מי שרוצה לראות את המשחק הראשון הערב בבית C (של הפועל ירושלים) במסגרת ליגת האלופות: לייטקאבליס-אנטוורפן המשחק יתחיל בשעה 19:30. משחקים נוספים בבית של הישראליות הערב: דיז'ון-נימבורק (21:00) ונציה-פאוק סלוניקי (21:30) טנריפה-טלקום בון (21:30)
אטוורפן חוזרת מפיגור 12 הפרש ברבע הרביעי לניצחון בליטא על לייטקבליס 91:87 אחרי הארכה. למרות שזו רק ההתחלה אני חושב שהתוצאה הזאת רעה לירושלים, בעיקר אם ירושלים תתמודד עם הבלגים על מקומות 5/6 שמובילים לשמינית גמר היורופקאפ (סיכוי טוב לזה).
דרך אגב ביריבה שלנו היום משחק יונאס מצ'וליס הליטאי המצוין. בכל מקרה ערוץ הספורט בוחר לשדר את כל המשחקים שלנו כרגע בערוץ הפרימיום החדש, מכבי וחולון ישודרו בערוץ ספורט 5 הרגיל. מעצבן אבל נמצא שידורים באינטרנט.
השידור של נס ציונה פועל אבל השידור של ירושלים לא, אני מדבר על הלייב ביוטיוב שליגת האלופות מעבירה, רשום לי הסרטון נחסם במדינה, מבאס לאללה הערוץ הזה. מצאתי שידורים ברשת אבל הם באיכות נוראית. החמישייה של קטש רעה ונמוכה.
במה ג'ונסון, באטלר, אמארה מועילים להפועל ירושלים??? כמה משחקים הם שיחקו? בכמה מהם נראו כמו שחקני כדורסל? אני מדבר על שלושתם כי הם זרים והם צריכים לתת תפוקה(על הישראלים אין טעם להרחיב נושא לעוס בטירוף) ג'ונסון הביאו אותי בתור מישהו שייקח זריקות הוא עושה את כמו חרא וכמובן בכל שאר האספקטים של המשחק הוא נראה כמו זבל מבאטלר לא ראיתי פעולה אחת נורמלית בכל המשחקים ואמארה שחקן עבר. פלדיין לא טוב היום אבל עדיין צריך לשחק כי שאר הזרים של ירושלים נראים כמו חרא כי הוא עדיף על זבל...(אני לא אוהב לדבר ככה אבל קיבינימט זה נראה רע פשוט). ג'ייקובן בראון פשוט נראה לא טוב מצד שני גם לי לא היה חשק לשחק אם הייתי רכז מחליף מסיבות לא מקצועיות... טוב נו נדבר על ישראלים... אליהו לא שחקן כדורסל יותר... זה כבר כמה שנים ככה הוא שחקן עבר תמיר בלאט בינוני, לא מפתיע מוזר קצת שבר טימור לא רואה שנייה..
לגמרי הזוי שבר טימור לא משחק. לא ציפיתי לכלום מירושלים למען האמת בטח לא הערב, קבוצה בינונית עם מאמן פחות מבינוני, ממש לא התרשמתי מהם במשחקים של גביע ווינר. חוץ מפלדין הזרים חלשים. אאק אתונה קבוצה טובה פחות ממה שחשבתי אבל זה יספיק לה. את האמת אוחיון כבר לא מה שהיה אבל הוא עדיף על אליהו ובלאט בהרבה.
אני רואה ירושלים, מפספס את נס ציונה ועכשיו רואה שמתחיל חולון, לא חשבו במפעלים האלה או במנהלת לתזמן קצת את הזמנים ? למה הכל ביחד ? נראה ירושלים במחשב וחולון בטלויזיה כמו אוהב כדורסל ישראלי אמיתי
נס ציונה עדיין עולה והמשחק קרוב לסיום לפי מה שאני רואה, גם הפסד מינימלי ועדיין עולים, הסיכוי לכישלון כאן קטן. אני רואה שנס ציונה הביאה אוהדים, גם ירושלים, גדול !
היה צמוד מבחינת הפרשים ואז קוק זרק וכשהוא זורק הסל נראה קרוב. השלשות שלו נכנסות כל כך בקלות הוא היה עם איזה 8 נקודות ברצף