יפה ליוון. הם נבחרת חזקה מאד,בעיקר בהגנה כמובן. האליפות לא התעלתה לרמה גבוהה,גם בגלל השיפוט. לידיעתך רובסון,גם הקרואטים התלוננו על שיפוט חלש. בכלל,זה ידוע שהשופטים באירופה ובפיבא בפרט הם על הפנים.. כל זה לא מנע מ-20 אלף יוונים לנהור לסרביה ולהציף את האולם בבלגראד,זה קרה בתקופה רעה לכדורסל היווני שנמצא בירידה כבר מס' שנים. מי שראה משחקי יורוליג של א.א.ק ואולימפיאקוס יודע על מה מדובר.. מה תגיד על זה גיל? אולי בכל זאת הכדורסל לא חי בבועה משלו כפי שטענת.
דורון, היוונים כמו כל אחד כשהם מריחים הצלחות הם נוהרים לעודד את הנבחרת שלהם, זה אך טבעי.. הכדורסל האירופי בעיקר היורוליג איבד את הזהות שלו לאחר ההסכמים השערוריתים של הנהלת היורוליג עם קבוצות שישחקו במפעל הזה בלי קשר לתוצאות שלהם בליגות המקומיות.. מספיק לראות את האולמות הריקים באיטליה, יוון, ובכל אירופה בשביל להבין איך הכדורסל האירופי גוסס אבל רק בישראל עושים ממנו יותר ממה שהוא כדי לנפח את ההשגים של מכבי ת"א..
טוב דיי! חלאס הבנו שזה לא מעניין אותך..אתה לא צריך כל הודעה שניה לכתוב את זה, ואם זה לא מעניין אותך אז למה אתה נכנס כל רגע לדיון הזה ומגיב עליו. קצת באיחור אבל לא יצא לי להכנס לדיון הזה.
למרות ששפר היה אמור לשחק בהבועל,אני לא מאמין שהוא שוב פורש,זה בא בהפתעה. אהבתי אותו בתקופה שלו במכבי,היתה לו הצלחה יפה גם בעונה הראשונה בירושלים. שחקן גדול,תודה !
פעם שלישית ששפר פורש לפחות לפי מה שאני זוכר. בזמנו נורא אהבתי לראות אותו במכבי תל אביב בצוותא עם עודד קטש ,גיא גודס ,דורון ג'מצ'י. אני אוהב את דרון שפר הוא מקרין הרבה ביטחון עצמי ושקט לכל הסובבים אותו. לנצח ישאר אחד השחקנים הכי גדולים שהיו כאן והכי אהובים עליי (אחרי קטש) שיהיה לו בהצלחה בכל מה שהוא יבחר לעשות. love you doron
יום ראשון מכבי תל אביב מול טורונטו ראפטורס יום רביעי מכבי תל אביב מול אורלנדו מג'יק האם יהיו נצחונות מפתיעים או תבוסות מוחצות?? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx
מול טורונטו אולי יש סיכוי עם מכבי יתנו משחק טוב ולא יהיו בהלם שהם נגד קבוצת NBA תכלס טורונטו ממש חלשים וצריך לשבור לבוש איזה רגל או יד ויהיה טוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
אתם הולכים להתעדכן בתוצאת המשחק או לחכות לשידור המאוחר בלי לדעת את התוצאה ? אני מעדיף את האפשרות השניה,נראה אם אני אעמוד במתח..