כדורסל - הישראליות באירופה 2019/20

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏28/9/17.

1. Jefecito Member

ועדיין איכשהו מכבי ביתרון נקודה בסיום הרבע השלישי.
    מי שתטעה פחות ברבע האחרון תנצח.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

למרות היתרון מכבי עדיין נותנת לי את הרושם שהכל אינדבידואלי. אולי הבנזין נגמר אצל חימקי, אבל אני עדיין לא משוכנע ביכולת המארחת.

Jefecito אוהב/ת את זה.
  3. Jefecito Member

איך חימקי מדורגת 7 ביורוליג? המשחק שלה רוב הזמן כמו של מכבי עשוי מאחד על אחד ותלויה בשבד לגמרי.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי רודפת כבר איזה חצי שלם אחרי חימקי. הרוסים ממשיכים להוביל בהפרש קטן של 2-6 נק', אבל מכבי לא תנצח ככה. היא לא מסוגלת לתת פוש אמיתי והיא תפסיד.

5. Jefecito Member

מגיע לחימקי לנצח. במקום שמכבי תנצל את החיסורים של היריבה היא ממש מסתבכת.

6. yakov_y YNWA

סיום משחק הזוי, קשה לעכל.
    אם ספאחיה מפסיד לחולון הוא חייב ללכת הביתה, זה יהיה כבר הפסד רביעי לחולון העונה וזה אומר בעצם שגם בסיום העונה הם לא יינצחו למרות שהסגל טוב בהרבה מחולון, לא יודע כמה שחקנים של חולון נכנסים ל-10 של מכבי ת״א, אסור למכבי ת״א לפחד כאן משינוי משמעותי, אני הבנאדם שהכי מאמין שמאמן חייב להמשיך עד שהקבוצה מתרסקת אבל הפסד בשבת יכול להיות הדבר הכי טוב למועדון.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפסד צודק. אי אפשר לרדוף כל כך הרבה זמן אחרי קבוצה ולא לעשות פוש אחד רציני. כמה פעמים ההפרש היה רק סל אחד? אולי איזה 5-6 פעמים. במקום לקחת את ההובלה מכבי נחנקה פעם אחרי פעם. איבוד מטומטם, זריקה מיותרת לשלוש, החטאה רשלנית. מה לא קיבלנו היום? פשוט נתנו לרוסים את ההרגשה שיקרה מה שיקרה הם ינצחו. מה שבסוף הפסיד לנו את המשחק זו השלשה של גיל. לא שבד, אלא גיל. יכולנו היום לעשות צעד חשוב לעבר השלב הבא, אבל נחנקנו. עכשיו ננצח באיסטנבול.......yeah right...

8. Roma מנהלים

וואו איזה סיום. איזה נאיביות של שתי הקבוצות. בסוף הגיע לחימקי לנצח ומכבי צריכה להרגיש מאוד פרייארים.

---

קהל הרולקסים פשוט מרגיז אותי, יש לי כמה חברים אוהדי מכבי סטודנטים שהחוויה כבר הפכה למאוד יקרה עבורם אבל אני יודע איך הם היו תורמים לאווירה במשחקים בהיכל ואני במקום זה רואה מלא קהל של רולקסים ועסקנים שרק רוצים להשתמש במשחקי היורוליג כסמל סטאטוס. פשוט מטריף והקהל האמיתי של מכבי ואירוגוני האולטרס צריכים למחות שוב ולהביע את הדעת על הנושא.

בסוף הרבע השלישי, כל ההיכל פתאום געש והפך לרועש ברגע שמכבי התחילה את הקאמבק ואז שוב במצב שהקבוצה צריכה את האוהדים נשארו רק האוהדים הפשוטים.

9. Roma מנהלים

עוד משהו בקטנה, פייר ג'קסון צריך להבין שכדורסל משחקים משחק שלם ולא רק ברבע האחרון. תופעה לא מוסברת הבחור הזה.

