כדורסל אירופי 2021/22

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by idans10, Oct 22, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

כל עוד רונלד יהיה הרכז המוביל של ירושלים, היא לא תגיעה רחוק.
    כמובן שכשיותם כשיר עדיף שהוא זה שיקבל את ההחלטות, אבל רולנד זה שחקן שאי אפשר לדעת מה הוא הולך לעשות. לא מבין איך כשנשארו 24 שניות בטווח של שתי נקודות, הוא הולך לי לסל כשיש עוד 9 שניות. נו, ונניח והיית קולע, למה לתת הזדמנות שוב ליריבה לקלוע?

אבל לא בגלל זה ירושלים הפסידה היום את המשחק. בתכלס אי אפשר לנצח כשקולעים כל כך מעט נקודות במגרש הביתי.
    ההתקפה תקועה, פישר גפני ודאנקן לא מספיק אגרסיבים וזה בולט מאוד באירופה מול סנטרים ראויים. לא פעם, אפילו ברבע הרביעי, התקפה אחר התקפה ירושלים מקבלת צ'אנסים לקלוע ואף להוביל אבל היא פשוט מאבדת כדור אחרי כדור. ככה אי אפשר לנצח.

yakov_y likes this.
  2. Roma מנהלים

מצב הבית:

גלאטסראיי - 5 נצחונות והפסד בודד.
    א.א.ק אתונה - 4 נצחונות ו2 הפסדים.
    ניז'ני - 3 ניצחונות ו3 הפסדים.
    נפטונאס - 3 ניצחונות ו3 הפסדים.
    ירושלים - 2 ניצחונות ו4 הפסדים.
    וולגוגרד - ניצחון ו5 הפסדים.

המשחקים הנותרים: נפטונאס(חוץ), גלאטסראיי (בית), א.א.ק אתונה(בית) ו-וולגוגרד(חוץ).

שני המקומות הראשונים כבר נתפסו ואנחנו צריכים לשחק נגדם בבית , קשה מאוד , ועוד שני משחקים חוץ לא פשוטים. סכנת הדחה ממשית..

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דונטה סמית' כל כך בטוח בעצמו שהוא בצהריים מגזים בביטחון העצמי שלו בקבוצה, והנה עכשיו ירושלים שוב מועמדת לסיים מוקדם מהצפוי את העונה האירופאית. בעיניי מצוין שהאלופה רוצה לקרוא תיגר על מכבי, אבל את היהירות אני מריח עד להולנד...אני בפרוש חושב שהפוליטיקה עזרה לטורקיה לקבל 4 קבוצות ביורוליג, אבל כרגע ירושלים לא קבוצת יורוליג. אם תעוף בסיבוב הזה באירופה לי ברור שגם אליפות אפשרית בארץ לא יקדם את הקבוצה ליורוליג. רק הגעה לגמר היורוקאפ, אבל כרגע לא הייתי בונה על זה.

4. DRORIKO Member

גם יותם הוא רכז בינוני, העמדה הטבעית שלו זה 2.

לגבי התמודדות עם סנטרים באירופה, כבר בקיץ לא הבנתי למה שחררו את גייטס,אבל בירושלים חשבו שאפשר להגיע רחוק בלי אף סנטר טבעי. שיבושם להם.
    דאנקן הוא לא סנטר לא רק בשביל אירופה,אלא גם בשביל הליגה(לראייה ה-1:3 של חיפה עלינו לפני שנתיים). עזבו הקבוצה הזאת פשוט נבנתה רע. חבל שגיא הראל הוא לא קרואטי, אולי אז הוא גם היה מקבל קצת ביקורת בתקשורת.

yakov_y likes this.
  5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

קובאן מנצחת באתונה את פאנתינייקוס, אבל הדבר המדהים במשחק היה מלקולם דלייני שקלע לא פחות מ-20 נקודות ב-5(!!) דקות.

6. Roma מנהלים

בלי ששמנו לב גם ריאל מדריד ופנא נמצאות בסכנת הדחה וכמובן מילאנו שכבר אני לא מאמין שיכולה לעשות משהו.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

המצב של ריאל ממש מביך, אבל לא הייתי סותם עליהם את הגולל. הכסף של מילאנו או הניסיון של פאו גם לא עוזרים להם בנתיים. אנחנו עדיין לא ממש בקו הפיניש, אבל עד עכשיו מכבי לא לבד. זה טיפה מנחם, אבל בסופו של דבר אני מתעסק רק בכשלון של הקבוצה שלי.

8. DRORIKO Member

"למזלו" של פרס, הכדורסל מעניין את המדרידאים הרבה פחות מהכדורגל אז הוא חוטף "רק" על הקבוצת כדורגל. אגב מצחיק שהבן אדם מחליף מאמנים כמו גרביים,ביניהם מאמני על כמו מוריניו ואנצ'לוטי, אבל משום מה עם פאבלו לאסו הוא נשאר באש ובמים.

de Middenweg likes this.
  9. DRORIKO Member

מי מפרשן עכשיו את המשחק בין קרמונה לפיסטויה?(מקווה שביטאתי את השמות נכון)

יש מצב שזה אלי רבי? כי יש להם את אותו קול

Last edited: Nov 23, 2015
  10. Roma מנהלים

הפעם אפילו ירושלים לא נתנו את פתיחת המשחק הטובה שלהם. רק פישר מתפקד(גם כן רק בהתקפה) ונאפטונס מפגיזים מהשלוש. ביי ביי אירופה.

11. DRORIKO Member

לדעתי ישאירו את פרנקו כי עדיין רוצים אליפות. בקיץ הוא הולכת.

12. Roma מנהלים

אי ג'י רונלד כל כך חלש. די לדפוק אותנו כבר חתיכת מקק. מורדים לפאקינג 3 נקודת וכדור ביד והבחור אפילו לא מצליח לשחרר זריקה ומתבלבל.

שונא אותו.

לא מאמין שרצו להיכנס ליורוליג, היינו מסיימים עם 10 הפסדים אולי אם היה אופציה לבית עם מכבי היינו מנצחים משחק..

13. DRORIKO Member

רונלד עוד פעם במהלך האחרון הולך עם הכדור לשומקום. איזה פלופ.

14. Roma מנהלים

דייייייייייייייייייייייייייייייייייי רונלד! הרגת אותנו השנה.

שנה שעברה דונטה סמית הפסיד לנו משחקים בסוף עם הזריקות והשנה זה רונלד. מתגעגע לברייסי רייט.

http://www.vtb-league.com/frontend/webcontent/images/photos/2013/09_13/27/transfers/brasey.Xxx

DRORIKO likes this.
  15. DRORIKO Member

ואם המהלך האחרון היה הוראה של דני פרנקו אז באמת מדובר בביזיון של מאמן. לירושלים היו כל כך הרבה אופציות, יכלו לסחוט 2 זריקות, יכלו לנסות שלשה. אבל מכל הדברים דווקא ללכת על מה שלא הצליח במשחק הקודם?

Thread Status:
Not open for further replies.