כדורסל - הישראליות באירופה 2019/20

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏28/9/17.

1. גלץ Member

בקשר לנס ציונה, חבל על ההפרש.. היה כבר 11 דקה ומשהו לסוף ונגמר רק 6. זה יכול להיות מכריע.
    אבל עם זאת כל הכבוד על הניצחון.

ירושלים מאז ומתמיד נופלת במשחקים מוקשים כאלה. תחושה של הפסד לצערי, מקווה שאני טועה @Roma

נערך לאחרונה ב: ‏24/10/18
  2. גלץ Member

כל כך הפועל ירושלים

3. Roma מנהלים

רבע אחרון מזעזע, סופגים מבול שלשות ואי אפשר לנצח ככה.
    אפשר למחוק את הניצחון ביוון על אתונה, מתחילים מחדש.

שבוע הבא פואנלברדה בחוץ, הולך להיות קשה.

4. גלץ Member

עזוב, הדבר הכי גרוע שקרה כתוצאה מהערב הזה זו הפציעה של ג'ייקוב בראון (בנוסף לעובדה שלירושלים לא באמת יש הגנה).
    בלעדיו לא נראה שיש סיבה טובה לטוס לספרד.

נערך לאחרונה ב: ‏24/10/18
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

סוף סוף חשבתי שירושלים בדרך הנכונה והנה באה באה ההפסד המיוצר הזה. לא ציפיתי לזה.

6. ייא Member

מה הסיכוי שלה לסיים 2 בבית הזה?

7. גלץ Member

מסתמן שהכל פתוח לגמרי.
    אני מאמין שנס ציונה תצטרך לגנוב איזה משחק חוץ אחד מדן בוס או פארדוביס, אלא אם כן תנצח את סראטוב בביתה ואת זה אני לא ממש לוקח בחשבון.
    בית משולש בין נס ציונה, פארדוביס ודן בוש (מצב שכל אחת מנצחת את השניה פעם אחת ומפסידה לסראטוב פעמיים) יטיב כרגע עם דן בוש בגלל ה33 הפרש בשבוע שעבר וההפסד המינימאלי פה.

צפיתי ביוטיוב במשחק המקביל בין סראטוב לפארדוביס והצ'כים פתחו בבליץ (26:15).
    זו לא קבוצה גדולה עם הגנה לא חזקה במיוחד אבל הציקו לרוסים וקלעו שלשות יפות, בקיצור הפתיעו לטובה. נס ציונה תתקשה שם.

נערך לאחרונה ב: ‏25/10/18
  8. גלץ Member

חבר שלי מאמין שמכבי תנצח את אולימפיאקוס, אין לי מושג על מה הוא מבסס את זה (אולי הוא חושב שזוסמן ואוראיינט התחפשו לפארגו ולוולבקין או משהו).
    בדרך כלל יש לו אינטואיציות טובות, אבל אני חושב שהן לא יועילו לו הפעם, לצערי.

ההפסד של ירושלים לפחות על פי הרושם בתקשרות שבר אותם לגמרי. אני לא חושב שזה נורא להפסיד במשחק חוץ לקבוצה לא רעה בכלל.
    ירושלים חייבת עכשיו לקחת את משחקי הבית נגד נימבורק ודיז'ון בסיבוב הזה כדי לא להפוך מצב טוב, אחרי הניצחון על אאק, למצב מסובך מאוד מבחינת לסיים במקומות 1-4.
    באופק משחקי חוץ נגד באמברג ופואלדנברדה,
    מאזן של 4-3 חיובי ורובנו נהיה מרוצים.

ואם כבר מצב רע אפשר להסתכל על היכולת של נימבורק במפעל ולהרגיש טוב יותר. לזכותה ייאמר שפתחה עם לוח משחקים קשה .

נערך לאחרונה ב: ‏25/10/18
  9. גלץ Member

למכבי יש פוטנציאל אבל בלי הגנה זה פשוט לא יילך. נראה לי כמו ביזבוז זמן, אצפה במחצית השניה בריפרוף ביחד עם הליגה האירופית.
    נראה לי שגם @de Middenweg שלנו יתייאש קצת ולא נותן לנו תקציר מחצית..

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

למישהו יש לינק נורמלי?! אני בקושי רואה את המשחק כי כל לינק נתקע לי. ניסיתי כבר איזה 10...

11. Jefecito Member

כשהשחקן עם התפוקה הכי טובה בהתקפה זה קיין אתה מבין שאתה בבעיה. אי אפשר לנצח ככה את אולימפיאקוס בחוץ.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא בבית */aaarofl
    אני עוקב מדי פעם אחרי התוצאה ובסה"כ זו לא תבוסה ממנה ממש פחדתי. מכבי משחקת ללא רכז וללא שני שחקניה הכי טובים. גם איתם לנצח ביוון זו חתיכת משימה.

13. Telkiyski Member

אני אשאל שוב, למה אין שריונים להצלבה?

אם זה מפעל פרטי והכל גם ככה קומבינות ועניינים של כסף וקהל, שיקנו כרטיס להצלבה. אם יש עוד כסף בצד אז שיקנו גם ביתיות.

14. Scouser Member

כי הכסף בא מכל המפגשים במהלך העונה בין כל הקבוצות (וזה למה הפורמט החדש). נראה לי די ברור.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ממש מבין למה במכבי כל כך מאוכזבים. אתה פותח את היורוליג עם 4 משחקים ממש לא קלים, כשאין לך ברובם סגל שלם. למה להסתכל עכשיו על הכוס הריק? בוא נראה את אולימפיאקוס באה להיכל ללא ספנוליס ועוד שחקן בולט. האם הם היו מנצחים אז את מכבי ללא פציעות?

הפסדנו בחוץ מול פאו, אולימפיאקוס, בבית לצסק"א וניצחנו בחוץ את בודצ'נוסט. בסה"כ הרקורד לא מפתיע. גם ללא נעדרים היינו כנראה במצב הזה. אני דווקא מעודד כי לא הובסנו בשום משחק. אתמול חששתי מהפסד של איזה שלושים נק'.

צסק"א, פאו ואולימפיאקוס יהיו בשלב הבא. אם היינו מפסידים לביירן, גראן קנריה, ודרושאפאקה ומנצחים את בודצ'נוסט מצבנו באמת היה הרבה יותר גרוע. בשבוע הבא יש לדעתי כן משחק מאד חשוב, ברצלונה בחוץ. מה שכן, זה שוב משחק מחוץ להיכל...אם הוא היה נערך בארץ הוא היה כן די קריטי .

מכבי לדעתי עדיין מועמדת להיות קבוצת פלייאוף, אבל התקווה היא עכשיו שהיא תהיה בריאה וששחקניה הכי טובים ישחקו...

אגב, מגיע גם מילה טובה לקיין שקיבל פה לאחרונה הרבה ביקורת. אתמול הוא היה היחיד שתפקד. חשוב להזכיר שהבחור לא יהיה שחקן מוביל אלא משלים. אני מעריך שהחיזוק המתאים יגיע מהר. ושסקוטי יהיה בריא!

נערך לאחרונה ב: ‏26/10/18
    Roma אוהב/ת את זה.