עם אותו מספר נצחונות כמו של מקום 13(במברג) ועם ניצחון אחד פחות מגלא שסיימה 12. סליחה על הטעות האיומה.
לא טעות איומה, גם לא מקום 10. תכלס גם אין הבדל בין מקום 9 ל-16, אבל כן יש הבדל בטור הניצחונות. וכשקבוצה מעוטרת כמו מכבי משיגה פחות מ-50%, הרבה פחות, אז זה כן משמעותי. בכל מקרה, אין בכלל מה להשוות עם שנה שעברה.
*מבואס על ליטבליקס. בגלל ההפסד הזה של ירושלים ליטבליקס חייבים לנצח בשבוע הבא במונטנגרו בשביל לעלות(הלוואי..) הגיע לליטאים לעלות יותר מאמיליה הבינונית הזאת , ניצחו את כל הקבוצות בבית חוץ מבאיירן שהפסידו להם בנקודה(שכנראה חרצה את גורלם). מגיע ללברינוביץ הקשיש הלא נגמר לעלות שלב. ירושלים קבוצה מוכשרת , לא כל קבוצה מצליחה להפסיד משחק ביתי מול קבוצה כזאת 13 הפרש. *יובנטוס בלי בופון זה לא אותו דבר, מפסידה לקרשיקאה הערב ואם חולון מנצחים אותם בשבוע הבא מעל 3 הפרש זה יקרב אותם להבטיח את המקום השביעי והם ישחקו ברוסיה נגד אניסיי בקרב על המקום ה6 שיוביל ליורופקאפ. אבל הייי זאת חולון..(בואו לא נבנה על זה). *מינסק(שסיימה מקום ראשון בבית עם בני הרצליה ביורופקאפ) מפסידה הערב בבית לבקן מדנמרק(אותה קבוצה שנאנסה ע"י נהריה שנה שעברה בליגת האלופות עם איזה 40 הפרש). אין לי מושג איך זה קרה..... *מחר משחק נגד פנרבחצ'ה. יאן וסלי נראה בלתי עציר. היחיד שקצת יכול להתסכל עליו בלי לשבור את הצוואר זה פרחובסקי שקצת משתפר לאחרונה. כל תוצאה שהיא לא הפסד לאלופת אירופה, הפתעה ענקית.. מנסה להיות אופטימי לגבי מחר, אבל לא מוצא שום יתרון ספציפי של מכבי על התורכים. הייתי אומר הביתיות אבל אם הם לא יתרגשו באולם של צסקא אז מה זה מנורה מבטחים שכמעט כל קבוצה ברמה של התורכים תופרים פה את הסל משלוש נקודות.
י-ם הודחה. מה עושים עכשיו ? מה עם האווירה ? השחקנים ייתנו הכל בליגה ? יגיעו גבוה ישראלי לשפר את הקו הקדמי מבחינה הגנתית ? יגיע מאמן ? יהיו השלכות בהנהלה ? הדבר הכי חשוב, היא השאלה מה עם הזרים ? אם יישארו עם 5 זרים וישחררו 2, פתאום נפצע שחקן זר, מה ייקרה ? אם יישארו 6 זרים וישוחרר רק אחד זה בעייתי, אולי הפיתרון להשאיל עם אופציית החזרה ? ואם משחררים את פרפוגלו אז יש רק 3 טבעי אחד בקבוצה. קיצר, המצב חרבנה, רק שיייעשו כבר מהפכות שם.
?Whatcha Say https://static.independent.co.uk/s3fs-public/thumbnails/image/2017/10/16/12/wojciech-szczesny-3.Xxx
ירושלים פשוט מביכים. אשכרה מכבי של שנה שעברה. עזבו שאין צ'אנס (לא באמת היה צ'אנס כבר לפני שבועיים), אבל רבאק, לסיים אחרונים בבית הזה זו באמת בושה וחרפה.
