כדורסל - הישראליות באירופה 2019/20

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏28/9/17.

1. גלץ Member

לא רואה את מכבי מסיימת בטופ 8, זאת קבוצה ממש חלשה מנטלית. אי אפשר כל הזמן להסביר הפסדים בקליעות משוגעות של היריבה, ההגנה של מכבי פשוט חלשה ושמכבי נכנסת לבעיה היא בדרך כלל תיכנס לברוך ותיתקע עד שתיכנס לפיגור דו ספרתי ולא תצליח לצאת מזה, דפוס קבוע. שמלאגה התחילה להוביל ידעתי שזה ייגמר לא טוב. בכל מקרה הבאתי למלאגה בווינר לפחות.

2. Telkiyski Member

אין שריון להצלבה? לפיינל פור?
    למה לשלבים המוקדים אפשר להשתריין במפעל הזה ולשלבים המאוחרים לא?

3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

שמע, יחסית למפעל שלא מעניין אותך אתה מדבר עליו מלאאאאא.

Roma אוהב/ת את זה.
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

וזה לדעתי בדיוק הקטע. השחקנים כנראה גם נלחצים מזה. בכל זאת אני רוצה להאמין שנמשיך להאבק על מקום בפלייאוף, אבל בצורה הזאת אנחנו יורים בעצמנו.

5. DRORIKO Member

המחלה הידועה של מכבי

6. Roma מנהלים

ככה זה שהקבוצה שלך לא מעניינת אפילו את האוהדים שלה.
    עוד הודעה שכל המטרה שלך להתסיס ולנסות לרדת על מכבי.

---
    • הספרדיות קבוצות מעולות, בכללי הליגה הטובה באירופה. מכבי מאוד תתקשה במשחק בספרד.
    • אם במשחק שעבר החמאתי לסאפחיה על ניהול משחק מעולה הפעם הוא די חלם, ברבע האחרון טיוס ובולדן היה חייבים להיכנס הרבה יותר מוקדם ע"ח פארחובסקי והשחקן התורן ששיחק בתור 4. בכל מקרה עדיין יש למכבי מאמן ו-וואחד מאמן על הקווים.
    • מכבי עם מאזן 8-7 חיובי. האוהדים יכולים להיות מרוצים. אפשר הרבה לבכות על הפסדים מיותרים אבל היו גם ניצחונות מאוד מפתיעים בסה"כ הכל מתאזן. הבעיה? הסיבוב השני הרבה יותר קשה.
    ---

ברביעי סיימנו את דרכנו ביורוקאפ עם עוד הפסד, הפעם פתחנו מצוין ודעכנו עד להפסיד ב-20 הפרש.
    אומיץ' ודיי נמצאים במצב בעייתי, פאפרגלו רוצה לעזוב, אנחנו עדיין עם מאמן טירון על הקווים והישראלים שלנו מנצלים את המצב להשגת דקות שלא תתרום לנו בעתיד הרחוק. גיא הראל ואורי אלון חולמים.

idans10 אוהב/ת את זה.
  7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Roma
    עוד מילה על הקבוצה שלך.
    היה צפוי שלא תנצחו בטורקיה. זה היה לדעתי קורה לכל קבוצה אחרת. מנטלית אתה לא חד. לדעתי זו לא הבעיה. בעיני האתגר עכשיו הוא כמובן הליגה המקומית. דאבל מקומי עדיין מטרה בר השגה. אני מבין את האכזבה שלך, אבל תואר אליפות למשל לא תמתיק טיפה את העונה האירופאית המתסכלת?

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים במחנה הצהוב ההפסד התקבל (בצדק) בצורה קשה. ספאחייה רתח בסיום המשחק, אבל ניהול המשחק שלו ברבע האחרון תרם לבלאגן. ברגע ששחקנים והמאמן לא יהיו בקו אחד כל קבוצה עלולה להסתבך!

מדברים עכשיו גם על חיזוק הקבוצה. חושבים על גארד הגנתי שיעזור בהגנה החלשה על קשת השלוש. זו אכן בעיה, אבל בכל זאת עדיין חסר לי ביג מן שיעמיק את הקו הקדמי. מה שכן, תומאס היה חסר אתמול. לא משוכנע שאיתו היינו מנצחים, אבל ברור שעם שחקנים כמו שגב וג'ייק כהן לא מנצחים במלחמה. משעור עוד הפתיע אותי לטובה, אבל בסה"כ גם הוא עדיין צריך להשתפר.

9. Roma מנהלים

ברור, דאבל מקומי והעונה תירשם כמוצלחת מאוד.
    הבעיה כרגע שאין לנו מקום להחתים זר חדש ו-שלושה מתנדנדים - כל אחד מהסיבות שלו ומאמן שלא ראוי לפחות בנקודת זמן הזאת לאמן את הקבוצה.

אני חושב שהבלחה אחת ביורוליג אולי תיהיה מרגשת אבל לא שווה הרבה יותר מדי, צריך לצבור מסורת של זכיות בליגה המקומית בשילוב עם הצלחה ביורוקאפ ולבנות את השם של המותג.

גלץ ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני די חושש מהמשחק הערב. ריאל תרצה להחזיר לנו וללא קול ותומאס אנחנו כנראה נהיה בשר תותחים.

11. גלץ Member

ההפרש פחות חשוב(בהפסד כמובן) למרות שאני מבין אותך , 15 פלוס יוריד את המוראל לקרשים אחרי ההפסד בדרבי. לא היו לי ציפיות גבוהות בקשר למכבי ביורוליג גם לפני אבל עכשיו אחרי הפציעות האלה סיכוי לא רע לשרשרת הפסדים בסיבוב השני. קבוצות כמו הכוכב האדום ובאמברג טובות ממכבי לדעתי כרגע וחוששני שזה גם יתבטא בטבלה בשבועות הקרובים.

נערך לאחרונה ב: ‏5/1/18
  12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מזה אני חושש גלץ. משחק מול ריאל בחוץ גם קבוצות יותר טובות (ובריאות) היו מפסידות. המפתח יהיה מה יקרה מול באמברג למשל בשבוע הבא. אם מכבי רוצה להמשיך להאבק על מקום בפלייאוף היא צריכה ניצחון.

נו טוב, קודם הערב. מעריך שנקבל תבוסה. ניחוש שלי 20-25 נק' הפרש לטובתם. צריך לקוות גם שספאחייה והשחקנים לא יתחילו להתעמת. בדרבי האחרון קראתי דברים שלא נעים לקרוא.

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מכבי חייבת לבקש מהיורוליג לשחק רק 20 דקות מתוך 40.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראיתי את המשחק אבל ההפסד לא הפך לתבוסה קשה. כשאני רואה את המספרים היבשים אני בעיקר מתרשם מפראחוסקי. עידן, הוא מתחיל להשתלב, הא?

אז בשבוע הבא משחק חובה מול באמברג. שם זה מאני טיים. נראה מה יהיה.

15. Telkiyski Member

או לבקש שריון מתקדם מסוג A+ שמקנה מקום אוטומטי בהצלבה.

למה אין דבר כזה אני עוד לא מבין.