כדורסל אירופי 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏22/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מכבי וירושלים נאבקות בשיניים כדי להכריע למי יש עונה יותר מבזה באירופה השנה...
    כרגע ירושלים בפיגור של 45...

(ושלא יהיה ספק שלדעתי של מכבי עלובה יותר)

2. yakov_y YNWA

פרנקו קיבל תבוסה של יותר מ-50 הפרש עם נתניה ממכבי ת״א, כרגע אנחנו ב-50, הוא חייב ללכת הביתה ברגע שהם מגיעים לארץ.

3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

TRY TO MAKE IT 50!!!!!!!!!!

אם אי אפשר להיות בצד המנצח, לפעמים נחמד לדעת איך מרגישים אוהדי הפועל ת"א, ירושלים וחיפה.

אלעד ו-VAR אוהבים את זה.
  4. DRORIKO Member

אני אגיד משהו,ואמרתי אותו עוד בקיץ אז אי אפשר להאשים אותי שזה בגלל התבוסה הערב. צריך לבטל את החוק הרוסי. ברגע שמכריחים אותך לשלם הון עתק על שודדים כמו יותם הלפרין,דיאור פישר וליאור אליהו, לא נשאר לך כסף לזרים טובים. יותם הלפרין זה בן אדם שכבר 5 שנים לא משחק כדורסל, וגם כשהוא שיחק הוא היה בינוני, הזוי שהוא מרוויח סכומים בשנה שבן אדם רגיל עושה ב-10 שנה. אני במקום אורי אלון מביא איתי את דיויד פדרמן,הולך למשרדים של המנהלת ואומר להם שאם הם לא מבטלים את החוק הרוסי אנחנו מחרימים את הליגה, בוא נראה כמה זמן היא יכולה לשרוד בלי מכבי וירושלים.

5. VAR Member

סליחה, מי הכריח אותך לשלם להם הון עתק? מה הם היו עושים? באים אליכם עם הצעה דומה מחימקי מוסקבה ודורשים להשוות?

מכבי ת"א והפועל ירושלים הן הקבוצות היחידות שמשלמות סכומים כאלה לישראלים והן האחרונות שיכולות לבוא למישהו בטענות.

DRORIKO, idans10 ו-אלעד אוהבים את זה.
  6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מסכים עם ליאור. שיקומו האדונים אורי אלון את פדרמן ויגידו שהם לא ישלמו שקל מעל 100K. מה יעשו פניני ואליהו? יחרימו את הקבוצות וילכו לקבל הצעות נגד בעירוני נהריה? כי מאירופה לא ממש זורמות הצעות לכיוון שלהם...

7. DRORIKO Member

יש בזה משהו

8. VAR Member

צחוקים בצד, אני חושב (ולא רק בדיעבד) שלתת לדונטה סמית' 700K לעונה כפול 3 זו לא פחות מהתאבדות. הוא לא הסתיר בשום שלב שהדבר היחיד שמעניין אותו זה הכסף. הוא אמר במפורש שהוא בשמחה ימשיך במכבי חיפה תמורת ההצעה הנכונה, גם כשהיה די ברור שהוא מסוגל ליותר וזו לא באמת הולכת להיות קבוצה תחרותית. הוא אמר במפורש שהוא לא כיבד את המאמן שלו (גרינברג) וזכורה גם התקרית שבה הוא קילל את ראשי הקבוצה בטוויטר בגלל ששיחררו את אחד החברים שלו (שחקן שאני אפילו לא זוכר איך קוראים לו).

לשחקן כזה עדיף לתת מיליון לעונה ולחדש כל שנה מאשר 700K לשלוש שנים. ברגע שהוא הבין שב3 העונות הקרובות הוא הולך להרוויח 2.1M הוא יצא לפנסיה, ורואים את זה על המגרש.

אני בפירוש חושב שמכבי חיפה טובה יותר בלעדיו.

9. Roma מנהלים

מכבי חיפה תזכה באליפות בלעדיו? אני מהמר שלא. אם דונטה היה במשחק במשחק הביזיון שלכם מול מכבי תל אביב בגביע, זה לא פחות מביזיון לאבד יתרון כזה, אני בטוח שלא הייתם מפסידים. שחצן, עצלן, תאב בצע וכל מה שתרצו לנצח את מכבי הוא יודע.

