כדורסל - הישראליות באירופה 2019/20

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏28/9/17.

1. yakov_y YNWA

המשחק נגד ריאל מדריד זה זמן מצוין לחשוב ברצינות להעיף את צמד הקראוטים, צריך לחשוב מקצועי ולא כלכלי, מבחינתי שגיא גודס ייאמן ויישלמו לספאחיה את וויציץ׳ את הכסף רק שיהיו בבית.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשבוע הבא ריאל בבית? אבוי....אין קבוצות קלות ביורוליג, אבל מתוך ששת המחזורים הראשונים קיבלנו את פאו (בחוץ), צסק"א (בבית) , אולימפיאקוס (בחוץ) ואת ריאל בבית. יש פה לפחות שתי קבוצות שיגיעו לפיינל פור אם לא יותר...

עד כמה שזה נשמע טיפשי גם הפסד בשבוע הבא לא יגיד דבר לגבי ההמשך, אבל ללא ספק שהלחץ ימשיך לעלות על כולם. אני חוזר ואומר, אם מכבי באמת רוצה להגיע לשלב הבא היא צריכה מחליף לפארגו. במצב הזה רק ווילבקין יכול לתת משחק ברמה הכי גבוהה, אבל לבד הוא ממש לא יכול.

3. DRORIKO Member

נשארו עוד מאמנים קרואטים שאפשר להביא?

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

המערכת כבר נכנסת לסחרור השנתי שלה. לא מרוצים מריי, הסתירו פציעה של בלאק, וכמובן האמרה הידועה: "השחקנים לא יודעים איפה הם נמצאים".

אז ככה. מה מצפים מבחור ששיחק בעונה האחרונה בנימברוק ורק משחק בפעם הראשונה בטופ האירופאי (או יעני טופ...)? להסתיר פציעה זה ממש מקצועי. השחקנים יודעים יופי איפה הם נמצאים, אבל אולי הבעיה היא באיכות השחקנים? מצפים בהנהלה שקיין פתאום יהיה כוכב בהתקפה? שבחור ללא ניסיון אירופאי כמו אובראיינט יצלוף בממוצע כעשרים נקודות? שווילבקין לבד יהיה התשובה לקבוצות עם כמה כוכבים אמיתיים? שספאחיה פתאום יהיה מאמן ברמה הכי גבוהה?

אז הרשו לי להגיד משהו. מה שקרה אתמול בספרד אכן לא מקובל עליי, אבל אפילו חוץ מזה עם סגל בריא כנראה לא היינו מנצחים את הקבוצות החזקות בליגה. בטח לא בחוץ. כמו תמיד בשנים האחרונות ההנהלה מפשלת בבניית הקבוצה (מה קורה העונה עם הפציעות???) ונכנסת עכשיו לפאניקה.

אולי הגיע הזמן להרים טלפון ליעקב שחר ולחלק חוויות על איך לא מנהלים קבוצה...

נערך לאחרונה ב: ‏2/11/18
  5. Telkiyski Member

מה זה משנה?
    העיקר השריון.
    לא יילך השנה? יש את שנה הבאה.

6. גלץ Member

בשבוע הבא:
    נס ציונה-סראטוב
    מכבי-ריאל מדריד
    טנריפה-חולון
    הפועל ירושלים-נימבורק

נראה כמו אחוזי הצלחה של 1/4 .

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

תכלס.

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

Roma אוהב/ת את זה.
  8. Roma מנהלים

תרשום 2\4.
    - מאמין שנס ציונה עושה נס.
    - קצת הזוי להגיד את זה אחרי אתמול אבל ריאל מתקשים בהיכל ונגד במכבי. כמובן שאני חושב שריאל ינצחו אבל אי אפשר לדעת.
    - חולון כבר צוברת קילומטרז' באירופה ויכולה להפתיע, בוודאי אם קאליף יהיה כשיר שהוא חתיכת שחקן נפיץ.

מנגד לשלושת הקבוצות למעלה, ירושלים מגיעה פיבוריטית על הנייר ואני לא בטוח כמה זה טוב לנו. יש לנו נטייה לפשל אחרי תצוגה גדולה.

9. DRORIKO Member

יש איזו דעה רווחת עכשיו שמכבי היתה צריכה להביא מחליף לפארגו לא היום אלא אתמול. בין היתר מחזיקים בדעה הזאת אנשים מכובדים כמו שי האוזמן ואודי הירש. אני רוצה לשאול עכשיו את אלה מביניכם שבקיאים בשוק האירופי/סיני/די ליג, האם בכלל קיימים גארדים בלבל של פארגו שהיה אפשר להביא עכשיו? ועוד כאלה שעומדים בתקציב של מכבי שהוא רחוק מלהיות בין הגדולים ביבשת?

