כדורסל אירופי 2021/22

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by idans10, Oct 22, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי השאלה הספציפית הזאת אתה אולי צודק. אני באמת מוכן לוותר על העונה הזאת אפילו אם זה אומר שירושלים זוכה בעוד אליפות. אם בקיץ ההנהלה למדה מהטעויות הקשות אז זה בסדר, אבל אני חושש מאד ששום דבר לא ישתנה. במקום '12 שחקני יורוליג' אנחנו שוב נקבל סגל עם מלא זרים בינוניים הרי זה מה שקורה כבר שנים לא? העונה הזאת הראתה גם את הבינוניות בסגל מבחינה ישראלית. בוא נראה מה מקל מסוגל לעשות מול ענקי אירופה. הבעיה היא שאם פניני לא ישתפר, לנדסברג לא יתחיל לשמור, אוחיון לא יהיה בריא ושגב לא ישתפר אז בחיים לא נקבל קבוצה עם '12 שחקני יורוליג'

יש לי בעיה קשה עם העניין שאבי אבן, ניקולה וויציץ', ודני פדרמן לא עוזבים בקיץ. הם פשוט נכשלו ובגדול. בעיניי זה בלתי נסלח שהם נשארים במערכת. פדרמן סניור ושמעון יכולים לכעוס עד מחר, לקבוע שאני לא אוהד, אבל אני תמיד אשאר אוהד הקבוצה. אם השניים לא ינקו את הבלאגן שהם בעצמם יצרו אז אני מקווה שבעונה הבאה החיצים יופנו אליהם. עליית מחירי המנויים כבר ישכח, אבל תפקוד ההנהלה יהיה על הפרק.

אני באמת לא מצפה שבעונה הבאה שוב נתמודד על הכתר האירופאי, אבל שנראה לפחות קבוצה שבפברואר עוד משחקת ביורוליג.

2. DRORIKO Member

מיי ניים איז יול, סרחיו פאקינג יול

3. Roma מנהלים

השחקן הפחות אהוב עליי בצמד יול-רודריגס. אחרי שרוב המשחק פשוט היה חלש יול התעורר וגמר את המשחק לטובת ריאל מדריד שיפגשו בגמר את לא אחרת מאשר גראן קאנריה שרמסה אותנו ביורוקאפ.

סתם לידע כללי, גראן גאנריה היא קבוצת קליעה בינונית מינוס בליגה הספרדית אבל בכל זאת הספיקה להמתיר על ירושלים שלנו מספיק נקודות שנחשוב שמדובר מינימום בגולדן סטייט של ספרד. ליגה חלשה יש לנו.

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

קצת איחרתי את הרכבת כי כבר עברנו את החצאי גמר אבל היה פה ערב רבעי גמר אדיר לפני כמה ימים.

בילבאו העיפה את ברצלונה (והספיקה כבר להפסיד לקנריה בחצי) עם ניצחון ענק 73-72 כאשר בפיגור 73-71 טומיץ' סוחט עבירה בלתי ספורטיבית וקולע 1/2. ברצלונה מוציאה מהצד ודולמן במסירה רעה מאבד ובילבאו מנצחת. תקציר הדרמה:

מ1:20 הסיום הדרמטי.

במשחק השני הדרמטי גראן קנריה היממה את ולנסיה ברבע אחרון אדיר (26:13) והעיפה אותה.

מדהים שולנסיה עם כל הטררם והמאזן המדהים זרקה כבר 2 תארים (יורוקאפ וגביע מקומי).

5. DRORIKO Member

אגב בילבאו, בורוסיס שנותן עונה נהדרת הוצע למכבי, אבל גודס לא רצה אותו "בגלל שיש לו אופי בעייתי". וואלה, העיקר שלפבראני יש אופי מקסים.

6. Roma מנהלים

הוא משחק בלאבורל קו'צה ויקטוריה :)

שחקן נהדר, יכול לשחק 4 וגם 5 בנוסף לקליעה ב33.3% מהשלוש. עזבו לא שחקן למכבי, הבחור פשוט תותח בנוסף להיותו מהזן הנבחר בכדורסל האירופאי, יווני.

אולי התכוונת לשותף שלו לשעבר בריאל מדריד, מירזה בגיץ' הנגר?

7. DRORIKO Member

כמובן לבורל,לא שמתי לב, אני עדיין עם קורי שינה

והתכוונתי לבורוסיס, הוא הוצע למכבי וגיא לא רצה אותו

8. Roma מנהלים

אני בספק עד כמה הוא, גיא גודס, לא רצה אותו. הרי ידוע שהוא לא קובע כלום בבחירת השחקנים. אי אפשר לדעת במערכת הרקובה של מכבי, לא מנסה לעקוץ.

היו השנה הרבה סנטרים טובים על הדף. בורוסיס רק אחד מהם.

9. DRORIKO Member

אנחנו לא הרבה יותר טובים ממכבי בקטע הזה.....

10. DRORIKO Member

אגב פדרמן ג'וניור ניסה למכור בזמנו ש"סנטרים זה מצרך נדיר באירופה", כן כל כך נדיר שקבוצה בינונית כמו לבורל שמה יד על אחד כזה

11. Roma מנהלים

אנחנו אשפה בדיוק כמו מכבי. השאלה מתי יבינו שגיא הראל לא יכול להחליט בפן המקצועי, אומנם הנפילה פחות כואבת אצלנו מבחינת השחקנים, הרי לא החלפנו זרים למעט תקרית לא מחויבת עם ברייסי רייט אבל גם לא נסינו לשפר\לשנות את המצב העגום.

השנה הבאה היא שנת מבחן מבחינתי להנהלה שלנו, לא מקבל יותר את התירוצים. היינו קבוצה טובה באירופה גם לפני עידן אורי אלון ואין סיבה שנילך אחורה באירופה וקדימה בליגה.

12. Roma מנהלים

תגדיר בינונית? מאיזה בחינה? הקבוצה הזאת מחזיקה בסגל שלא מבייש את הקבוצות הטובות ביותר באירופה. הליגה הספרדית כיום הטובה באירופה אז אי אפשר לזלזל בשום קבוצה שם. אני ואתה חווינו על בשרנו מי זאת גראן גאנריה ומה היא עשתה להפועל ירושלים בעלת התקציב הגבוה יותר כביכול. שהליגה ברמה כל כך גבוהה גם קבוצות האמצע והתחתית ברמה גבוהה יותר.

13. DRORIKO Member

אתה חושב שהיא בין הטובות באירופה?

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

בורוסיס לא הוצע למכבי וגיא בטח לא דחה אותו. קודם כל הוא יותר יקר ממה שמכבי בכלל תיכננו להוציא ואתה כנראה מתבלבל עם יווני אחר שהציעו לנו - מברוקפלידיס. כל אחד מהאוהדים/צוות מקצועי היה מעוניין לקבל את בורוסיס, הסנטר הפותח של יוון.

15. DRORIKO Member

Thread Status:
Not open for further replies.