בדיעבד כולם חכמים, סמית' ככה וככה אבל שאורי אלון הביא אותו הכתירו את העסקה למצוינת, "ניצחון על מכבי" ובלה בלה בלה.
    לפני הגעת דונטה ושאר השחקנים שאתם אוהבים לשנוא כמו ליאור ויותם ירושלים הייתה בנחיתות עצומה מול מכבי ברצון השחקנים להגיע לשחק אצלה. בסופו של דבר כסף יש גם ברוסיה ועוד הרבה מקומות באירופה. לכן אני חושב שירושלים שילמו "אקסטרה" עבור העסקאות האלו.

אם דונטה היה מגיע ב500K לשלוש שנים מכבי זה לא הסכום שהוא היה דורש מירושלים כי בסופו של דבר מכבי יותר נוצצת. אורי אלון גישר על הפער עם עוד כסף וחוזה ארוך טווח.

10. VAR Member

דונטה לא סופר לא את מכבי ת"א ולא את הפועל ירושלים. הוא סופר רק כסף. הייתם משלמים לו דולר אחד יותר, הוא היה חותם אצלכם. קראתי איפשהו באינטרנט שהוא חתם בירושלים כי הם יותר גמישים בקטע של בילויים וימי חופש. שזה נשמע מאוד מתאים לטיפוס.

האם מכבי חיפה תזכה באליפות? לא יודע. לא מהמר על זה. אבל גם לא פוסל את זה. אני חושב שמכבי חיפה היא הקבוצה הכי פחות מוכשרת מבין השלוש אבל גם הכי חזקה מנטלית. מה ז"א "לנצח את מכבי"? לנצח את "מכבי" זה לא מקצוע, לשחק כדורסל כן. ובזה הוא מחפף ובצדק מבחינתו, כדורסל עבורו זו פרנסה נטו. הוא לא נראה כמו אחד שנהנה מזה. ברגע שהכסף הובטח קיבלתם זריקת זין. זה מתאים מאוד לאופי שלו.

11. Roma מנהלים

הנקודה היא כזאת, דונטה עזר לנו לעשות את קפיצת המדרגה לאליפות כרגע אני בספק אם הוא מסוגל לעזור לנו בזירה האירופית. האם היה שווה לנו? אני מניח שכן.

רוב השחקנים הם כאלה, אל תתרגש.

העונה קרה שינוי, שנה שעברה כל הפסד הוא לקח קשה ובאמת היה נראה שאכפת לו מאוד מהקבוצה, השנה יש תרדמת רצינית אצל הבחור אבל דונטה הוא גם בן אדם ואני לא יודע את הסיבה אז לפני שאני זורק כסף, כסף, כסף ואופי חרא אני מחכה.

12. DRORIKO Member

הסיבה די פשוטה-דונטה כוכב על בליגה, באירופה הוא לא פקטור. זה ככה מאז ומתמיד. לפליאוף הוא יגיע אל תדאגו. השאלה אם ירושלים מכוונת רק לשם, אם לא צריך לשחרר אותו, ואני אמרתי פה כבר בתחילת העונה שהיה צריך להעדיף את ברייסי עליו.

13. Roma מנהלים

שנה שעברה באירופה הוא היה מצוין, במאני טיים הוא נפל פעם אחר פעם אבל יש הרבה שחקנים כאלה שהם מאני טיים פלייר וזה בסדר.

מי שרוצה קצת תקווה, בירושלים מנסים להנחית את דיון תופסטון לעונה הבאה, הבחור רוצה יורוליג אבל יתפשר במידה ונשחק בליגת האלופות של פיב"א. שחקן מעולה שייתן לנו יתרון גדול על שאר הליגה בצבע.

14. DRORIKO Member

[
    לפי מה אתה קובע שהוא היה מצויין? לפי השורות הסטטיסטיות? לא אומר כלום. דונטה הוא לא שחקן משלים, הוא הלב של הקבוצה,התפקיד שלו זה לעשות את האחרים טובים יותר ובזה הוא נכשל.

את תומפסון אין לי בעיה להביא לעונה הזאת. לעונה הבאה אני סקפטי, אז הוא כיכב שנה שעברה בליגה, גם ליאור אליהו. זה לא אומר שזה השחקן לאירופה. אגב הבנתי שהוא פלופ רציני בבאיירן, ככה שזה רק מחזק את התחושה שלי.
    הוא גם לא ממש סנטר קלאסי. יותר פורוורד.

15. VAR Member

דונטה סמית' במכבי חיפה ב2014 היה אם אני זוכר נכון מדורג ראשון בPER מבין כל השחקנים ביורוקאפ. או לפחות בשלב הראשון. הוא מאוד מתאים לאירופה. כשהוא רוצה.

מצב נושא:
הנושא נעול.