בקשר לנס ציונה, חבל על ההפרש.. היה כבר 11 דקה ומשהו לסוף ונגמר רק 6. זה יכול להיות מכריע. אבל עם זאת כל הכבוד על הניצחון. ירושלים מאז ומתמיד נופלת במשחקים מוקשים כאלה. תחושה של הפסד לצערי, מקווה שאני טועה @Roma
רבע אחרון מזעזע, סופגים מבול שלשות ואי אפשר לנצח ככה. אפשר למחוק את הניצחון ביוון על אתונה, מתחילים מחדש. שבוע הבא פואנלברדה בחוץ, הולך להיות קשה.
עזוב, הדבר הכי גרוע שקרה כתוצאה מהערב הזה זו הפציעה של ג'ייקוב בראון (בנוסף לעובדה שלירושלים לא באמת יש הגנה). בלעדיו לא נראה שיש סיבה טובה לטוס לספרד.
מסתמן שהכל פתוח לגמרי. אני מאמין שנס ציונה תצטרך לגנוב איזה משחק חוץ אחד מדן בוס או פארדוביס, אלא אם כן תנצח את סראטוב בביתה ואת זה אני לא ממש לוקח בחשבון. בית משולש בין נס ציונה, פארדוביס ודן בוש (מצב שכל אחת מנצחת את השניה פעם אחת ומפסידה לסראטוב פעמיים) יטיב כרגע עם דן בוש בגלל ה33 הפרש בשבוע שעבר וההפסד המינימאלי פה. צפיתי ביוטיוב במשחק המקביל בין סראטוב לפארדוביס והצ'כים פתחו בבליץ (26:15). זו לא קבוצה גדולה עם הגנה לא חזקה במיוחד אבל הציקו לרוסים וקלעו שלשות יפות, בקיצור הפתיעו לטובה. נס ציונה תתקשה שם.
חבר שלי מאמין שמכבי תנצח את אולימפיאקוס, אין לי מושג על מה הוא מבסס את זה (אולי הוא חושב שזוסמן ואוראיינט התחפשו לפארגו ולוולבקין או משהו). בדרך כלל יש לו אינטואיציות טובות, אבל אני חושב שהן לא יועילו לו הפעם, לצערי. ההפסד של ירושלים לפחות על פי הרושם בתקשרות שבר אותם לגמרי. אני לא חושב שזה נורא להפסיד במשחק חוץ לקבוצה לא רעה בכלל. ירושלים חייבת עכשיו לקחת את משחקי הבית נגד נימבורק ודיז'ון בסיבוב הזה כדי לא להפוך מצב טוב, אחרי הניצחון על אאק, למצב מסובך מאוד מבחינת לסיים במקומות 1-4. באופק משחקי חוץ נגד באמברג ופואלדנברדה, מאזן של 4-3 חיובי ורובנו נהיה מרוצים. ואם כבר מצב רע אפשר להסתכל על היכולת של נימבורק במפעל ולהרגיש טוב יותר. לזכותה ייאמר שפתחה עם לוח משחקים קשה .
למכבי יש פוטנציאל אבל בלי הגנה זה פשוט לא יילך. נראה לי כמו ביזבוז זמן, אצפה במחצית השניה בריפרוף ביחד עם הליגה האירופית. נראה לי שגם @de Middenweg שלנו יתייאש קצת ולא נותן לנו תקציר מחצית..
אני לא בבית אני עוקב מדי פעם אחרי התוצאה ובסה"כ זו לא תבוסה ממנה ממש פחדתי. מכבי משחקת ללא רכז וללא שני שחקניה הכי טובים. גם איתם לנצח ביוון זו חתיכת משימה.
אני אשאל שוב, למה אין שריונים להצלבה? אם זה מפעל פרטי והכל גם ככה קומבינות ועניינים של כסף וקהל, שיקנו כרטיס להצלבה. אם יש עוד כסף בצד אז שיקנו גם ביתיות.
לא ממש מבין למה במכבי כל כך מאוכזבים. אתה פותח את היורוליג עם 4 משחקים ממש לא קלים, כשאין לך ברובם סגל שלם. למה להסתכל עכשיו על הכוס הריק? בוא נראה את אולימפיאקוס באה להיכל ללא ספנוליס ועוד שחקן בולט. האם הם היו מנצחים אז את מכבי ללא פציעות? הפסדנו בחוץ מול פאו, אולימפיאקוס, בבית לצסק"א וניצחנו בחוץ את בודצ'נוסט. בסה"כ הרקורד לא מפתיע. גם ללא נעדרים היינו כנראה במצב הזה. אני דווקא מעודד כי לא הובסנו בשום משחק. אתמול חששתי מהפסד של איזה שלושים נק'. צסק"א, פאו ואולימפיאקוס יהיו בשלב הבא. אם היינו מפסידים לביירן, גראן קנריה, ודרושאפאקה ומנצחים את בודצ'נוסט מצבנו באמת היה הרבה יותר גרוע. בשבוע הבא יש לדעתי כן משחק מאד חשוב, ברצלונה בחוץ. מה שכן, זה שוב משחק מחוץ להיכל...אם הוא היה נערך בארץ הוא היה כן די קריטי . מכבי לדעתי עדיין מועמדת להיות קבוצת פלייאוף, אבל התקווה היא עכשיו שהיא תהיה בריאה וששחקניה הכי טובים ישחקו... אגב, מגיע גם מילה טובה לקיין שקיבל פה לאחרונה הרבה ביקורת. אתמול הוא היה היחיד שתפקד. חשוב להזכיר שהבחור לא יהיה שחקן מוביל אלא משלים. אני מעריך שהחיזוק המתאים יגיע מהר. ושסקוטי יהיה בריא!