יש להם שחקני nba. באמת שזה נראה כמו אינדיאנה נגד מכבי כזה. אבל לא ציפיתי אחרת את האמת. דה קולו מטורף לגמרי, נגד הגנה כזאת הוא יכול לשבור שיא נקודות ביורוליג
לא הבנתי חשבתם שמכבי יכולה לדגדג את צסק"א? אם מכבי תעלה, אם מאלגה ובאסקוניה מנצחות המצב יהיה מאוד בעייתי, הסדרה מול צסק"א תיהיה מאוד אכזרית בשביל הצהובים.
וואלה קשה לי לראות משחק שמכבי מנצחת בו מהמשחקים שנשארו חוץ מחימקי בבית שגם זה יהיה קשה מאוד. ולנסיה, באסקוניה ואנדולו בחוץ, פנא בבית. נראלי שלא יעלו. עריכה: ואפילו שכחתי להזכיר את פנרבחצ'ה בחוץ.
הגיע הזמן להפנים-מכבי קבוצה סתמית לחלוטין ואולי אני אפילו עדין. לא מסוגלת לנצח אף אחת מהגדולות, לא מסוגל לנצח אף קבוצה בחוץ, עושה את המינימום שבמינימום ואני לא אופתע אם היא גם תתחיל להפסיד בבית לקבוצות בלבל שלה. הסיכויים שתעשה טופ 8 לא גבוהים, וגם אם היא איכשהוא תשתחל לשם זה יגמר בסויפ קליל.
בחיים לא. לא מציאותי היה לחשוב שנוכל לנצח. אולי לפני איזה חודשיים יכולנו עוד לדגדג אותם בבית, אבל בשבועות האחרונים מכבי גם מפסידה בבית לקבוצה ישראלית שנותנת לשחק לשחק מולה ארבעים דקות. אני די חושש מהתמוטטות בטח לאור ההרגשה שיש בעיות בחדר ההלבשה. זה יכול להפוך לכדור שלג שמאד קשה לעצור. צסק"א תהיה בפיינל פור וסביר להניח שהיא כבר תפסיד שם נגד קבוצה יווניה.
באסקוניה ניצחה. מבט זריז על לוח המשחקים של שתי הקבוצות המצב שלכם רע, רע מאוד. לבאסקוניה משחקים הרבה יותר נוחים וגם כרגע היא תלויה בעצמה במידה ותנצח את המשחק ראש בראש עם מכבי מעל 6 שככל שהזמן עובר ועובר מריח כמו האופציה הראלית. לדעתי הכיסא של ספאחיה כבר מתחיל לרעוד מאז ההפסד בגמר הגביע.
שמע, אני גם לא בדיוק מחכה לסדרה קצרה מול הרוסים ממוסקבה. אני מאד מאוכזב מהבדלי הרמה בינינו לבין צמרת היורוליג, אבל למרות איבוד הגביע המקומי העונה הזאת עדיין לא אבודה. אני בהחלט חושש מכדור שלג שלילי שיצבור בתקופה הקרובה תאוצה, אבל לפני שנה מצבנו היה בכלל גרוע. כנראה שאין ניסים, גם בכדורסל . מה שכן, זו תהיה תקופת מבחן לספאחייה, קול וג'קסון. לפני מספר שבועות הייתי יותר אופטימי מאשר היום, אבל בוא נראה מה יקרה במשחקים הבאים.
אף אחד כנראה לא מצפה ממכבי לעשות משהו בהצלבה אם היא תגיע לשם. עצם זה שהם יכנסו לפליאוף אז זה כבר הישג, במיוחד אם אתה משווה את זה לעונה שעברה.
בדיוק ולכן גם לא צריכים להיות יותר מדי מאוכזבים. אפילו אם נסיים בסוף במקום התשיעי הכישלון לא יהיה כזה גדול. מה שקרה מול חולון מבחינתי הרבה יותר בעיה. כן חשוב לי לציין שאני מצפה מהקבוצה הנוכחית של מכבי לקחת אליפות.
נכון שהיום יש משחק חוץ ונכון שהקהל הטורקי הוא תמיד קהל חם שדוחף את הקבוצה שלו, ועדיין מכבי חייבת לנצח היום,בטח קבוצה בסדר גודל של אנדולו. די נמאס כבר מה"אנחנו לא יכולים לנצח בחוץ" הזה. קבוצה אפילו בינונית חייבת לדעת לנצח בחוץ כשצריך. אם מכבי מפסידה היום לא רק שהסיכויים שלה להעפיל להצלבה יורדים עוד יותר גם לא יגיע לה להעפיל.
סוני ווימס ינצח להם. בסדר מקסימום מכבי לא יעלו, לבסקוניה מגיע יותר. מה שכן מכבי לא יכולים להתלונן אחרי שנה שעברה, טופ 10 זה התקדמות וגם מיקום מאוד מחמיא להם לפי היכולת המביכה שהם מציגים לא מעט פעמים השנה.
מחצית: 43-42 למכבי. אותי בעיקר מעניין מה יהיה בחצי השני. ביד אליהו מקולום ניצח למעשה לבד את מכבי, היום יש את ווימס בקבוצה. כרגע האקס כבר עם 15 נק'. בצד הצהוב יש יום קליעה טוב למייקל רול. בסה"כ אנדולו קבוצה שאולי צריך בסיטואציה הזאת לנצח, אבל זה לא יהיה פשוט. הקהל לא הגיע בהמונים והאווירה למעשה פסטורלית. זו לא הבעיה שלנו.
67-62 למכבי, סוף רבע שלישי. מכבי יושבת מאחורי ההגה, אבל הטורקים עדיין במשחק. אהה, עכשיו אני מבין, "אבדי אפקצ'י" כבר לא קיים.
אנדולו זה מסוג הקבוצות כמו מילאנו, בלי הגנה ואימון בסיסי. התוצאות שלהם מאוד מאכזבות לאור הסגלים הנוצצים. יופי של ערב של מכבי מהשלוש. ניצחון חשוב ועכשיו התפילות עם ולנסיה שתארח את באסקוניה.