ניצחון של הרבה אופי. כל הכבוד לזלמנסון שהביא את השינוי ברבע השלישי. ניצחון חשוב מאוד על המאבק על ראשות הבית. בראשון מגיעים לסופר קלאסיקו השני העונה, נקווה להישאר מושלמים.
רק אל תהיה עם ציפיות גבוהות מדי שיהיה טיול כמו בעונה שעברה. שים לב לרסטה וכטה ובורגוס, שאר הקבוצות אולי שוות פחות התייחסות למרות שאנוויל ולוצבאק כמו אנטוורפן מסוגלת לנצח אתכם)
אגב אליצור רמלה בנשים ניצחה היום ביורוקאפ 71:70 את גורזו הפולנית עם שלשת ניצחון בשניות האחרונות. במשחק הקודם רמלה הובסה 91:64 בחוץ נגד בוטאס אנקרה שסיימה במקום הרביעי בליגה התורכית. בשבוע הבא משחק ביתי נגד ברנו הצ'כית שהובסה בשני המשחקים שלה.
מכבי מנצחת את ולנסיה. לא ראיתי שנייה מהמשחק, אבל אחרי ארבע משחקים מצבנו בסה"כ די צפוי. שני ניצחונות בבית על יריבות שצריכות לחזור הביתה ללא נקודות. הפסד במדריד ולצערי הפסד ברוסיה מול חימקי.
גם אני לא ראיתי המשחק, אבל אני קורא שאבדיה קיבל כמות נאה של דקות וגם קלע 6 נקודות. זה כי ולנסיה כל כך גרועה או כי הוא באמת ראוי לדקות ביורוליג? על זוסמן אני לא שואל כי הוא כבר כמה משחקים עם 20 דקות ומעלה(להוציא את ריאל שהוא שיחק "רק" 10 דקות)
דני אבדיה בניגוד לשנה שעברה מקבל דקות בזכות, בעונה שעברה היה בהלם ולשחק איתו היה כמו לשחק עם שחקן שעוזר ליריבה אפילו בליגה הישראלית. צבר ניסיון, דקות משחק וזה משתלם, נראה כמו שחקן ישראלי ממוצע ועוד במכבי ת״א שזאת משימה קשה מהרגיל. זוסמן שומר גדול, אבדיה (רושם בזהירות) חוסם גדול.
ליומולדת 80 של שמעון מזרחי הגיע ג'ורדי ברתומיאו שהשתפך עליו כאילו הוא אבא שלו, נראה שיש בין השניים קשר מאד חם. ביום רביעי מכבי תפגוש את פנרבחצ'ה ביורוליג, שעתיים לפני זה הפועל ירושלים תפגוש קבוצה בשם ראסטה ווכטה(באמת שלא המצאתי). שכל אחד יעשה את החיבור שהוא רוצה.