השחקן שהכי אהבתי. כל מילה שניה שלי היתה וילי סולומון, הערצתי אותו פשוט, אתם לא מאמינים כמה זה כואב לי. זה מדהים איך בשניה אני כל כך שונא אותו...איך רשמו בפורום כדורסל של הפועל כשהבוגד יבוא למלחה "פיגו בקאמפ נואו? עוד לא ראיתם כלום".
לבאן מרסר, ראדיסאב צ'ורצ'יץ', יניב גרין, וויל סולומון. שחקנים שנראו כאילו באו לקחת אליפות ממכבי ואז התפתו לזכות באליפות עם הזבל הצהוב תמורת "סכום סמלי".
יא אללה. כולם פינטזו, המיליארדר הגיע, הכדורסל הישראלי ניצל, סלומון יחזור לירושלים, תהיה תחרותיות. וויל סלומון סתם לכולם את הפה, עשה נכון מבחינתו וחתם באלופת אירופה.
יא אללה. כולם פינטזו, המיליארדר הגיע, הכדורסל הישראלי ניצל, סלומון יחזור לירושלים, תהיה תחרותיות. וויל סלומון סתם לכולם את הפה, עשה נכון מבחינתו וחתם באלופת אירופה.
זה ההבדל בין גרשון לכל השאר. גרשון קודם כל מלמד לשים סל, אח"כ כל היתר. פה הגענו למצב שכולם פחדו לזרוק את הזריקה המכריעה. וג'ינו האידיוט הזה עוד הושיב את אליהו על הספסל...
הנצחון חמק מהידיים כתוצאה מטפשות(יוני ניר וג'וניור ברקוביץ') וניהול משחק לא טוב מספיק של ג'ינו בדקות הסיום. אבל בכל זאת העתודה עשתה אליפות לא רעה בכלל עם סגל בינוני שרובו בקושי וקיבל מס' חד סיפרתי של דקות במשך כל העונה.
לא נראה לי שסולומון שחקן טוב מספיק בשביל מכבי. הוא יהרוס את המשחק הקבוצתי שלנו. הגיע הזמן לזרוק את הלפרין למים העמוקים.
יותם הלפרין החליט היום (ובשכל) לעזוב את מכבי ת"א. עריכה: גם הקפטן גור שלף עוזב את הקבוצה, וישחק תחת אריק שיבק בבלגיה.
ילדי בלגיה בכוננות.. לא מספיק הם סובלים ממכת הפדופילים הקשה גם גור שלף מכה הקטינים מגיע...אמאל'ה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
2 הישראלים במכבי עזבו שכרגע הפכה רשמית למכבי "אמריקה-עלית" ת"א. הישראלים הם: בורשיין - שחקן חשוב , אבל בקלות מחליפים אותו יניב גרין - משחק כשהספסל כבר בוער מרוב שהוא מחמם אותו. חחח בקרוב נשמע בONE: "אנטישמיות במכבי נגד הישראלי טל בורשטיין... יצא בחסות המשטרה מהאיצטדיון"