@Roma את אולימפיאקוס מי סופר, ספנוליס סתם חוטב עצים לא ברצינות, תוסיף אותם לרשימה שלי. מה דעתך על פאו? הם ניצחו אותנו ביוון, אבל איכשהו אני עדיין לא יודע אם הם באמת שייכים לרמה הכי טובה. הליגה באמת עוד ארוכה ותמיד יש פציעות, אבל במצב של היום מכבי תלחם על מקום בפלייאוף. בעיניי זלגיריס יריבה מאד מסוכנת, אבל גם חימקי, באסקוניה, ובאמברג עוד עלולים להעיף אותנו. הדבר החיובי במצב היום שניצחנו בחוץ את חימקי ובאמברג, אבל שוב, זה באמת מוקדם מדי בשביל לפנטז על הפלייאוף. זוסמן יהיה בסדר, כך אני באמת מקווה. הוא מתפתח יופי. בוא נראה מה יקרה איתו בעוד שנה שנתיים. צודק לגמרי מה שאתה אומר לגבי הישראלים. החוק הרוסי לא גרם לשום התדקמות אצל השחקן הישראלי. ובולדן? בצורה הזאת הוא אכן ישחק בעונה הבאה בנ.ב.א.
מצד אחד מלאגה ניצחה העונה את פנרבחצ'ה וברצלונה, מצד שני אתה למעשה אומר שהפסד לא יהיה מקובל עליך לאור המשחק היום? שמע, ניצחנו ברוסיה את חימקי, אבל קיבלנו בבית סטירה מאנדולו. מה זה אומר? בדיוק שום דבר. בגלל אורך הליגה יש תמיד משחקים טובים מול חלשים. בגלל שלמכבי אין קבוצה מהדרג הראשון העליות וירידות עלולות להיות עוד יותר חדות. הפסד או ניצחון בשבוע הבא לא יגיד עכשיו הרבה. תהנה עכשיו מהניצחון ומחר יש יום חדש
אולימפיאקוס נראים בלתי עצירים. כל קבוצה שמגיעה מולם למשחק צמוד יכולה כבר לוותר על הניצחון מראש. ניצחון בנקודה על מכבי, בהארכה על ריאל, בשתי נקודות על צסקא, נקודה על מילנו. אלופת אירופה?
נכנסתי עכשיו לטבלת השכר של מכבי. דיברתלומאו+משעור+כהן עלו לך ביחד 800 אלף. שלושתם הגיעו אך ורק בגלל החוק הרוסי. עם הכסף ששילמת עליהם היית יכול להביא זר תותח. ככה שזה לא נכון להסתכל על תקציב השכר של מכבי AS IS
רגע, רגע. עכשיו תומאס השחקן הכי טוב? אתמול הוא לא ממש תרם הרבה. הגנתית טיוס למשל יותר חשוב בקו הקדמי. התקפית תומאס ייחסר, אבל לאחרונה הוא גם לא היה ממש יציב. הפציעה מעצבנת, אבל היא לא אמורה לגמור לנו את העונה. צריכים לתת מלחמה מול מלאגה ובמדריד גם ככה אנחנו אמורים להפסיד. בליגה/גביע מקומי אחרים כבר יתפסו את מקומו. המצב של ירושלים ללא האוול הרבה יותר קריטי להם מאשר פציעת תומאס. יהיה בסדר חבר'ה!
אני מתקשה לעקוב אחרי המשחק, אבל מכבי שוב מראה חוסר יציבות נוראית. חצי ראשון מובילים בהפרש מעל לעשר נק', והנה עכשיו ברבע הרביעי אנחנו מפגרים בנקודה.
שיילכו קיבינימט. כשמגיעים ליד אליהו כל טמבל קולע ממגרש החנייה. נמאס. אהה, 9-18 מהקו. וואלה, הנה ההפרש.
למכבי גם אין עומק, בטח לא בקו הקדמי. שגב, משעור, ג'ייק כהן. אלה לא שחקנים לרמה הזאת. בסוף מלאגה מנצחת בצדק, אבל כשיכולים לכסח לקבוצה יריבה את הצורה אז מכבי שוב לא עושה את זה. בסוף כל זריקה שלהם ממגרש החנייה נכנסת ואנחנו מאבדים כדורים בשלומיאליות. חומר למחשבה. אולי כדאי לצרף עוד ביג מן זר כי לדעתי ההפסד הזה יכול להרוס הרבה. @גלץ כמו נגד אנדולו, בדיוק היום נגד מלאגה. מנצחים קבוצה ברמה הכי גבוהה (ריאל ופנר) ואחר כך עושים במכנסיים מול קבוצות פחות טובות. לדעתי זה קודם כל עניין מנטלי.
לא צריך להתעוור משום דבר, אבל גם לא להוריד מניצחונות יוקרתיים וכזה היה הניצחון מול פנר. מכבי היום הפסידה את המשחק ב-100% נקודה. מלאגה לא היתה יותר טובה בשום שלב של המשחק. גם ברבע השלישי הכי טוב שלהם, עדיין ההפרש היה מאוד צמוד והם אלו שנשארו במשחק בגלל קליעות משוגעות. בד"כ יש לי הרבה מה לומר על הגנת השלשות שלנו, היום זה לא אחד מהימים האלו. הם קלעו כמה קליעות קריטיות ממש קשות. זה כמובן לא פוטר אותנו מאחריות. קבוצה שקולעת בבית 50% עונשין לא יכולה לנצח. אבל זה פשוט הזוי שבחצי הראשון נגמר 6 הפרש כשהיה אמור להיות 20 לטובתנו ושוב החוסר מחץ הזה נמצא בעוכרנו. בחצי השני לקראת סיום המשחק, כשכל קליעה מרגיזה שלהם נכנסה, זה הכניס את מכבי ללחץ מיותר. גם הייבוש של בולדן ברבע האחרון (נכנס מאוחר מדי) לא תרם. מרגיז להוביל כמעט בכל הקטגוריות ובסוף להפסיד, בטח בבית ובטח לקבוצה בינונית. אבל אין ברירה, כיום אנחנו קבוצה בינונית והמטרה להשתחל ל-1-8 נותרה בעינה.