כדורסל ישראלי: מכבי מנצחת את טרונטו ראפטורס

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nesta, ‏8/9/04.

1. יוגב אסולין Guest

משחק אימון עולה כסף? ממתי?

2. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

פחח זה אמריקה הקפיטאלסיטית, ברור שעולה כסף, זה NBA.. לא חסר ביקוש לראות את הקבוצה אני בטוח, חוץ מזה הם יכולים לעשות קופה רצינית על הקהילה היהודית-ישראלית העצומה פה. מה שכן, ראיתי מחירים למשחק אחר שלהם מול פורטלנד, וראיתי כרטיסים במחיר סביר במרחק לא רחוק מדי מהפרקט (מפלס שני) ולא ממש מאחורי הסל אלא יותר באלכסון, אולי מול מכבי יהיה זול יותר ובמה שיש אפשר יהיה לחפש כרטיס לאמצע..

נערך לאחרונה ב: ‏6/8/05
  3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בן דודו של בן וואלאס חתם בגבעת שמואל.

4. robson Member

נבחרת הנשים בכדורסל שדרך אגב הרבה יותר מענינת אותי מנבחרת הגברים הפסידה על חודו של נקודה הערב לקרואטיה ואבדה את הסכוי לעלות לאליפות אירופה..
    כל מי שראה את המשחק בוודאי שם לב להבדלים העצומים בגובה בין הקרואטיות לבין הבנות שלנו ואני רק חייב לציין את עמידתן האיתנה ואת הלחימה שהן הראו
    ומה שיש לי לומר להן הוא רק כל הכבוד, הם נתנו את כל מה שהן יכולות וטרפו את הפרקט, זה לא הספיק אבל זוהי מהות הספורט!!

5. daniel_haifa Member

זה היה היום??
    בעעע איך הפסדתי את זה....
    הזמנתי תזכורת אבל לא הייתי בבית איזה נכות...
    מי הייתה המצטיינת?
    לימור כהן?
    מיכל אפשטיין??

6. robson Member

מיכל אפשטיין הייתה המצטיינת עם 18 נקודות אם זכרוני אינו מטעני..
    גם מירב דורי ואורנית שוורץ נתנו משחק טוב אבל אין מה לעשות, הליגה של הבנות מוצפת בזרות ומתאזרחות כאשר קפטן הנבחרת ורמה"ש
    אורנית שוורץ משחקת אולי 7-8 דקות במשחק זה מסביר את הכל..

7. daniel_haifa Member

מה עם תמר מעוז??
    צלפה מה-3?

8. robson Member

לא במיוחד, שלשה אחת או שתיים כל המשחק..

9. הפועל לא תרד Member

כל קבוצה חוץ ממכבי בארץ,צריך להגיע הזמן שתהיה פה שיוויוניות. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

10. burning soil Member

קשה להאמין שנבחרת הנשים שלנו היתה באליפות אירופה בשנה שעברה.
    בכל מקרה,הדבר האמיתי מתקרב,נבחרת הגברים תתארח בבלגיה בשבת לקראת
    טורניר ההזדמנות האחרונה שלה.

11. robson Member

למען האמת אני חייב להודות שהמשחקים של נבחרת הנשים עוררו אצלי יותר עיניין מאשר של הגברים שצפויים להיות בקרוב..
    עד כדי כך נבחרת הגברים והכדורסל הישראלי בכלל מעוררים אצלי סלידה..

נערך לאחרונה ב: ‏17/8/05
  12. burning soil Member

גיל,מדבריך אני מבין שאתה מתעניין יותר בנבחרת הנשים מאשר בגברים בגלל השליטה של
    מכבי והמחסור בכשרונות צעירים ועבודה נכונה איתם.. השאלה שלי היא כזאת,אתה לא חושב
    שגם בכדורסל הנשים הבעיות הנ"ל קיימות? אז על מה בעצם ההערצה לכדורסל הנשים?

13. robson Member

קודם כל בכדורסל הנשים אין שליטה ברורה של קבוצה אחת..ההערצה נובעת שהבנות שהן הרבה יותר נחותות בגובה, בפיזיות וגם בכשרון מול האירופיות נתנו מאבקים הרואיים במשחקים שלהן..
    דבר שני כדורסל הגברים בארץ פשט את הרגל לא בגלל השליטה של מכבי ת"א{גם אבל לא רק} ולא בגלל שאין כשרונות צעירים{כי דווקא יש} אלא בגלל דרך ההתנהלות של ראשיו, ובגלל שהקבוצות ה"קטנות"מתנהלות כמו בשוק מהיד לפה, אתה לא רואה שם חשיבה ארוכת טווח או משהו כזה, אבל הכי חשוב שהם עדיין מנגנים על המנטרה שהם הענף הכי מעוטר בספורט הישראלי, זה שהכדורסל שלהם והנבחרת שלהם לא מענינת אף אחד לא נחשב מבחינתם..

14. burning soil Member

אוקיי אז לדעתי אתה צודק בחלק מהדברים שאמרת,כמו למשל לגבי הניהול הכושל,והתכנון הלקוי לטווח
    הארוך. אבל מצד שני,קודם כל,ולא כפי שאתה מציג את זה,בארץ כן יש קהילה רחבה של חובבי כדורסל
    (בין אם מדובר באהדה לקבוצות בארץ או לקבוצות האן בי איי),יש אוהדים רבים ומסורת.. לא סתם
    אוהדים של מכבי ת"א והפועל ירושלים הולכים אחרי הקבוצה שלהם בליגה ובעיקר באירופה בשנים
    האחרונות,אולי יותר מכל קהל אחר בענף. אז עובדה שיש אנשים שהכדורסל כן מעניין אותם.
    דבר שני,המנטרה שאתה מדבר עליה,בין אם תרצה או לא היא נכונה. אני יכול לרשום לפניך את ההישגים
    של הקבוצות והנבחרות הישראליות במפעלים השונים בשנים האחרונות,הכדורגל לא מתקרב לרמת ההישגים הזאת,
    אולי רק הג'ודו שאגב שיפר את מעמדו בצורה משמעותית ביותר לאחרונה.. אני מבין שלדעתך
    ההישגים של הקבוצות הישראליות הם רק אחיזת עיניים ושבעצם הניהול של הכדורסל הוא כושל,אבל גם
    לענפי ספורט אחרים לא חסר.

נערך לאחרונה ב: ‏17/8/05
  15. robson Member

ידידי, הכדורסל פושט את הרגל לא רק פה אלא בכל אירופה ובעולם כולל האן בי איי..
    מספיק היה לראות את אליפות אירופה האחרונה עם 200 אוהדים במשחקים אימתניים כמו בין סרביה לליטא בשביל להבין את זה..או את אליפות העולם לעתודה האחרונה שנערכה רק לפני כמה ימים בארגנטינה..
    אפילו המשחקים של אליצור קרית אונו בכדורמים מביאים יותר צופים..
    אבל אוהדי הכדורסל עדיין חיים באשליה שהם הענף הייצוגי מספר אחד, כל אותם אוהדי י"ם לדוגמא היו מוכנים בלי למצמץ אבל להחליף את ההצלחות של קבוצת הכדורסל לקבוצת הכדורגל ואני חושב שגם אוהדי מכבי ת"א..