לא כוחות וזה אך ורק בגלל הפציעות. אין קו אחורי, יש בעיות מתחת לסל עם תוספת שיפוט גרוע. זה ייגמר בתבוסה, אבל לא מעניין אותי. בגומלין אולי הרוסים ישחקו ללא 5 שחקנים. נחזיר להם...
9-15 מהשלוש משאיר אותנו במשחק. בחצי השני העייפות כבר תגרום לתבוסה. כן או לא פציעות, מדורסי אני מצפה ליותר. ווילבקין לא יכול ככה להמשיך לבד. אייסי עשה דברים יפים בהתחלה, אבל כולם צריכים היום לקלוע. @גלצ אתה מדבר על ניצחון, אני על הקטנת הנזק...בסוף זה יהיה 25 הפרש לאורחת. העייפות תגמור אותנו. האנטר צריך להלחם לבד מול כל קו ההגנה הרוסי. הוא רק בן אדם...
האנטר קצת מאכזב אותי היום. אייסי ווילקבין שחקנים גדולים. גם במשחק כזה רואים שהם מהשחקנים האיכותיים באירופה ואני לא מגזים. אני נוטה להסכים איתך שההפרש יטפח בהמשך, זה בלתי נמנע עם האחוזים של צסקא ועם מייק גיימס. בסיום זה 11 הפרש לצסקא, מה שיותר מדאיג זה שאין צפי לחזרה של בלאק מהפציעה..
מחצית נהדרת של כדורסל, צסקא הקבוצה הכי טובה שמכבי שיחקה נגדה העונה . רואים שצסקא קבוצה מאוד מאומנת וקבוצתית עם הנעת כדור מצויינת ושחקנים חכמים . ווילביקין וירטואוז של כדורסל, עונה גדולה שלו בינתיים . דורסי לעומת זאת עם כמה מהלכים נוראיים, איבודי כדור וניהול משחק מאוד מפוזר . צסקא קבוצה איכותית בהרבה ממכבי, וצריך פה סוג של התעלות מיוחדת של מכבי וכמובן המשך הצלחה בזריקות לשלשות בשביל לנצח .
זה למה אני אוהב את הקבוצה הזאת. מהרגע שג'מצ'י החטיא את הזריקה המפורסמת בלוזאן ועד הניצחון ההירואי הזה. איזו הקרבה ואיזו נשמה. בסוף גם ווילבקין שיחק על רגל אחד. מדהים. מאד מאד גאה בכל הקבוצה הזאת. ערב נהדר.