אני עד עכשיו את האמת לא מבין איך חולון ניצחה בחוץ את נאנטר, גם בליגה הצרפתית היא מצוינת. הדבר היחיד שאני מקווה לגבי טנריפה בשבוע הבא שחולון תפסיד מכובד ושלא יהיו פציעות לקראת המשחקים הקריטיים בגרמניה ובארץ נגד נאנטר.
צסקא עדיין בהלם מהמשחק הקודם. סל שדה אחד ב7 הדקות הראשונות במשחק נגד באיירן מינכן. 19:6 לגרמנים. לא יודע מה קרה לבאיירן פה בארץ אבל היא מצליחה מאוד ביורוליג בינתיים.
23-20 למכבי אחרי רבע ראשון. מכבי התחילה נהדר ואז ברצלונה צמצמה. ג'ון די שחקן שחקן. יש משהו באנרגיות שלו שקונה אותי לגמרי. אם יש משהו שמכבי הרוויחה מהמשחק של צסקא חוץ מהניצחון שם, זה האווירה בהיכל, בהחלט רואים שינוי.
לא רואה את המשחק. איך הדבר הזה הגיע ל22 הפרש על ברצלונה?? את האמת שחשבתי שהניצחון על צסקא היה מקרי. אני בהלם מההפרש הזה 0-: רק שלא יירדמו ברבע השלישי.
זה נראה שמכבי חזרה 10 שנים אחורה יחד עם האתגר של ה10 שנים, מחצית ענקית של מכבי שמשחקת כדורסל פשוט נפלא. ברצלונה עדיין לא הבינה שהלחץ שלה על כל המגרש פשוט לא עובד. ג'ון די עם משחק אדיר, זוס ממשיך את המומנטום האדיר שלו. לא האמנתי שאני אגיד את זה אבל מכבי תענוג היום.
57-35 למכבי בהפסקה. מכבי בחצי ראשון פנטסטי שולחת את הספרדים לחדרי ההלבשה בפאניקה. אם ברבע הראשון ראינו משחק שקול, ברבע השני ג'ון די התפוצץ על האורחת. וואו. אפילו ווילבקין נראה טוב היום.
@גלץ שחקן ישראלי לא יברח כל כך מהר ממכבי. אם ימשיך ככה הוא יאריך חוזה. הוא קיבל עכשיו ביטחון ורואים את זה גם עם זוסמן.
עכשיו ברצינות וואו שנים לא ראיתי את מכבי משחקים כדורסל כזה יפה ואני לא מישהו שמת עליהם, ג'ונדי מדהים, זוס אחלה, טיוס גורם לסיוטים מתחת לסלים, ג'וני תותח, ווילביקין מצויין, ג'ייק תורם גם כן יפה מהדברים שלא ציפיתי להם היום
מי שטוב משחק. כנ"ל לגבי זוסמן. ישראלים, זרים, לא מעניין אותי. ג'ון די עם רבע אדיר, אבל נהנתי גם מווילבקין שסוף סוף קולע נקודות. זה מיד מוריד גם לחץ מקיין שלמעשה לא פקטור בהתקפה.
מילה לגבי החצי השני. אותי מעניין מה יקרה אם ברצלונה לא יצליחו לצמצם את הפער בתחילת הרבע השלישי. יש מצב שיוותרו על המשחק? אני מקווה ששחקני מכבי ייצאו חדים מההפסקה. המשחק הזה עוד לא גמור.