כדורסל אירופי 2021/22

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by idans10, Oct 22, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Roma מנהלים

מאמה מיה!!!! איזה קבוצה לאבורל בשנייה האחרונה מנצחת את ריאל מדריד. ברצלונה וחימקי המנצחות של המחזור!

עכשיו שאולימפיאקוס רגל וחצי בחוץ אני עם הספרדים. יאניס ברוסיס? הסנטר הכי טוב באירופה בפער.

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פשוט היה צריך לקרוא את ההודעה שלי והיה אפשר לוותר על המשחקים :)

בקיצור, בארסה שלישית. עכשיו אלוהים ישמור - חימקי נגד ריאל בקרב הגדול על העלייה. חימקי מנצחת, עולה 4 ושלום על ישראל. ריאל מנצחת? אז אם באמברג ואולי מנצחות יש לנו בית מרובע של 4 קבוצות עם 7-7. אם רק אחת תנצח יהיה בית משולש וההכל יכול להראות אחרת. צריך לראות את כל התסריטים האפשריים כי זה כרגע ממש לא ברור.

הצדק יעשה אם חימקי תנצח ותסגור ואז הרביעייה הטובה ביותר תעלה. לריאל מדריד לא מגיע העונה יותר מטופ 16 שגם אליו היא השתחלה בשיניים. לאולימפיאקוס בטח שלא מגיע.

רומא, בורוסיס ענק. אבל הסיפור הכי גדול של השבוע של החודש ושל השנה זה מייק ג'יימס. סנסציה, סינדרלה, מה שתבחרו לדבר הכמעט לא אמיתי הזה.
    שימו לב למספרים שלו נגד ריאל מדריד אתמול: 27 נקודות, 6\6 מהשלוש, 7\4 ל2. מי זה ?? מה זה?? בטח איזה יוצא נ.ב.א אה? אז תחזיקו חזק - הבן אדם שיחק לפני שנתיים, בעונת 14\15 בקולסוס רודוס מיוון. כן, האי הזה שאנחנו הולכים בקיץ להנות שם. יש שם אולם של 1500 . שנה לפני זה הוא כיכב נגד יקנעם מגידו ונס ציונה במדי גליל עליון. כן, כמעט העלה אותם ליגה (הפסידו לנס ציונה). אשכרה שחקן של ליגה לאומית בישראל עד לא מזמן.

ולאבורל? החליטה בגלל קשיים כלכלים לשחרר את הורטל הנהדר והביאה אותו מרודוס. אם מכבי עושה מהלך שלמכור את הרכז הכי טוב שלך לבחוץ ולהביא שחקן מבערך עפולה במקומו מחר בבוקר עשרת אלפים איש מבטלים את המנויים שלהם ושורפים את ארון הגביעים. פה הבן אדם הזה לוקח אותם לפיינל פור האירופאי.

גליל עליון. רודוס. קשיים כלכלים. הורטל רכז נבחרת צרפת. 27 נק' ו6 מ6 מהשלוש נגד ריאל מדריד. הייתי אומר לכם שיש פה חומר לסרט טוב, אבל זה יותר מדי אפילו בשביל סרט בדיוני.

מכפר בלום לטופ של היורוליג: סיפור הסינדרלה של מייק ג'יימס - וואלה! ספורט

idans10 and Roma like this.
  3. DRORIKO Member

תהרגו אותי איך, אבל נפלתי לא מזמן על בנביט-דרושקפה בספורט 1. שם נתקלתי במיודענו ג'קי קרמייקל(כמה השחקן הנהדר הזה חסר היום בראשון)
    איך קרמייקל השנה בבנביט? הוא נחשב לפקטור מרכזי שם?

Last edited: Apr 5, 2016
  4. Roma מנהלים

אין לי מושג, אני פריק של יורוליג וקצת יורוקאפ בליגות יוצא לי לראות רק את הגדולות במפגשים בינם לבין עצמם. אפרופו ליגה טורקית ומיודענו אז קיצ'ן חברנו מירושלים משחק במדי טרבזנוספור והוא לא רע, האמת גם אצלנו היה טוב אבל לא יכול להיות גארד\רכז מוביל אבל מצוין מהספסל.
    הם שיחקו נגד אנדולו אפס ושוב סאריץ' מרשים. איזה שחקן והוא רק בן 21 בנוסף לאוסמן בן ה-20 שני שחקנים אירופאים שבדרך הבטוחה לNBA וקריירה יפה בליגה של הגדולים.

עריכה: מהצצה בנתונים היבשים, קולע כמעט 8 נקודות ומוריד 4 כדורים חוזרים, לא רע. שחקן טוב לא מצוין גם בליגה שלנו.

5. DRORIKO Member

בנביט לא משחקים ביורוקאפ?

6. Roma מנהלים

שחקו ואפילו הגיעו לשמינית אך הפסידו למילאנו בצמד המפגשים(3 בכל מפגש וסה"כ 6). האמת יש להם כמה שחקנים חביבים בסגל כמו AJ סלוטר ודומיניק ג'ונסון שהיה בשנה שעברה גם בליגה שלנו.

