כדורסל אירופי 2021/22

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by idans10, Oct 22, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aloneli Member

האמת סתם הדקלתי את הטלויזיה ברבע האחרון ונהנתי מכל רגע.איזה קהל מטורף ואחלה רמה של כדורסל.לא היו שם יותר מידי טורקים אבל בכל זאת נהנתי לא פחות ממשחק NBA.

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מה אני אשם? ליגות הזוייות שעושות סדרות של הטוב מ-7 או הטוב מ-5 כדי להכריע אלופות - מה זה הדבר ההזוי הזה? למה לא מכריעים ליגה באופן תקין עם משחק וחצי אצל קבוצה מסויימת וחצי משחק אצל הקבוצה השנייה כשקובע הפרש הסלים שנקלעו בין הרבע ה2 ל4? אני לא אשם שבאירופה דפוקים.

de Middenweg, Roma and idans10 like this.
  3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

חחחחחח מלך!

4. Hapoel_Tel_Aviv Member

דארושאפאקה קיבלה כרטיס חופשי ליורוליג.
    אם קרששיאקה תזכה אני מאמין שנראה 4 טורקיות ביורוליג, לא חושב שבאמת מגיע להם.

5. yon2303 Member

חימקי מציעה לאלכס טיוס בסביבות ה1.5 מיליון דולר לעונה

6. Telkiyski Member

קרשיאקה אלופת טורקיה עם 4-1 על אנאדולו בסדרת הגמר.
    מעניין אם יעשו להם טובה ויתנו להם את הזכות להשתתף בגן העדן ה"יורוליג".

7. aloneli Member

רק בשביל הקהל המטורף שהיה להם במשחקים מגיע להם.אם לומר את האמת זאת קבוצה שבנוייה בעיקר מזרים טובים,טורקים טובים אין שם.

בכל מה שיצא לי לצפות היא הייתה טובה בכמה רמות מאפס פילזן,אולי על הנייר זאת הייתה הפתעה,אבל על המגרש דווקא היו פערים גדולים לטובת קרישקאה שניצחה די בקלות.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני בא עם זה משום מקום..

אבל היום ראיתי לראשונה את הסרט "פעם אחים" על יוגוסלביה ההיא והסיפור האישי של דיוואץ' , פטרוביץ'.
    מאוד מרגש ומרתק. מומלץ בחום למי שלא ראה.

אלעד, עומר and de Middenweg like this.
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי את הסרט לפני איזה שנה ועכשיו ראיתי אותו בפעם השנייה ברשת.

סיפור באמת לא פשוט עם סוף טראגי. בכלל, הסיפור של דרזאן וולאדה מסמל המון קושי. הקשר הבלתי נמנע בין ספורט לפוליטיקה. אני מעריך שיש אלפי חברים כאלה בעולם וזה עוד יותר מתסכל לדעת שהפוליטיקה לרב מנצחת.

בשבילי אחד מסרטי התעודה מעולם הספורט הכי מרגשים שראיתי אי פעם. באמת ממליץ לראות אותו.

אלעד likes this.
  10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה ראיתם שהיורוליג חילק כרטיסים חינם כבר? אני לא רואה בשום מקום.
    יש 5 קבוצות שצריכות לקבל כרטיס. אני מניח שאחרי שאפס פילזן ופנרבחצ'ה שם, קרשיאקה תקבל את הכרטיס השלישי. היורוליג בוודאות כמעט ייתן לאלבה ברלין כרטיס חופשי בגלל הפיינל פור הביתי, זה כבר 2. אני מניח שאם באיירן מינכן לא תזכה באליפות, היא גם תקבל כרטיס אז נראה 3 גרמניות. יש סיכוי בהחלט שצרפת תקבל נציגה שניה ואז זה 3. ויש סיכוי שאיטליה תהיה עם 3 נציגות בכל זאת, למרות שלגבי זה אני מאוד בספק. כך או אחרת, אני מאמין שיש מקום ל-2 כרטיסים, ואם ירושלים תהיה אלופה, לדעתי היא תקבל הזמנה ליורוליג.
    אבל כמו שאמרתי:

צריך לבטל את כל השריונים בכל אירופה, לא רק בישראל. צריך לעשות דירוג ארצות בדומה לאופ"א, שיקבע כמה הולכות ליורוליג, כמה הולכות ליורוקאפ. והכמות קבוצות צריכה להיות בהתאם להצלחות של הקבוצות, בדיוק כמו בכדורגל. אני גם אגב, הייתי עושה שינוי פורמט לחלוטין, ששני המפעלים יהיו 32 קבוצות, עם שלב בתים ראשון שיסנן חצי מהקבוצות החוצה, שלב בתים שני שיסנן 8 ולא את השיטה הנוכחית של 14 משחקים, ועוד סדרות רבע גמר של הטוב מ-5, אגב לא הייתי פוסל ביטול של פיינל פור והליכה עד הסוף בסדרות. כנ"ל ביורוקאפ.

