כדורסל אירופי 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏22/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,706
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
    חלטורה
     
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,603
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    ג'ורדי ברתומאו: "הפיינל פור לא יחזור לתל אביב" - וואלה! ספורט

    האדון ג'ורדי יכול לתרץ כמה שהוא רוצה את אי השתתפות הפועל ירושלים, אבל שיסביר לי למה קרשיאקה ודרושפאקה למשל כן ביורוליג. אולי בגלל פוליטיקה מסריחה וזולה, בורתמיאו?

    לגבי הפיינל פור. אני בהחלט חושב שכדאי למכבי להתחיל לבדוק על אפשרות לבנות היכל חדש. אני מעריך שכמו עם הקבוצות הטורקיות גם פה ההחלטה היא בעיקר פוליטית, אבל בקטע הזה אני איכשהו עוד יכול לקנות את ההסבר.
     
  3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    לא קונה את השטות של ג'ורדי לגבי גודל האולם. מדובר על אולם של 12,000 מקומות וזה לא שלפיינל פור של היורוליג יש ביקוש כמו לצ'מפיונס. ראינו כבר כשמכבי לא העפילה, האולמות לא היו מלאים ביותר מ-12,000 איש אם בכלל הגיעו למספרים האלו ובכלל, אין יותר מדי אולמות באירופה שמגיעים ל-15,000 ומעלה. אז מה הוא מזיין בשכל?
     
  4. Roma מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏16/6/09
    הודעות:
    12,083
    לייקים שהתקבלו:
    4,814
    יש לי שאלה שמעניינת אותי בנושא העברות בכדורסל האירופאי. איך זה מתבצע בדיוק עם שחקנים תחת חוזה? בNBA יש טריידים וזכויות ובחירות עתידיות אבל איך זה באירופה? פיצוי כספי?
    השאלה אם אפשר לעשות כסף מגידול שחקן צעיר כמו לדוגמא בנדר במכבי?
     
  5. yon2303 Member

    הצטרף ב:
    ‏21/10/14
    הודעות:
    208
    לייקים שהתקבלו:
    25
    מין:
    זכר
    באירופה הקבוצה תקבל פיצוי כספי כמו שהשנה קאליניץ עבר לפנר והכוכב האדום קיבלו מיליון יורו,לגבי בנדר על פי כתבה שקראתי בוואלה לפני כשנה בערך היה רשום שיש לו סעיף יציאה רק לנבא וסכום היציאה הוא כמיליון דולר
     
  6. Roma מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏16/6/09
    הודעות:
    12,083
    לייקים שהתקבלו:
    4,814
    מעניין. יש אתר עם העברות של כדורסל וסכומים? רק כדי לקבל כיוון. למשל בענף המקביל יש קבוצות שמתקיימות ממכירות שחקנים צעירים ואני לא רואה את זה קורה בכדורסל.
     
  7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏3/6/05
    הודעות:
    17,450
    לייקים שהתקבלו:
    5,666
    לרוב לשחקנים ולקבוצות יש סעיפי יציאה בסופי עונות ככה שבדרך כלל אין תשלום בין קבוצות... אבל - ברגע ששחקן וקבוצה נמצאים תחת חוזה בדרך כלל קובעים מחיר "ביי אאוט" שבו במידה וקבוצה אחרת תחשוק בשחקן היא תצטרך לשלם את המחיר שנקבע בזמן חתימת החוזה. יש מקרים גם שיש לקבוצה "אופציה" להמשך ההתקשרות וברגע שהיא בוחרת בו השחקן מצידו אם אינו מעוניין צריך לשלם גם סכום שנקבע בחוזה. דוגמא טובה היא טיוס ששילם 150 אלף דולר למכבי לאחר שהיא מימשה עליו את האופציה כדי לצאת החוזה. זה בגדול.

    בנדר חתם ב2014 על חוזה ל7 שנים. הארבע הראשונות מובטחות והשלוש האחרונות הן אופציה. הסעיף יציאה הוא רק לנ.ב.א וכמו שנכתב סכום היציאה הוא מיליון דולר.
     
