כדורסל - הישראליות באירופה 2019/20

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏28/9/17.

1. גלץ Member

זה יהיה דומה למשחק באולימפיאקוס.
    20 הפרש כזה ברבע השלישי אבל ייגמר בין 8-13.

2. Jefecito Member

פנר ב20 אחוז יכולת. מכבי חייבת לנצח את זה.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה 26-18 ומכבי עוד יכלה לעלות לעשר הפרש. ואז שתי שלשות חופשיות נכנסות בשביל המארחת ומכבי נעלמה מהמגרש. יורדים להפסקה, 45-36 מקומי. חבל על הזמן. לראות איך מגינים במכבי. לא פלא שגם בליגה הישראלית חוגגות עלינו. דאטומה שלא נראה אתלטי במיוחד עושה שם צחוק מבולדן ותומאס. אם הראשון רוצה באמת להצליח בנ.ב.א הוא לא יכול להרשות לעצמו לעשות עבירות על שחקנים שזורקים לשלוש. ג'ונה פשוט איחר שם וכעונש עוד קיבל שלוש נק' מהקו.

לא כוחות. פנר שיחקה איתנו רבע וחצי ואז התחילו לקחת את היריבה ברצינות. זה קצת מזכיר מה מכבי עשו בימים טובים יותר...באמת האמנתי שאולי הקבוצה מסוגלת לשחק ביחד ולנצל את העובדה שהאלופה היוצאת כבר בשלב הבא. תקווה ומציאות לחוד. בנתיים זה נראה כאילו זה ייגמר לפחות 15 הפרש לרעתנו.

4. Jefecito Member

הכל תלוי איך מכבי תעלה לרבע השלישי. אם פנר תמשיך את המומנטום שהיה לה בסוף הרבע השני למכבי אין סיכוי.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק הזה גמור. המארחת פשוט ברמה אחרת. אגב נורא נחמד לשמוע את אלי סהר מאונן בשידור על היכולת של פנר, אבל אין שם שום טורקי. הכל על טהרת זרים...ברגע שלא מדברים על מכבי פתאום אין בעיה שקבוצות משחקות רק עם זרים. מה שקוראים בשפה פשוטה צביעות (שנובעת משנאה פשוטה). בשביל הנהלת מכבי העונה הזאת מתפתחת בנתיים לצורה לא רצויה. אנחנו עדיין לא מחוץ לאירופה, אבל החורים בסכר נעשים יותר גדולים.

בעוד יומיים משחק חובה מול פאו. לא נראה שננצח גם שם, אבל תקווה תמיד יש...

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיום, 87-73 לפנר.
    המשחק למעשה נגמר בריצה של הטורקים בסוף הרבע השני. מה שקרה אחרי ההפסקה כבר היה לפרוטוקול. מכבי מצאה את עצמה לפני עונה בבור מאד עמוק, אבל למרות הסגל היותר טוב אנחנו למעשה מתפרקים בחודש פלוס האחרונים. באירופה למרות שיש עוד סיכוי ריאלי המקום השמיני נראה כרגע די כחלום רטוב. גם בארץ חולון נראית הפייבוריטית לדאבל היסטורי.

ביום חמישי בבית מול פאו. היום הייתי אפילו טיפה אופטימי, אבל מכבי החזירה אותי חזק מאד לקרקע. נראה לי שבעוד יומיים זה תלוי יותר ביוונים מאשר בנו.

7. גלץ Member

הפתעה גדולה אם מנצחים את פנא לדעתי..
    אחת מהיווניות תיקח את הגביע.
    חוץ מצסקא הן נראות הכי טובות במפעל אבל בפיינל פור כולנו יודעים שצסקא פשוט לא מסוגלת לנצח קבוצה יוונית.

פנר לא מרשימה, מול מכבי זה הספיק אבל היא הכי חלשה מהשישייה הראשונה. נגד ההגנה של מכבי זה לא חוכמה.
    מקווה שז'לגיריס תצליח להגיע לפיינל פור, זה יהיה מרגש. ליטאים חולי כדורסל, הם יצליחו למלא את האולם ולעשות שם צבע.

נערך לאחרונה ב: ‏20/3/18
  8. Roma מנהלים

de Middenweg,
    לא הבנתי למה אתה חושב שהמשחק לא חשוב עבור פנר או קבוצות שעלו שלב? כרגע מאוד קריטי אם אתה מקום 2 או 3(מה שפנר נלחמת כרגע) כי מקום 2 מקבל את חימקי לסדרה ומקום 3 מקום את פנאתיניקוס שאף פעם לא כדאי לפגוש.
    רק צסק"א והקבוצות ממקום עשר כולל איבדו עניין במפעל.

לא צפיתי ממכבי לשום דבר היום, פנא בבית זה כבר סיפור אחר - משחק של עונה שלמה.
    במכבי צריכים להתפלל שבאבמרג וברצולונה יצליחו לנצח את באסקוניה.

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

פנרבחצ'ה - מכבי תל אביב: תגובות לאחר המשחק - וואלה! ספורט

אין לי אפילו איך להתייחס לחרא שכרגע קראתי... אתם קבוצה חדשה(?!) שלומדת עדיין לשחק ביורוליג, ספאחיה?! אתה מכבי פאקינג ת"א, יא דפקט! אתה שש פעמים אלוף אירופה שאחד מהם אפילו לקח תואר לפני 4 שנים. ומילא זה, אתה מדבר על קבוצה חדשה בסוף מרץ???

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  10. Roma מנהלים

המשחקים שנותרו למכבי תל אביב:
    פנאתינייקוס (בית)
    באסקוניה (חוץ)
    ולנסיה (חוץ)

המשחקים שנותרו לבאסקוניה:
    באמברג (בית)
    ברצלונה (חוץ)
    מכבי תל אביב (בית)
    אנאדולו אפס (בית)

=

מכבי בחוץ. לצערי אני לא רואה את באסקוניה מפסידה למעט ברצלונה, השתפרה מאוד לאחרונה רק חבל שזה מאוחר מידי עבורה, בניגוד למכבי שאני בספק אם תצליח לנצח יותר ממשחק אחד.

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לא תודה, ביכולת הזו אני מוותר על הצלבה בכל מקום. שמיני, שביעי, שישי, זה ייגמר ב-0-3 מהדהד.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  12. גלץ Member

מכבי יפסידו בכל המשחקים שנשארו

13. תומר1989 Member

כזה משנה אם מכבי יסיימו מקום 8 או יעופו עכשיו? כי בסדרה מול צ'סקא אין שום סיכוי

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

במצב הנוכחי גם בסדרה מול אילת אנחנו מפסידים. וזו לא קלישאה, אלא האמת לאמיתה. לא חושב שהבעיה כרגע היא היכולת המקצועית אלא נטו איבוד שליטה של המאמן עם הסובבים אותו ועם השחקנים שלו. לו לא כיף לאמן אותם ולהם לא כיף לשחק תחתיו. זה כבר הרבה מעבר ליכולת מקצועית נטו.

15. גלץ Member

גם נגד אולימפיאקוס, פנא וזלגיריס אין סיכוי בלי יתרון ביתיות (ותכלס גם עם יתרון ביתיות לא נעבור את שתי הראשונות).
    בכל מקרה אני מעדיף עלייה לרבע גמר ותבוסה של 3:0 מאשר שיעופו עכשיו אבל לא חושב שזה אפשרי עם המשחקים שנשארו.