ניצחון יוקרתי ומאוד חשוב על פנר אחרי שני הפסדים. זה היה ללא ספק המשחק הטוב ביותר של מכבי העונה. כמו שהמשחק מול פאו היה כזה שבחיים לא היינו מנצחים גם לא עוד יומיים, ככה היה המשחק הזה. זה היה היום של מכבי, פנר לא היו מנצחים את זה בכל מקרה. מהשנייה הראשונה והרבע הרצחני הראשון, פשוט הרגנו אותם. כל השחקנים היו מצויינים. ג'קסון כמובן בלט מעל כולם אבל אני דווקא הייתי רוצה לציין את קיין. משחק ענק שלו, בעיקר הגנתית. הבחור פשוט יודע לשתק את השחקן שמולו והאמת שגם בהתקפה קיבל את ההחלטות הטובות. קול עם סלים חשובים, טיוס הוא העוגן ההגנתי הבלתי מעורער ובולדן פשוט הופך להיות השחקן המועדף עליי. גם פרחוסקי ממשיך בהתקדמות ואפילו זוסמן עם דקות טובות ולטעמי גם היה צריך לקבל עוד. יופי של משחק, יופי של ניהול של ספאחייה.
לקרוא את התגובות כאן אנשים צריכים להתבייש בתגובות שלהם מההפסד לפנא׳, מכבי ת״א רחוקה רק 6-7 ניצחונות מעלייה מהפלייאוף ויש יותר מסיבוב שלם. אני לא עף על הקבוצה הזאת, קבוצה בינונית ביורוליג אבל סיבוב נהדר, הם צריכים לקנות סיבוב כזה.
אם לפנרבחצ'ה יש שכל הם יפסידו גם בבית. לפני עונה ניצחנו אותם פעמיים והם לקחו את הגביע בסיום, 82-73 במשחק נהדר. הצטרפתי רק לקראת ההפסקה כך שלא ראיתי את כל המשחק, אבל ממה שראיתי עשה לי טוב. האנרגיות היו חיוביות וגם הקהל הראה את זה. לגיון הזרים הטורקי ("מוחמד עלי"...) קבוצה יותר טובה מזו של מכבי, אבל הערב הניצחון פשוט היה חייב להיות שלנו. די מדהים אותי הקטע הזה כי ברמה הלאומית לטורקיה יש כשרון. קול וג'קסון היו אלה בהתקפה שעשו את רב הנזק, אבל טיוס היה גדול היום. הקפיץ הזה בהגנה היה לפני עונה מאד חסר. מה הניצחון הזה אומר? בדיוק אותו דבר כמו אחרי ההפסדים ברוסיה ויוון. הליגה כמעט בחצי הדרך ומכבי נראית כרגע כקבוצה שתלחם על מקומות 5-8. כרגע זו המטרה ואני מאמין שנוכל להשיג אותה. אנחנו לא ברמה של צסק"א, פנרבחצ'ה, ריאל מדריד, ופאו. יאללה, ממשיכים הלאה.
צודק. אולמפיאקוס ברמה אחרת --- ספאחיה המצטיין שלי, ניצח את אוברדוביץ' היום. כל הכבוד למכבי שאפו, מגיע לאוהדים שלה נחת אחרי השנתיים האחרונות באירופה. כיף לראות ישראלי שמגיע לו לשחק משחק, יובל זוסמן כמובן, הישראלים הטובים לא צריכים חוקים שיחייבו את המאמנים לשחק איתם. בולדן שנה הבאה מככב ליד סימונס, אמביד ואולי...לברון. רק לגבי פנר אני חייב לציין, ניקולה מלי פשוט שחקן שאני שונא, כל כך רך ונאיבי שזה מדהים שעדיין הוא שורד תחת אוברדוביץ' והשני הוא בראד וונאמייקר שפשוט איבד את זה לגמרי בפנר.
ניצחון גדול אבל נשאר עם רגליים על הקרקע. אם בשבוע הבא מנצחים את מלאגה זה סוגר סיבוב מעולה ועם כל זה יש לי הרגשה רעה על המשחקים נגד ברצלונה, פנא, אנדולו והכוכב האדום והניצחון הזה לא משכיח אותם. שבוע הבא מלאגה בבית שניצחה כבר העונה את פנרבחצ'ה וברצלונה, צ'אנס לסגור 9 ניצחונות בסוף סיבוב ראשון אבל הפסד יוריד את החיוך שלי בגדול אחרי הניצחון הזה. ואני לא מתבייש, אני עדיין חושב שנראינו חרא בפנא.