7. DRORIKO Member

אף הוא אקס ראשון

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אגב ברצוקאס חזק על הכוונת של מכבי. החוזקה האירופאית של מכבי היא לפחות מדהימה עד לפעמים לא הגיונית. גלדסטון דיווח שהוא היה סגור לפני טבק ורצה להגיע וקובאן לא הסכימה בשום אופן לשחרר אותו (בצדק, מבחינתם). אבל אשכרה בן אדם שביד שלו קבוצה מעולה, עם אופציה פנטסטית לפיינל פור, ועם כמות מזומנים לא רעה בכיס, היה מוכן להגיע לאמן את איתי שגב ויוגב אוחיון. כאילו, פשוט לא יאמן כמה השם "מכבי" תופס באירופה. מזלו אגב שנשאר שם...

אני כמובן בעד. כל עוד יתנו לו כלים, אחלה מאמן.

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

למה לא ייאמן? בוא לא נשכח שלפני שנתיים הקבוצה היתה אלופת אירופה. זה מועדון שנמצא בירידה בשנתיים האחרונות אבל נמצא בטופ של אירופה כבר 50 שנה. אז טבעי שימשוך אליו שמות. גם אם בארסה תתן 2-3 שנים לא טובות, עדיין זו תהיה משרה נחשקת לכל מאמן להגיע. מה שכן, אני לא רואה את מכבי מוציאים סכומים על מאמן (לא יודע כמה ירצה, אבל בוודאי הרבה יותר מטבק וגודס). וכן, מסכים שהוא אחלה מאמן.

10. Roma מנהלים

השאלה היחידה שלי למה לעזוב את קובאן? הקבוצה רצה עם סגל שחקנים נפלא וכסף לא חסר שם וכרגע הוא בהצלבה עם אופציה לעשות יותר.
    להגיע למכבי? כל מאמן רוצה, השאלה מאיפה להגיע ובאיזה סיטואציה.

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לא מדבר ספציפית עליו. מדבר באופן כללי. זה לא מוזר/מפתיע שמכבי זה שם שמושך שחקנים ומאמנים. ספציפית למצב שלו, אולי זה באמת לא נכון עבורו ובכלל, אף אחד לא אמר שהוא חתום. אבל בגדול, ברור שמכבי זה מועדון שגדול פי כמה וכמה מקובאן ולכן זה לא כזה מוזר שמאמן יעדיף אפילו לעזוב קבוצה שרצה טוב ולקחת מועדון שזכה באליפות אירופה לפני שנתיים.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

החבר'ה מבלגרד זה נגיד הגיוני. קבוצה עם תקציב לא גבוה שלמרות עונה מצויינת ברור לכולם שבלונג ראן היא לא תחרות בשום דרך למכבי והיא תתפרק מנכסיה מהר מאוד. שמקל עזב למכבי כולם בחדר הלבשה אמרו לו (לדבריו) איזה שידרוג מטורף וזה להגיד מבלגרד למכבי. וזה שידרוג בהרבה דברים ובמיוחד גם בפן הכלכלי כי עדיין מכבי גדולה על הכוכב. זה בסדר.

אבל קובאן? היא כאן להשאר. התקציב שלה לא נופל ממכבי והיא גוברת על מכבי לא פעם במרדף אחרי שחקנים. ככה שזה די מוזר לי. נכון שהיא "שם" חדש יחסית במשחק, אבל בכלל לא בטוח שבטווח הארוך היא לא תחרות למכבי. עושה רושם שהיא אף עולה עליה. מכאן הפליאה. כי פה ההרגשה שנטו ה"שם" משחק תפקיד ותו לא.

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

נכון לעכשיו בוודאי שרק השם משחק תפקיד. אבל זה כמו שתתפלא שמאמן יעדיף לאמן את ריאל מדריד בכדורגל למרות שהיא שנתיים מחרבנת במכנסיים במקום לקחת לדוגמא את פ.ס.ז'. אין מה לעשות, לפעמים מאמנים מבינים שלהגיע למותג בקנה מידה אירופאי, גם אם המועדון לא בתקופתו הגדולה, זו עדיין זכות ענקית שאולי לא תחזור. אגב, גם אף אחד לא הבטיח שקובאן תהיה "חלק מהמשחק". יש לה עוד קצת ק"מ לעבור עד אז. ושוב, ספציפית אליו אני לא אומר שהדבר הנכון מבחינתו זה לעזוב את קובאן, אבל אם זה נכון, זה לגמרי לא יזעזע אותי.

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ברצוקאס בייבי ! :sm_icon_compress:

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

"רשמי! מכבי "פוקס" תל אביב שמחה להכריז על חזרתו של מולי קצורין כמאמנה הראשי לעונת 2016-17"... זה כל כך מתבקש :)

Thread Status:
Not open for further replies.