בנתיים באסקוניה עושה את העבודה בבית מול ז'לגריס, אם הספרדים יינצחו הסיכויים לTOP8 יקטנו בצורה משמעותית. התחלנו את הערב עם סיכויי לסיים בשישיה הראשונה..

10. yakov_y YNWA

האתר של היורוליג קרס, מאמין שזה זמני בעקבות הלחץ.

זוכרים שב-3 השנים האחרונות מכבי ת״א סבלה ממכת פציעות הזוייה, אצל המאמן הלטבי בעונה שעברה הייתה מכת פציעות הזוייה שאני לא זוכר מעולם באף קבוצת ספורט כולל בוסטון הנוכחית, אז... העונה לא רק שמכבי ת״א עברה כמעט 0 פציעות העונה שזה הכי מעט באירופה לדעתי, שאר הקבוצות ביבשות עוברת מכת פציעות כל כך קשות ומכבי ת״א רק מרוויחה מזה, תארו לכם את חימקי בצמד המשחקים בסגל מלא, את הספרדתיות, ספואלניס לא שיחק נגדם ועוד, לספאחיה יש המון מזל, המאזן של מכבי ת״א משקר והיא צריכה להגיד תודה על המאזן הזה, מאמן איכותי היה מוציא יותר.

גלץ אוהב/ת את זה.
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Roma
    הנהלת מכבי רצתה להכניס יותר כסף לקופת המועדון, אבל במקום זה קיבלנו יותר אווירת קונצרטים. לא רק זה, רפי גינת היה אדיר, יחיד בסוגו. קיבלנו בחזרה מטומטם שצורח כמו מפגר. שי סידי פשוט גורם לי לסגור את הווליום...

לחלוטין מסכים איתך לגבי ג'קסון. האיש מופיע למעשה בעיקר ברבע האחרון. בסוף היום קיבלנו גם מעט מדי משחקנים אחרים. קול היה צריך לשבת הרבה זמן בחוץ בגלל שופט דפוק (ברזוקאס משתולל חצי שלם ללא שום תגובה) אבל למרות 91 נק' יש לי הרגשה שקול, תומאס ובולדן פשוט נתנו מעט מדי נק'.

אין. מכבי בעטה בדלי והיא עשתה את זה בעיקר בעצמה. אגב שבד אחלה שחקן, אבל הוא מעולם לא יהיה ספנוליס. הרוסי מרשה לעצמו יותר מדי להשתולל.

Roma אוהב/ת את זה.
  12. גלץ Member

שי סידי נראה לי מפחיד יותר את השחקנים של מכבי מאשר את היריבה.
    חימקי בסוף לא הייתה צריכה יותר מדי שלשות כדי לנצח כאן. עכשיו אין יותר את התירוץ שמכבי הפסידה כי היריבה תפרה שלשות ללא הכרה ו"הכל נכנס", אין הנחות.
    קבוצה שמפסידה בבית לאנדולו, למלאגה ולחימקי לא מגיע לה לעלות.

נערך לאחרונה ב: ‏15/3/18
  13. Telkiyski Member

מה עם דיאנדרה קיין והתנועות חנק?
    איזה צחוקים עם דיאנדרה.

אגב יפה איך ספאחיה תמיד מזכיר את השופטים בכל הפסד.

נערך לאחרונה ב: ‏16/3/18
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק מעניין הערב. למעשה זו לא כוחות, אבל פנרבחצ'ה כבר בטוחה בשלב הבא. ברור ששחקניה של אוברדוביץ' יבואו בגישה מנטלית אחרת מאשר מול צסק"א. אולי שחקני מכבי מסוגלים פעם לתת משהו אקסטרה מעצמם. אולי ספאחייה לא יעשה טעויות קריטיות.

אני מתקשה להאמין שננצח הערב, אבל אולי יקרה הערב איזה נס קטן. אולי...

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

נס קטן יהיה אם נפסיד 15 הבדל ומטה.