כדורסל - הישראליות באירופה 2019/20

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏28/9/17.

1. גלץ Member

את המשחק נגד מילאנו בשבוע הבא חשבתי שיש למכבי סיכוי לנצח אבל אחרי שראיתי אתמול איך הם נראים באואקה.....
    מדהים איך כל הקבוצות שאשתקד מכבי ניצחה בניחותה נראות כל כך גדולות עליה כרגע.
    גודאיטיס, מיצוב וקרטיס ג'רלס בכושר מפלצתי.

לזכותה של מכבי ייאמר שזה נראה שהרמה של היורוליג עלתה מהעונה שעברה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/12/18
    de Middenweg אוהב/ת את זה.
  2. DRORIKO Member

כהרגלי זפזפתי מדי פעם למשחק כדי לראות אם מכבי בכלל בתמונה כדי שיהיה שווה להישאר לרבע הרביעי(כבר אין לי סבלנות לראות את שלושת הרבעים הראשונים) לפי הזפזופים זה היה נראה שמכבי לא היתה בתמונה באף שלב במשחק, ז'לגיריס היתה פשוט גדולה עליה. חבל, כי המשחק הזה היה יכול להיות פתח לתקווה, אבל כנראה שגם זה נגוז. לא נורא בקיץ עוד פעם וויצ'יץ' ואבי אבן יצאו לטיול משפחות באירופה ועל הדרך יביאו נגן רחוב מהראמבלס שנראה כמו שחקן כדורסל. לפחות ישארו לנו הזכרונות מהימים של מיקי-מוטי, זה גם משהו.

3. Jefecito Member

46-48 למילאנו במחצית. ההגנה של מכבי כ''כ רכה זה פשוט לא יאמן. במקום להרביץ קצת בהגנה האיטלקים פשוט מטיילים בצבע של מכבי.

4. כינוי כי הכח זהו כח

לא יודע מה יותר מרשים כמה ההגנה של מכבי חלשה או ג'וני אוברייאנט כשהוא ב-god mode

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הייתי בבית לכן רק אוכל להגיד משהו על התוצאה הסופית. בשלב הזה של העונה ניצחון זה ניצחון. אובראיינט עם משחק מצוין.

כל עוד יש סיכוי לשלב הבא, צריך להאמין, אבל ברור שהסיכויים לא ממש גבוהים. בסיבוב השני נצטרך גם לנצח למשל את היווניות בבית. דרושפאקה ניצחה הערב את אולימפיאקוס. למכבי עוד אין ניצחון שכזה העונה.

בכל זאת שמח על הניצחון.

6. yakov_y YNWA

אי אפשר לבוא בטענות להגנה, אלכס טיוס היחיד ששומר בצבע, בלאק בחוץ, בעונה שעברה היה את בולדן - טיוס - פרחו׳, העונה אין.
    ג׳וני אוברייאנט, תענוג, מדד 44, רק לפני חודש וחצי אמרתי שמדובר בבינגו מטורף, בעוד 12 חודשים בערך הוא וטאריק בלאק יבינו את המשחק האירופאי ויהיו מהטובים ביבשת.
    אלכס טיוס בהופעה נהדרת, אחוזים מפחידים מהשלוש לשתי הקבוצות.

היה עוד כמה שחקנים בהופעה טובה אבל חייב להגיע חיזוק בעמדה מספר 3.

7. גלץ Member

קלויארו הפתעת העונה.
    מרשים מאוד שניצחו בלי בלאק. אובראיינט לקח על עצמו אולי בפעם הראשונה העונה ביורוליג, נקווה שזה רק הסיפתח מבחינתו.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@גלץ
    אותי בעיקר כרגע חשוב שני דברים. הראשון זה ווילבקין. זה היה הערב של ג'וני או, אבל הרכז סיפק משחק לא כזה רע. ואני מתכוון לאחוזי קליעה. לדעתי הדבר גם ישפיע בחיוב על חביב הפורום פה, דיאנדרה קיין.

אגב לא ראיתי בהתחלה שבלאק לא שיחק. מתחיל לעצבן אותי שהוא פעם כן משחק ופעם לא. הוא בטח חשוב להגנת הצבע.

