לא מצדיק את הסירוב שלו, אבל אני לא מבין מה אתה בדיוק רוצה.