אגב אם מישהו מחפש משהו בזיוני לגבי שיריונים. ויטוריה בספרד סיימה מקום 6 ביורוליג, איך הם מקבלים שריון, עם סמך מה? אגב בעיניי גם העובדה שהליגות במזרח אירופה מקבלות כרטיסים בגלל האדריאטית בלבד מגוחך בעיניי, שם בהכרח צריכים להחזיר את ההכרעה לליגות המקומיות.

Hapoel_Tel_Aviv likes this.
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר, לדעתי יול"ב רוצה מעין נ.ב.א אירופאי. לדעתי עידן הזכיר את הדבר הזה בעבר. אני גם רוצה להזכיר שבאירופה רוצים בסיס יציב, בסיס עם קבוצות שלא יתפרקו באמצע העונה. בקטע הזה אולי נחמד שאילת תזכה באליפות בשביל הכדורסל בארץ, אבל לא בשביל היורוליג. אני בכיף הייתי מוותר על השיריונים כי זה יעשה רק טוב למכבי, אבל כרגע חוץ מהקבוצה שאני אוהד רק ירושלים נראית כמועדון רציני מבחינה כלכלית. בקטע הזה אני די מסכים עם ברטומיאו. ראינו העונה מה קרה לגאלאטסראיי.

לגבי תכנון הליגה. כמו עם ליגת האלופות בכדורגל. הכל עניין של כסף. העשירות שולטות בענף והן מחליטות בינן לבין עצמן מי תהיה האלופה. רק שבכדורסל מכבי נמנית עם הקבוצות הגדולות ובכדורגל לא...

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא יודע איך לא ראיתי את זה עד עכשיו. אין ספק שזה קונפליקט שאנחנו יכולים לשייך אותו ליחסים כאן בארץ, אבל הפרופורציות הן אחרות לגמרי ומה שהלך שם זו מלחמה ברמות באמת בלתי אנושיות, לא שכאן יש אנושיות אבל בכל זאת.

הסרט הוא מרגש, אי אפשר שלא להתחבר, בטח ובטח עבור מי שזכה לראות את השמות האלו משחקים בשנות ה 90, חוץ מפטרוביץ שהלך מוקדם וממנו אין לי זכרונות כשחקן. מעבר לטראגיות שהקריירה שלו נקטעה בדיוק שהכל התחבר לו, הסיפור האישי עם דיבאץ והסיום עם אמא של פטרוביץ, בהחלט מרתק ועשוי נפלא.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינת הקונפליקט אני מעריך שבין הסרבים לקרוטאים זה יותר עניין לאומני ולא דתי. ממה שאני יודע שני הצדדים נוצרים (בבוסניה יש מוסלמים). בכל מקרה אני לא רוצה להכנס לעניין הזה. בסה"כ הסרט מספר על סיפור טראגי של חברות, לאומניות, מלחמה ומוות. אני זוכר עוד היטב את המעורבים משחקים ולא רק הם. שחקני יוגופלסטיקה ספליט בראשות קוקוץ' וראג'ה. מדהים עד כמה מהר הזמן רץ...

14. Hapoel_Tel_Aviv Member

ואיך זה עוזר להם? שליגות מקומיות שלמות מתות כי קבוצות משורינות לא משנה מה יהיה , תסתכל על היורוליג לפני עשר שנים לעומת היורוליג היום ועל היורוקאפ (איפה הימים שריאל מדריד שיחקה שם?) ועל הימים שהיו כל מיני גביעים כמו יורופליג (שהפועל ונהריה הצליחו בו וזה עניין פה אנשים בארץ)

כדי שקבוצות לא יקרסו תקציבית באמצע עונה צריכים לעשות גם פיקוח תקציבי ביורוליג כמו שעושים באופ"א (לא בהכרח פייר פליי)

אגב הרעיון של ליגות אזוריות הוא מאוד נחמד לדעתי וחבל שלא מקדמים אותו, אולי כתחליף ליורוקאפ או אולי כרמה נמוכה יותר.

15. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

ריאל מדריד עולה ל2-0 בסדרה מול ברצלונה לאחר ניצחון מרשים 100-80, רבע ראשון של 31-10(8/8 לשלוש!!!) הכריע את המשחק

Thread Status:
Not open for further replies.