במחזור הבא ריאל בחוץ. אחלה משחק. ניצחון בכיס :sm_cool:

9. Jefecito Member

@de Middenweg

האמת שבמחזור הבא מול ריאל יש רק מה להרוויח. אף אחד לא באמת מצפה ממכבי לעשות שם משהו. לגבי קיין, אין ספק שהוא שיפר את הקליעה ואפילו נהיה שחקן התקפה יותר טוב מאשר הגנה. אבל גם אם קיין יקלע 50 במשחק אחד יש משהו בו שתמיד יגרום לי לא לאהוב אותו כשחקן. אולי האופי / אישיות שלו.

10. גלץ Member

אני יודע שזו לא תהיה דעה פופולארית וקצת לוזרית אבל האמת שאני מעדיף שבלאק לא יהיה בסגל במשחק נגד ריאל ויתנו לו לנוח עד שיחלים לגמרי מהפציעה ואולי שיתנו לעוד שחקן מרכזי לנוח. גם ככה זה משחק שיברח לנו בסביבות אמצע רבע שני/תחילת שלישי.
    בריאות ומד אנרגיה גבוה של השחקנים חשובים עכשיו שיש למכבי משחקים ביתיים בקרוב נגד בודנצ'נוסט, פנא וברצלונה.

נערך לאחרונה ב: ‏28/12/18
  11. yakov_y YNWA

בלי חיזוק אני לא רואה שום סיכוי שמכבי ת״א מסיימת עם 10 ניצחונות בסיבוב השני וגם זה לא מבטיח ב-100 אחוז את העלייה לשלב הבא.

ג׳ייק כהן הרוויח באשדוד 100 אלף דולר, הגיע למכבי ת״א קיבל 200 אלף דולר, השתדרג גם השנה ומעוניינים לפתוח לו את החוזה.
    יש עוד סיפורים כאלה במועדון הזה אבל על מה שידרוג ? מי תציע לו חוזה ?

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים בלאק שוב ייעדר הערב. פשוט מייאש הבחור הזה. פעם כן משחק, פעמיים לא. גם לגבי פארגו לא שומעים דבר. כן, בוואן סיפרו שמכבי בדקו עם תאודוסיץ רוצה להצטרף. כן בטח...פייק ניוז במיטבו.

הערב שוב נקבל בראש. כל דבר מתחת למינוס 15 יהיה הישג.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק עוד די צמוד, אבל אי אפשר לחשוב שבחצי השני המשחק עוד יהיה צמוד. ללא פארגו, בלאק ועכשיו גם ווילבקין זה באמת כבר לא כוחות. העונה הזאת נראית באמת אבודה וזה לא רק בגלל טעויות ההנהלה.

אופס, ווילבקין חזר לשחק :rolleyes:

הפסקה, שיוויון 44. אחלה חצי ראשון. ההרגשה היא שריאל כבר תתעורר בחצי השני, אבל בנתיים רול 4-4 מהשלוש. אם השופטים ישרקו על כל נגיעה אולי המשחק ישאר ככה פתוח ואולי יש סיכוי להפתעה.

נערך לאחרונה ב: ‏3/1/19
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בחצי השני ריאל כבר עשתה את שלה וניצחה בקלות. הייתי רוצה לשאול את ההנהלה איך הם חושבים להצליח ביורוליג אם ווילבקין למשל כבר חודשים לא פוגע. למה מחכים עם פארגו? שישחק רק בליגה?

אי אפשר לנצח במדריד כשהצוות המסייע אמור להוביל. זה פשוט בלתי אפשרי. מוריד את הכובע לרול, קולויארו וטיוס שבאמת נלחמו, אבל ללא פארגו, בלאק ו"כוכב" בדמות ווילבקין מכבי לא תתקרב למקום השמיני.

15. DRORIKO Member

רוצה להעלות כאן נושא לדיון, ככה להעביר את הזמן של פגרת הכדורגל. והיה ויחליפו את ניקולה וויצ'יץ' במנהל מקצועי טוב יותר(יש אחד כזה בכלל? תנו שמות בבקשה) ומכבי תפגע יותר בזרים, האם יש לה בכלל סיכוי לשחזר את הישגי העבר או שמה מעתה והלאה ריאל, צסא ופנר יעשו ביניהן רוטציות עד הודעה חדשה? יכול להיות שהזכיה ב-2014 היתה מקרית, שילוב של התעלות רגעית של שחקנים ומאמן גדול? נניח כמו הטרבל של אינטר ב-2010 שברור לכולם שהוא לא אמר שום דבר על אינטר כמועדון. אגב רק נזכיר שהמנהל המקצועי ב-2014 היה לא אחר מאשר ניקולה וויצ'יץ'.