  8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    גם פאו, גם ברסלונה וגם ריאל מדריד מפסידות במשחקים הראשונים. בהחלט מפתיע.
     
    de Middenweg אוהב/ת את זה.
  9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏3/6/05
    הודעות:
    17,450
    לייקים שהתקבלו:
    5,666
  10. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,706
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
    יש גארדים בירושלים
     
  11. Roma מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏16/6/09
    הודעות:
    12,083
    לייקים שהתקבלו:
    4,814
  12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,603
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    1+1=2
    אם ישוחרר הוא יצטרף לירושלים.
     
  13. Nike2013 Member

    הצטרף ב:
    ‏13/6/11
    הודעות:
    450
    לייקים שהתקבלו:
    40
    גם אם זה יתאפשר, לא חושב שמקל זה מהלך נכון. יש את בר טימור שמתקדם יפה, ואני לא ממש ימות על הרעיון שהוא יתייבש בספסל. במידה ואכן גל מקל ייחתך, הוא צריך לבוא בטענות אך ורק לעצמו. מכבי וירושלים רצו אותו מאוד והוא זה שהעדיף ללכת לכוכב האדום. אגב, מקל עד כמה שידוע לי לא הציג משחקים כאלה גרועים, הוא היה די סביר ואפילו שיחק טוב במשחק האחרון. לא מבין כל כך מה הרעיון מאחורי הרצון לשחרר אותו.

    בנוגע למשחק היום של ירושלים. אומנם גלא היא הפייבוריטית המוצהרת (בטח בבית), אבל אני לא ממהר להניף דגלים לבנים. נפטונאס די הקשת עליהם והפסידה רק ב - 4 נקודות. יכול מאוד להיות שגלא התחברה יותר ולאור העובדה שזה בבית שלה, המשחק יהיה קשה הרבה יותר, אבל גם ירושלים מראה התקדמות ממשחק למשחק וזה נראה עד כה די בסדר. בחצי השני מול מכבי (לטעמי), ירושלים נכנסה סתם לפאניקה, ובמידה והייתה ממשיכה לשחק כמו שהיא יודעת ומסוגלת, הפער היה נשאר 25+. פישר די הכניס את מכבי למשחק, כולל הקהל שדחף ומה לעשות? שהיכל מנורה מבטחים מפוצץ, זה תמיד קשה לשחק שם. בקיצור, רק מנסה להבהיר את גרף ההתקדמות ממשחק למשחק לפי נקודת המבט שלי.

    צריך לשחק חכם, לעשות הגנה חזקה ולנסות להכניס את ג'אנינג לעניינים. מדובר בשחקן שיכול לצלוף מחוץ לקשת עד כדי לפתוח הגנות.

    בהצלחה לנו.
     
    אלעד אוהב/ת את זה.
  14. Nike2013 Member

    הצטרף ב:
    ‏13/6/11
    הודעות:
    450
    לייקים שהתקבלו:
    40
    מחצית ראשונה נהדרת של הפועל ים. ג'אנינג מתחיל להיכנס לעניינים וצלף יפה משלוש, ההגנה שלנו נראת מעולה ונקווה שזה ימשיך כך. עכשיו רק נשאר שדאנקן יתחיל להיכנס לעניינם ויהיה בסדר. סה"כ שהוא כ - 4, הוא יותר תורם.
     
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,603
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    בנתיים ירושלים מתמוטטת והמשחק צמוד. אני מקווה שהם ינצחו רק בגלל האנטישמים במגרש. ראיתי דגל פלסטין גדול וממה שהבנתי היה גם שלט עם צלב קרס. לא הגיע הזמן שיול"ב תעשה משהו בנדון? כבר שנים רואים את התופעות המחליאות האלה במשחקי מכבי. מבחינתי הגיע הזמן שגם הקבוצות שלנו יסרבו לעלות לשחק במקרים כאלה. זה פשוט עבר את גבול הטעם הטוב.
     
מצב נושא:
הנושא נעול.