כדורסל ישראלי: מכבי מנצחת את טרונטו ראפטורס

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by Nesta, Sep 8, 2004.

1. בית"רי מלידה Member

והנה עוד ידיעה חשובה, מאוד שנידחקה משום מה לשוליים:

סופית: ישראל חברה ביול"ב / חדשות

ישראל היא הבחירה ה-16 בארגון הכדורסל החשוב כיום באירופה

ישראל התקבלה אמש כחברה בארגון היול"ב. בישיבה שהתקיימה בערב שבת בפראג הוחלט כי ישראל היא החברה ה-16 בגוף שמפעיל את שני התחרויות החשובות בכדורסל הגברים, היורוליג והיול"ב קאפ.

עוד חברות הן: בלגיה, אנגליה, צרפת, יוון, איטליה, פורטוגל, ספרד, שוייץ, פולין, גרמניה, הולנד, הליגה האדריאטית, אוסטריה וצ′כיה. את מינהלת הליגה ייצגו בישיבת היול"ב היו"ר אבנר קופל, מוטי אמסלם, יו"ר גבעת שמואל, ושמעון מזרחי, שהגיע כיו"ר מכבי ת"א שתשתתף מחר בהגרלת משחקי היורוליג לעונה הבאה.

http://www.telesport.co.il/article.asp?id=7375&ida=5&com=38

2. robson Member

בינתיים יש בעל בית חדש בהפועל י"ם, אוליגרך בשם ארקדי גאיידמק שהונו נאמד בכשלושה מיליארד דולר...
    מה שכן קצת נוטים להסתיר את העובדה שהאיש מבוקש ע"י משטרת צרפת, והוא כנראה גם סוחר נשק מדופלם..{מי שלא חושב "מנבר" שיקום...}.
    בינתיים על פי ההבטחות שלו הוא יהפוך את י"ם לאחת הקבוצות הגדולות באירופה, לא פחות..

האם הצהובים נכנסים ללחץ?..האם בגלל זה הם העלו את מחירי המנויים ליורוליג ב100%?..

3. idans Member

רומן אברמוביץ חדש בסדר גודל שלנו
    אומרים שהתקציב יעמוד על 10 מילון דולר!
    אני מספיק לי שיחזיר את סומון וזהו! רק שיביא את וויל סולומון והוא עשה את שלו לא צריך עוד.

4. burning soil Member

אין קשר,העלת המחירים תוכננה והוצאה לפועל הרבה לפני שהמשקיע הזה נכנס לירושלים.
    חוץ מזה,למכבי אין מה לחשוש. לא בונים קבוצת כדורסל באמצעות השקעה כספית לעונה שתיים,
    זה פשוט לא עובד.

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני מקווה שהבעלים החדש של ירושלים יביא אותם להישגים. מהקבוצה שלי, הפועל ת"א, נמאס לי לקוות לתואר מפתיע, אז אאחל בהצלחה לאחותנו האדומה מירושלים. עכשיו זה פיינל פור, במשחק אחד ירושלים יכולה לנצח את הצעצוע של דון שמעון.

6. burning soil Member

חברים,נבחרת העתודה עשתה את זה,ולפני זמן קצר ניצחה את נבחרת יוון בתוצאה 60-51,הנבחרת
    הובילה לאורך כל המשחק ומחר תפגוש את נבחרת איטליה במשחק שיכול להכריע לגבי העפלה לחצי הגמר.
    בלטו בישראל צמד האליהו-ליאור אליהו 20 נק' 7ריב' 3אס' ואלעד אליהו 15 + 5 ריב'.

Last edited: Jul 12, 2005
  7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מפתיע לראות את אלעד אליהו מצליח בנבחרת העתודה. מדקות המשחק המעטות להן הוא זוכה בהפועל ירושלים (והן באמת מעטות) לא ראיתי שלהודי החביב יש איזה כשרון מיוחד, אבל בינתיים הוא מעמיד אותי על טעותי. רק שהילדוד'ס ימשיכו ככה עד הסוף הפעם.

8. robson Member

רק תיקון קטנטן, הנבחרת עדיין לא עלתה לחצי הגמר אלא היא כרגע בבית רבע הגמר שנותרו לה עוד שני משחקים עד לחצי..
    כמובן שעוד ניצחון אחד וכמעט והנבחרת עלתה..

9. burning soil Member

בכל אופן,צריך לזכור שהעתודה הזאת היא הצעירה יותר,ולא משחקים בה שחקנים מנוסים
    כמו יותם הלפרין ורביב לימונד,שיצטרפו לנבחרת הנוכחית באליפות העולם שתתקיים בחודש
    הבא בארגנטינה.

10. robson Member

היום הנבחרת הפסידה 64 -60 לאיטליה לאחר שכבר הובילה ב18 נקודות במהלך המשחק ועדיין הצליחה להפסיד..
    המשחק מחר מול רוסיה יקבע אם הנבחרת תעלה לחצי גמר..

11. idans Member

אלעד אליהו שחקן תותח!
    אני זוכר ראיתי אותו בנוער הוא היה רמה אחת מעל כולם...אבל הוא צריך לעזוב את הפועל כי הזדמנות הוא לא מקבל ובטח השנה שהתקציב צפוי להיות גדול והמטרות בשמים.
    הוא צריך לעזוב לקבוצה קטנה.

12. robson Member

אוקי, נבחרת העתודה עלתה היום לחצי הגמר בלי לשחק מכיוון שיוון ניצחה את איטליה 79 -71 ובכך סללה את דרכה של הנבחרת לחצי הגמר..
    היריבה בחצי תהיה או סרביה או ליטא..

13. burning soil Member

והיום תשחק הנבחרת מול רוסיה(15:45),למשחק אין חשיבות גדולה,אולי רק לגבי
    המיקום,אבל בכל אופן הוא יועבר בשידור חי בספורט 5. (העיקר שלייספורט אומרים שאין
    לינקים לנבחרת העתודה מכיוון שזה לא מצולם.. עאלק..).

14. Igi Member

חחח מישהו ראה מה צביקה שרף אמר?
    "זה יתן תעופה לענף מס' אחת בישראל" ...

ואני אומר Get a life!

15. Joel Gion Member

תלוי לפי מה שופטים. לפי פופולריות הכדורגל מוביל כמובן, אבל מבחינת תוצאות נבחרת הכדורסל היא אכן הטובה ביותר.