10. yakov_y YNWA

אפשר להביא זרים טובים בכל שלב של העונה, קבוצות אן בי אי משחררות שחקנים, בדי ליג יש באופן חופשי, יש באירופה, פה ושם צריך לשלם ביי אאוט אבל אני מבטיח לך שאפשר בקלות.
    תעבור על הליגה הסינית ותראה איזה שחקנים משחקים שם.

הבעיה בלהביא זר זה שהסגל עמוס ב-14 שחקנים בכירים, זה המון, בנוסף להביא זר רק לליגה זה בלתי אפשרי, יש כרגע 8 שחקנים זרים, בליגה הזר הזה לא יישחק בוודאות.
    קל לדבר אבל קשה לעשות, להביא זר עכשיו זאת התלבטות קשה מאוד, הבעיה היא במי שבנה את הסגל, 3 שחקנים בעמדה מספר 2 שאמורים להיות המחליפים הראויים של ווילבקין ופארגו ובפועל הפער בניהם עצום.

הבעיה של מכבי ת״א זה מעבר לשחקן כזה או אחר, הבעיה היא שהמערכת חולה, אני מאמין ששבוע הבא אחרי ההפסד לריאל מדריד כולם יידברו על זה ויהיה שינוי ואם לא אז עוד חודש.

11. DRORIKO Member

מה הבעיה בזה שהזר לא ישחק בליגה, הרי גם ככה היורוליג זאת ליגה בפניה עצמה, זה לא שיקראו לו פעם בחודש ובשאר הזמן הוא ישחק סנוקר. מה גם שבוא נגיד את האמת יעקב, היורוליג הרבה יותר מעניינת אותם מהליגה, דרך היורוליג הם יכולים לחזור ל-NBA או לפחות לעבור לקבוצה בכירה יותר באירופה. הליגה מבחינתם זה כמו לשחק עם החבר'ה בבלוק-חסר משמעות.

12. yakov_y YNWA

אם אתה חושב ששחקן זר שמשחק רק ביורוליג יהיה מרוצה אתה טועה, זה מסרטן את הקבוצה במהלך העונה.
    בנוסף זה מקשה על הקבוצה מבחינת תקציבית, עובדה שאין 2 סגלים לאף קבוצה ביורוליג.

אתה באמת חושב שאמארה יישב בצד עונה שלמה ?
    קנדריק ריי והזרים של נס ציונה לא יישארו ככה, זה זמני, גם הסנטר של הפועל י-ם.

13. DRORIKO Member

אין אף זר שאתה יכול לשחרר בשביל להביא אותו? אובריאנט למשל? אולי אפילו לעשות רוטציות, פעם ההוא ישב בחוץ פעם השני ישב בחוץ.

14. yakov_y YNWA

לשחרר את אוברייאנט ? יש כאן בינגו מטורף.
    יש רוטצייה כבר עכשיו, פארגו וריי כרגע ברוטצייה בחוץ, אפשר לשחרר את קנדריק ריי ולהביא זר משמעותי לעמדה מספר 2, זאת חובה אבל יש בעיות גדולות יותר וזה שהמועדון לא בריא מבחינה ניהולית.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  15. DRORIKO Member

תראה מפאת חוסר זמן(ועניין) אני רואה הרבה פחות משחקים של מכבי(אתה יכול לראות את זה בכמות ההודעות שלי כאן) אבל לפי מה ששמעתי על אובריאנט הוא על גבול הפלופ. אם אתה אומר שהוא הצלחה לא אתווכח איתך. לגבי קנריק ריי(מקווה שכתבתי נכון) אתה יכול לשחרר אותו ולהביא מספר 2, השאלה מה אתה עושה עם המספר 1(מה שהתחיל בעצם את הדיון) או שאולי בכלל תביא קומבו גארד(כמו......ג'רמי פארגו). ושוב נשאלת השאלה האם בכלל יש כרגע זרים פנויים שיכולים לשדרג את מכבי. שאלתי את אודי הירש בעקבות המאמר שלו איזה זרים היה אפשר מביא, הוא זרק לי איזה בובי בראון אחד(מקווה שלא ההוא שפיצץ את ויטני יוסטון) אז מישהו שם הגיב שמדובר ברעיון גרוע. מרגיש לי שהרבה יותר קל לכתוב טורים חריפים מהצד מלנהל קבוצה בפועל.